ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Zaba :evil_lol: ...i nawet kumka :diabloti: Cala gromada znalazla super zabawke... stara metalowa miske (nie mam pojecia skad ja wytrzasneli :hmmmm: Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ale o so chozi.... Bucikowy skrytozerca :mad::diabloti: Dziecie nie wyrobilo na zakrecie :roll: Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Sajgon zrobily w godzine, moze poltorej ;) Smacznego ;) Ejjj posprzatalabys, a nie pstrykasz i pstrykasz... Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Mamby nigdy nie widac na zdjeciach z Amosem... mlody skupa na sobie caly balsk fleszy :evil_lol: Dzieciaki padly ;) Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 To by bylo na tyle... PA! :evil_lol: Quote
chita Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jakie czaderskie foty:evil_lol: Mlody widac na Barfie chowany, boxiowe łapki wcina:diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/_-tH26BqCGP4/TYc3qzheL3I/AAAAAAAAAkM/9EiKVJ0sCNU/P1110153.JPG Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='tatankas']Super relacja,ale miałaś wesoło :) Nudno nie bylo, tylko pozniej jakos tak cicho jak maly pojechal... szybko sie przyzwyczilam do tego szalenstwa w domu ;) [quote name='chita']jakie czaderskie foty:evil_lol: Mlody widac na Barfie chowany, boxiowe łapki wcina:diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/_-tH26BqCGP4/TYc3qzheL3I/AAAAAAAAAkM/9EiKVJ0sCNU/P1110153.JPG On ja wiecznie po lapach gryzl, wieszal sie na gardle, uszach :evil_lol: Teraz jak Mambe glaszcze ciagle nowe strupki pod palcami wyczuwam :roll: Maly za kare wciaz mial mokre uszy, tak go ciumkala :diabloti: Quote
tatankas Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mały jest naprawdę kapitalny i gdyby nie to,że mam swoją,to bym go zawinęła Marcie :) Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 tatankas napisał(a):Mały jest naprawdę kapitalny i gdyby nie to,że mam swoją,to bym go zawinęła Marcie :) A tak zawinela go Kaska i jest zakochana po uszy :grins: Quote
Enigma79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Rewelacyjne zdjęcia :D Może kiedyś uda się jakiś album wydać :) SERIA 1: Psy & dzieci. Quote
tatankas Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Oj to ja mam do tego albumy tysiące zdjęć :D Quote
agnieszka32 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Świetne foty! A jaki Twój syn już jest duuuuży :crazyeye: https://lh3.googleusercontent.com/_-tH26BqCGP4/TYc3v8XYDBI/AAAAAAAAAkM/u0TftK67ADo/P1110164.JPG :roflt::roflt::roflt: Quote
ageralion Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Enigma79 napisał(a):Rewelacyjne zdjęcia :D Może kiedyś uda się jakiś album wydać :) SERIA 1: Psy & dzieci. Albo chociaz kalendarz ;) agnieszka32 napisał(a):Świetne foty! A jaki Twój syn już jest duuuuży :crazyeye: Troszke mu sie uroslo, co? ;) Niedlugo zacznie psykowac i sprowadzac mi dziewczyny do domu :evil_lol: Quote
gagatekk Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 synek cudny!!! mogę pchać wózek na marszu? mogę... :modla: a psie zabawy bomba. a fotki jak śpią :loveu: jakie miny :lol: a z tą miską, tak się uśmiałam. jakie skupienie całej 3 :lol: zobacz Ty miałas kilka dni małego siusiaka i jak się przyzwyczaiłaś... jak ja Tereń oddam :scared: Quote
agnieszka32 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Agata Dymer napisał(a):synek cudny!!! mogę pchać wózek na marszu? mogę... :modla: a psie zabawy bomba. a fotki jak śpią :loveu: jakie miny :lol: a z tą miską, tak się uśmiałam. jakie skupienie całej 3 :lol: zobacz Ty miałas kilka dni małego siusiaka i jak się przyzwyczaiłaś... jak ja Tereń oddam :scared: Nie oddasz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gagatekk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 agnieszka32 napisał(a):Nie oddasz :diabloti::diabloti::diabloti: wczoraj Daniel pojechał z nią do wet sam bez nas (mnie i Oktana) jak konik wył... położył się na jej posłaniu z jej papugą i przez 1,5 wydawał ultra dźwięki, a jak wrócili to chyba bardziej cieszył się na widok Tereńki niż Daniela :lol: kolejna przesłanka żeby została zostaje jeszcze Daniel :evil_lol: pracuje nad tym cały czas :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Agata Dymer napisał(a):wczoraj Daniel pojechał z nią do wet sam bez nas (mnie i Oktana) jak konik wył... położył się na jej posłaniu z jej papugą i przez 1,5 wydawał ultra dźwięki, a jak wrócili to chyba bardziej cieszył się na widok Tereńki niż Daniela :lol: kolejna przesłanka żeby została zostaje jeszcze Daniel :evil_lol: pracuje nad tym cały czas :evil_lol: To pracuj intensywnie i użyj wszelkich możliwych sposobów :diabloti: :evil_lol: Quote
ageralion Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Zobaczcie jakiego szczeniaka 10 tyg znalazlam do sprzedazy na jednym z portali. Normalnie brat blizniak Amosa, tylko bez tuszu rozmazanego pod oczami :crazyeye: Quote
Recommended Posts