Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']Super relacja,ale miałaś wesoło :)
Nudno nie bylo, tylko pozniej jakos tak cicho jak maly pojechal... szybko sie przyzwyczilam do tego szalenstwa w domu ;)

[quote name='chita']jakie czaderskie foty:evil_lol:

Mlody widac na Barfie chowany, boxiowe łapki wcina:diabloti:
https://lh5.googleusercontent.com/_-tH26BqCGP4/TYc3qzheL3I/AAAAAAAAAkM/9EiKVJ0sCNU/P1110153.JPG
On ja wiecznie po lapach gryzl, wieszal sie na gardle, uszach :evil_lol: Teraz jak Mambe glaszcze ciagle nowe strupki pod palcami wyczuwam :roll: Maly za kare wciaz mial mokre uszy, tak go ciumkala :diabloti:

Posted

Enigma79 napisał(a):
Rewelacyjne zdjęcia :D Może kiedyś uda się jakiś album wydać :) SERIA 1: Psy & dzieci.

Albo chociaz kalendarz ;)

agnieszka32 napisał(a):
Świetne foty!
A jaki Twój syn już jest duuuuży :crazyeye:

Troszke mu sie uroslo, co? ;) Niedlugo zacznie psykowac i sprowadzac mi dziewczyny do domu :evil_lol:

Posted

synek cudny!!! mogę pchać wózek na marszu? mogę... :modla:

a psie zabawy bomba. a fotki jak śpią :loveu: jakie miny :lol: a z tą miską, tak się uśmiałam. jakie skupienie całej 3 :lol:

zobacz Ty miałas kilka dni małego siusiaka i jak się przyzwyczaiłaś... jak ja Tereń oddam :scared:

Posted

Agata Dymer napisał(a):
synek cudny!!! mogę pchać wózek na marszu? mogę... :modla:

a psie zabawy bomba. a fotki jak śpią :loveu: jakie miny :lol: a z tą miską, tak się uśmiałam. jakie skupienie całej 3 :lol:

zobacz Ty miałas kilka dni małego siusiaka i jak się przyzwyczaiłaś... jak ja Tereń oddam :scared:

Nie oddasz :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie oddasz :diabloti::diabloti::diabloti:

wczoraj Daniel pojechał z nią do wet sam bez nas (mnie i Oktana) jak konik wył... położył się na jej posłaniu z jej papugą i przez 1,5 wydawał ultra dźwięki, a jak wrócili to chyba bardziej cieszył się na widok Tereńki niż Daniela :lol: kolejna przesłanka żeby została
zostaje jeszcze Daniel :evil_lol: pracuje nad tym cały czas :evil_lol:

Posted

Agata Dymer napisał(a):
wczoraj Daniel pojechał z nią do wet sam bez nas (mnie i Oktana) jak konik wył... położył się na jej posłaniu z jej papugą i przez 1,5 wydawał ultra dźwięki, a jak wrócili to chyba bardziej cieszył się na widok Tereńki niż Daniela :lol: kolejna przesłanka żeby została
zostaje jeszcze Daniel :evil_lol: pracuje nad tym cały czas :evil_lol:

To pracuj intensywnie i użyj wszelkich możliwych sposobów :diabloti: :evil_lol: