Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No lepiej chciej, co ? Nie żebym Cie tak lubiła (no kto by lubił taką okropną Agacię...? :o :wink: ), ale taniej będzie, wiesz...? 8)

:lol:

P.S. Gitara będzie, Azja też niech koniecznie będzie... :D

Posted
Ja juz znalazłam nocleg - wydaje mi sie, że dobry.

Od pensjonatu jest to 71 nr wcześniej, co nota bene daje 2 km odległości... Ale według Internetu jest to najbliższy do biura zawodów (i wieczora maszerów) nocleg. A spanie w tym pensjonacie nie wchodzi w rachubę - za drogo.

Manu a w tym pensjonacie gdzie jest wieczór maszera w jakiej cenie jest nocleg ?

Posted

Wprawdzie tam nie dzwoniłam, ale znalazłam ich stronę www. Ceny tam nie są podane, ale zaznaczają, że wliczone jest śniadanie i obiadokolacja. Acha, i do każdego pokoju jest osobno łazienka i toaleta. Razem to daje dośc wysoki standard. My tak nie lubiiimyy.... 8) :wink: A poważnie to wyjdzie za drogo.

Link jest TU

Posted

no to kto jeszcze bedzie jechac na zawody?

wiem ze bedzie Agnieszka, Manu i Waldek, Pay, Antu i FP, ktos jeszcze?

widze ze wszyscy bedziemy porozrzucani po Istebnej :) ja mieszkam z ekipa z klubu w osrodku (nie pamietam nazwy) Istebna 801 <- to jest adres :)

Posted

no wlasnie..Manu ..jeden nie wystarcza ?? :P

Nat dojazd do Istebnej nie jest tragiczny , pociagiem do Wisly a pozniej pksem kilkanascie minut, z wisly pksy czesto jezdza

Posted

Wow jak dawno mnie tu nie bylo :wink: Ja oczywiscie jestem chetna na wyjazd,ale najprawdopodobniej bez Azji bede.A co do tego lozka to Szybszy sie mnie pytal czy znalazlyby sie jakies 2 miejsca dla niego i Sandry.Jak cos to ja moge spac z Sandra :wink:

Niestety chyba z przyczepa nie da rady podjechac i nie bedzie gdzie sie ogrzac w czasie zawodow :( :wink:

Posted

Pominę wyniosłym milczeniem te jakieś insynuacje... obrazony.gif

:lol: ...Agacia, może jednak 5-osobówka wystarczy, co ? 8)

No już dobra, dobra, jutro tam dzwonie i się spytam, czy nie moglibyśmy zająć większego pokoju, choćby o jedno wyrko więcej...

Ewaka, a Wy macie już nocleg zamówiony ??? Bo jak nie, to śpijcie w tym schronisku ! Tak wielgachnego pokoju, aby nas wszystkich pomieścić, to tam chyba nie ma, ale są jeszcze jakieś inne chyba.

Posted

My jedziemy wcześniej i bedziemy nocować u Mike, Madzi i dzieciaków. Nareszcie po roku obietnic będziemy mogli wypełnić daną im wcześniej obietnicę najazdu z psami. Z resztą jaki wiesz Dominik i Wojtuś od MIke`a są starymi kumplami i nie wybaczyliby sobie gdyby sie razem nie posiłowali w domciu. W każdym razie w sobote i niedzielę będziemy dojeżdżać na stake out z Bielska. Ale dzieki za zaproszenie

P.s Basia, czy może masz zdjęcia z Lublińca robione twoim aparatem?

Posted

OK, to już ani Agacia, ani Tajraga nie muszą się "poświęcać" - nocleg dla Szybszego i Sandry załatwiony. Nawet jeszcze luz jest...

...więc dalej szukam jeszcze jednej osoby do wyrka ! :wink: :lol:

(zlinczują mnie teraz... :roll: )

Posted

...więc dalej szukam jeszcze jednej osoby do wyrka ! :wink: :lol:

hmmm

brzmi kusząco a szczerze to się całkiem steskniłem za wyjącym towarzystwem ;)

więc pomyśle