Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Hej, hej!!!

Wyszło na to, że jednak starujemy!!!!!! :lol:

Przyznajcie się kto też startuje w C3??? :wink:

Ho, ho.

Basia możecie się spodziewać, że będzie startować Domin Ewaki, Jamroży, Płaneta, Igor Tracz.

PS. kotwica zamówiona, jest teoretyczna szansa, że będą ją miał do odbioru jutro po południu. :wink:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Dlaczego "jednak"? Miałaś jakieś watpliwości?

No jasne, że miałam :wink: W zasadzie to nadal mam, bo jak nie znajdziemy tej całej torby na psa to będzie kicha :-?

Grześ :D Ale mnie pocieszyłeś. Dobrze, że Tomek tego nie czyta. W sumie to w takiej stawce nie jest wstyd przegrać :tard: :terazpol:

Posted

Basia, oczywiście jak przyznał Grześ Będziemy i startujemy tradycyjnie w C3. Co do pozostałej konkurencji, to nie mogę się dodzwnic do Igora, ale we Wrockach nie zapowiadał, że się pojawi na Kubalonce. Rysiek Jamroży z kolei chyba na saniech nie startuje bo nigdy go nie widziałam. Na pewno będzie "sąsiad" - Witek Płaneta (kto mieszkał w Sobótce w ośrodku ZHP to wie o co chodzi ;-), zapewne Mateusz Surówka, bo od dwóch wyścigów ściga się w też naszej klasie. Na pewno nei zabraknie na śniegu Bogusia Kamińskiego, no i jak to na Kubalonce - kilku Czechów, którzy zapewne opanują podium. Także Basia, spoko będzie tłocznie i wesoło. ;-)

A czy podjęliście decyzję, kto maszeruje? - Tomek czy Mike?

ps. Torby też nie mamy. Nie licząc tej sterty tych na zakupy.

Posted

Ewa, to Wy torby też nie macie...? :( Bo Mike już się pytał... :( Na torbę nic nie poradze, ale jak ktoś potrzebuję, to mamy dwie kotwice :D

Pochwalę się, że Waldek w pracy zrobił taką "niemal" jak roverlandowską. :D

Więc tę taką "nieco gorszą" mamy albo do oddania Payowi (a on w zasadzie jej nie chce z powrotem), albo do oddania komuś potrzebującemu. 8)

Posted

ELO!!

szelki i obroza to na sredni dystans jest wyposazeniem na start... z tego co wiem na sprint musza byc buciki tylko nie wiem czy komplet na kazdego psa czy inaczej

Posted

hej :)

wg Regulaminu wyscigow PFSZPSP w rozdziale drugim dotyczacym wyscigow sprinterskich nie ma wzmianki o butach dla psow ktore maja byc na wyposazeniu, jesli chodzi o torbe do przewozenia psa, to musi ona posiadac otwory wentylacyjne o minimalnej powierzchni 600 cm2,

natomiast o butach , apteczce itp. jest napisane w rozdzialem dotyczacym wyscigow dystansowych

pozdrawiam

Posted

Pay, jasne, tylko że na Słowacji obowiązuje nie nasz, a słowacki regulamin ;-)

Manu, to na wszelki wypadek weź i dwie kotwice - na tę jedna my się piszemy, my mamy Arka, bo on teraz nie startuje na saniach. A z torbą to się zastanawiam - szyc, zamawiać czy polecieć "sępem miłości" i liczyć na łaskę cudzesowej torby ;-)

Posted

OK, to biorę ją dla Was. :D

A jeżeli chcecie torbę na sanie na miejscu od kogoś pożyczyć, to trzeba będzie dobrze z czasem wycyrklować...

Posted

Co do Tracza to jesli chcecie moge sie dowiedziec czy jedzie ale ma obecnie urwanie glowy przed zawodami w Sopocie (24-25.I)...

Natomiast ja mam pytanko kto bedzie jechal na zawody z aparatem cyfrowym i moglby dla mnie przeprowadzic "zdjeciowa misje szpiegowska" ? :)

Posted

Ale mnie nastraszyliście :o :(

Maszerować ma Tomek :D , bo Mike niedomaga zdrowotnie :-?

Myślicie, że jest szansa pożyczyć torbę na samych już zawodach??

Mike, daj znać co załatwiłeś z tą torbą, bo z tego co czytam, to nadal nic nie wiadomo ?? :(

Posted

Basia: sie załatwia... (smile usiłuje pokazać dobrą mine do złej gry)....

Ewa- nie

Monika - nie

Agnieszka K - nie (bedą szyli na podstawie oryginalnej torby - najwyzej się dołączę)...

nie tracmy nadziei :D

LUDZIE !!!!!!! RATUNKUUU!!!!! CZY KTOŚ MA POŻYCZYĆ TORBĘ NA STANDARDOWE DREWNIANE SANIE???!!!???

:errrr: :wallbash: :modla:

Posted

No kurcze, myślałam, że Zawadzcy z Watahy mogliby pożyczyć, ale się okazuje, że oni też nie mają... :o

No to co jest ? Ludziska, sanie kupujecie i bez torby ? O zawodach to się nie myśli...? 8) :wink:

Przez tydzień może da się uszyć... Ja mam tydzień czasu na uszycie bucików dla Manu - biedak walczy z grudkami lodu, jaki się tworzy mu od śniegu w łapach, czapkę z lisa dla Waldka, oraz na pomalowanie (kilkakrotne) kotwicy... Chyba zdążę... :wink:

Posted

Czapka z lisa, malowanie kotwicy - brzmi jak wyprawa piratów na Syberie:)))

Hmmm... a skąd Ty wiesz MONIA że już mnie nikt nie pamięta?

Robiliście ankietę? :)))

Kasety mają się b. dobrze, wracam do życia także wyślę!!!

Posted

No ja nie wiem, czy faktycznie takie "żyjesz"... chytry.gif

Napisał przecież, że z grobowca klika... laghost.gif taki tam samotny był.... ja nie wiem, ale chyba tu się trzeba bać !

scared.gif