Manu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Tajraga, bój się Boga ! :o Z duchem ??? :o :lol: Quote
Grzegorz Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Monia... z diabłem a nie z duchem, :evilbat: Zresztą mam się świetnie i wszystko mam na swoim miejscu :wink: Quote
Manu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 No jak z diabłem, to brzmi to już lepiej... prawda, Aga ? 8) No to... Quote
ewaka Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Monika, jakby ktos z naszych miał torbę, to juz byśmy ich mieli i nie musisz wydzwaniać, bo dawno to sprawdzilismy ;-) Kiedys nie było obowiązku wożenia toreb na sprintach, stąd stara wiara nie zawsze ją ma. tzn część osób ma torby, ale np. do tych fińskich sań, a one nie pasują na drewniaki. Quote
Manu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Ja tylko esesemsa wysłałam... :wink: Jutro Rav i Agacia popytają się u siebie w klubach... :D Quote
Cobra Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Grzegorz nie znam ciebie ale witam... a jestes takim duchem jak Casper?? a jak jest w piekle, sa tam huskie?? Quote
agacia Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Cobra nie wiesz,ze every dogs go to heaven :wink: Quote
agacia Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Byl kiedys taki film :wink: ...a moze to byla bajka... :roll: Quote
Rav Posted January 10, 2004 Author Posted January 10, 2004 Kto bedzie juz w piatek na kubalonce? ja przyjezdzam juz o 15 wiec moze bysmy sie spotkali ? no napewno Agnieszka i Fp beda :) Quote
Cobra Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Tajarga to caly weekend w lozeczku lezec i wygrzac sie to bedzie wszystko ok... wierz mi wiem co mowie jesli chodzi o chorobska mam nienajgorsze doswiadczenie Dr. Cobra proponuje herbatke z cytrynka albo miodem i podciepla kolderka lezenie, bron boshe jakies spacerki na dworze Quote
Manu Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 My też bedziemy już w piatek. :D Wyjeżdżamy raniutko, chcielibyśmy być na miejscu jeszcze "za dnia", aby trasę obejrzeć... 8) Ponoć jest ciekawa... :roll: No i spotkać się już oczywiście musimy ! :angel: Quote
Agnieszka_ Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Ja jade już jutro i zostaje tam na tydzień. No to do zobaczenia na Kubalonce :D Quote
Manu Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 No właśnie, mnie też nie ! Tajraga, szkoda, że Ty dopiero w sobotę przybędziesz... :( A o której zamierzasz ? Bo z rana wszyscy wyruszają na start, bedziesz nas tam na miejscu szukała chyba... Quote
Manu Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Możesz przyjechać nawet z dwoma ktosiami - miejsca, jak sama widzisz, jest dość. :D Popek mógłby się odezwać... 8) Ktoś chce jeszcze u nas spać ? :lol: Quote
popek Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 oj aga nieładnie z szaca na chłopaka i to jeszcze drugiego no to mi się mniej jużpodoba buuuu zostałęm zdegradowany popek się nie odzywała bo ostatnio bylo na etapie że dla niego ni ma miejsca ale jak jest to hmmm to dam warunek jak będzie gitara to mgę się zastanowić i nawet zdegradowany przyjechać Quote
Cobra Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Popek nie przejmuj sie ja tez bylem zedegradowany:D Quote
Manu Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Gitara będzie na pewno. 8) :D ...no, i już nie płakusiaj nam Popek ! :wink: Jedź, jedź, ja się będę bardzo cieszyć. :P Ale na żadne długie spacery psa Ci nie dam, to wiesz..? :roll: :wink: Quote
Cobra Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 hehehe a co Popek zabiera psiaki na dlugie spacery?? takie paru dniowe?? Quote
Grześ Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 :hmmmm: Wpadł mi dzisiaj do głowy szatański pomysł :evilbat: ... może by tak wystartować w zawodach na Kubalonce? Skoro nie ma velo, to może D3. Nie macie może pożyczyć sań :modla: , jakbym się dzisiaj zdecydował to jeszcze przyjmą moje zgłoszenie. Quote
Manu Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Grześ...?! :o Obudź się ! Zobacz, jak Mike z Basią i Ewaka torby do sań szukają, a Ty chcesz znaleźć wręcz same sanie z torbą ??? Ciężko to widzę... :( Quote
Cobra Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 ja dolaczam sie do prosby TAjragi o przejazdzke - taki prezent noworoczny dla Cobry co ??? Quote
basia Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Tajraga, na Kubalonkę nie dochodzi pociąg :D Musisz dojechać do Wisły na dworzec główny (Wisła Centrum). Zaraz obok dworca PKP jest dworzec PKS i tam musisz wsiąźć do autobusu. Dokładnie nie wiem jak teraz jest, ale kiedyś z połączeniami na Kubalonkę nie było kłopotów. Kubalonką wyłania się poniekąd z lasu, więc bez problemów jak zobaczycie masę husky to właśnie będziecie na miejscu. Co do przejażdżki zaprzęgiem nie mogę niczego obiecać, bo główny głos w naszym przypadku ma Mike. Myślę, że dobra herbata :wink: powinna go przekonać :roll: :) Quote
Recommended Posts