Julian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Listek-malutki... cichutki.....delikatny....wrażliwy...przepraszajacy w każdym geście...niczemu nie sprzeciwiajacy się....za każdy gest czułości wdzieczny ...dziękujący za każdy dotyk.....śliczny drobny pieseczek. Ma 10 lat.Ktoś go kochał i karmił,dbał o niego przez 10 lat ,a teraz jest opuszczony ,przestraszony,wodzi niepewnymi oczkami dookoła. Dlaczego ,co się stało,zgubił się ,stacił właściciela.... Listek został znaleziony na ulicy.Sieść psa w opłakanym stanie,jeden wielki kołtun,jedna wielka skorupa na tym delikatnym ,małym ciałku. Pieska w miarę możliwości doprowadzono do porządku,powycinano kołtuny,podgolono,poprzycinano strzępy, aby nie piszczał przy najmniejszym dotyku. Wszysto zniósł dzielnie,bez żadnego oporu. Przemiłe maleństwo!!!! Listek szuka domu. Jego właścicielem może być każdy ,kto kocha zwierzeta.Jest bardzo spokojnym i zrównoważonym pieskiem,małym pieskiem . Nie potrzebuje i nie oczekuje wiele,na wszystko się zgadza i za wszystko dziękuje .Ładnie chodzi na smyczy,uwielbia przytulanie i buziaki. Wdziędzne maleństwo do kochania. Nie kupuj-adoptuj Liska!!!! Kontakt adopcyjny: 602-124-198 Quote
Julian Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [video=youtube;oZokw9ezrmI]http://www.youtube.com/watch?v=oZokw9ezrmI[/video] Quote
Felka z Bagien Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Julian trzymasz w napięciu,Kto to jest Listek i skąd się wziął? Quote
abero Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Listek został oceniony na 10 lat. Trafił do azylu zaniedbany, skołtuniony. Jeśli dobrze dziś dojrzałam, został ostrzyżony, żeby nie powiedzieć "ogolony" na grzbiecie. Jak na mój gust trochę przypomina yorka; zgłosiłam go na yorkowym wątku. Quote
Felka z Bagien Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Eee,to jeszcze młody chłopak jak na takiego malucha.Taki tajemniczy - Pan Listek Quote
Felka z Bagien Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Super! Wytrzymaliście mnie w napięciu.Powodzenia Listku w nowym domku i dużo miłości, na zawsze. Quote
abero Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 A jakieś konkrety? Adopcja schroniskowa czy ktoś znajomy? Quote
Recommended Posts