Dea Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Dea, już napisała o tym w liście otwartym. Zajmuje sie tym. Jest tez jeszce jedna sprawa - oni wydają (o ile w ogóle wydają) niewysterylizowane sunie ze schroniska i nie żądaja sterylizacji. Takich kwiatków jest duzo. Myślę, ze niczego nie pominęła, może jeszcze zbiera podpisy. Napisałam o tym w liście, tylko czekam jeszcze na listę podpisów, Marta biera w Suwałkach. Jak będzie pozbierane od razu wysyłam. Ponawiam więc moją prośbę - kto jeszcze może niech mi wyśle na pw lub maila swoje imię i nazwisko oraz adres mailowy lub telefon (jako kontakt, tak jest wiarygodniej) i miejscowość gdzie mieszka. Im więcej tym lepiej!!! Quote
basiagk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 martasuwałki napisał(a):Wszystko fajnie, ale jeśli chodzi o finanse, bądź tymczas - nie ma chętnych... Trzeba Bazarek zrobic! Tylko czekam na pozwolenie:razz: mogę wystawic jeansy, ksiązkę "samotnośc w sieci", parę filmów dvd, może cos jeszcze wyskrobie. Quote
emdziolek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Właśnie własnie ja napewno też znajde cos co moge wystawić na bazarku;-) żeby uzbierac kase na sterylke dla suni:) Quote
Iwona&Wiki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 emdziolek napisał(a):Właśnie własnie ja napewno też znajde cos co moge wystawić na bazarku;-) żeby uzbierac kase na sterylke dla suni:) To trzeba bardzo się śpieszyć, żeby zdążyć przed 24 marca - sterylkę mozna zrobić za jedyne 140 zł. Emka, pogadaj też na Waszym forum - jestem pewna, że pomogą:razz:! Quote
basiagk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja mogę za Bazarek poręczyć jakąś sumę. Później odbiję z licytacji. Tylko kiedy ta sterylka? Wiadomo gdzie tam mozna zrobic zabieg za takie pieniądze? Quote
Iwona&Wiki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja też wspomogę i mogę pomóc w transporcie. Problem, to tymczas po zabiegu. M ogę umówić na zabieg, bo musi być w B-stoku. Tu adresy i inf o tanich sterylkach: http://www.arkastrefa.fora.pl/viewtopic.php?t=166 Quote
Iwona&Wiki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jak patrzę na ceny, to niestety u mojego weta 150-160 zł:p. Ale mogę pogadać:razz:! Ale wet przy Zwycięstwa jest bardzo dobra, a tam 140 zł. O nawet 100-150, więc może i da sie taniej. Koszt sterylki jest zalezny od wagi piesa. Nie sądze by nasza była tłuściochem:razz:. Quote
emdziolek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mówisz ze na Zwycięstwa 140 kosztuje?? :razz: Ja mam dziadka i ciotke na Gruntowej:cool3: bardzo blizko:D i mam tam wielu znajomych, wiec jezeli suczka byłaby wysterylizowana na zwyciestwa to ja juz na os.Młodych znajdę kogoś kto weźmie suczke na tymczas po zabiegu:cool3: :cool3: Niby po co ja tam do Białegostoku jeżdze co kilka miesięcy:lol: :lol: A mam pytanie- jak sie wystawia rzeczy na bazarku?? Moge tak odrazu założyc wątek czy musze kogoś poprosic o pozwolenie na sprzedawanie czegoś?? Bo wiecie ja jeszcze tego nie robiłam:P Quote
basiagk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 basiagk napisał(a):Trzeba Bazarek zrobic! Tylko czekam na pozwolenie:razz: mogę wystawic jeansy, ksiązkę "samotnośc w sieci", parę filmów dvd, może cos jeszcze wyskrobie. Zakładasz wątek na bazarku, tylko musisz miec zdjęcia rzeczy oferowanych, określic czas licytacji i cene wywoławczą. Kliknij na którys link w moim podpisie to zobaczysz jak to wygląda.Ja tez mogę zrobic bazarek tylko że jakoś tego sygnału nie słyszę.:shake: Quote
emdziolek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ------Tak??------- http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4042762#post4042762 Quote
basiagk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Fajnie! Tylko zdjęcia można było większe włożyć, mimo tego ze zdjęcia z kamerki to byłoby więcej widać. Wiesz jak powiększyć zdjęcie? A poza tym przecież to książki to po co, nie? Naprawdę fajnie:thumbs: Quote
emdziolek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :cool3: Właśnie wystawiam jeszcze kilka rzeczy zaraz dam linka :cool3: Quote
emdziolek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Voalach :multi: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4043086#post4043086 Narazie tyle moge suni pomóc. Cioteczki drogie-licytowac:D Quote
martasuwałki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 basiagk napisał(a):Zakładasz wątek na bazarku, tylko musisz miec zdjęcia rzeczy oferowanych, określic czas licytacji i cene wywoławczą. Kliknij na którys link w moim podpisie to zobaczysz jak to wygląda.Ja tez mogę zrobic bazarek tylko że jakoś tego sygnału nie słyszę.:shake: Basiu, jak możesz, to zrób;) Quote
kasiaprodex Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 emdziolek napisał(a):Mówisz ze na Zwycięstwa 140 kosztuje?? :razz: Ja mam dziadka i ciotke na Gruntowej:cool3: bardzo blizko:D i mam tam wielu znajomych, wiec jezeli suczka byłaby wysterylizowana na zwyciestwa to ja juz na os.Młodych znajdę kogoś kto weźmie suczke na tymczas po zabiegu:cool3: :cool3: Niby po co ja tam do Białegostoku jeżdze co kilka miesięcy:lol: :lol: A mam pytanie- jak sie wystawia rzeczy na bazarku?? Moge tak odrazu założyc wątek czy musze kogoś poprosic o pozwolenie na sprzedawanie czegoś?? Bo wiecie ja jeszcze tego nie robiłam:P Ciotki umawiajcie na sterylkę oraz domek tymczasowy. 140 zł sie znajdzie;) jak sie nazywa skarpeta bo cosik slepa jestem czy co?:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):To trzeba bardzo się śpieszyć, żeby zdążyć przed 24 marca - sterylkę mozna zrobić za jedyne 140 zł. Emka, pogadaj też na Waszym forum - jestem pewna, że pomogą:razz:! dzis juz 13.03 umawiać sie ciotki aby zdążyć Quote
martasuwałki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Dea, już napisała o tym w liście otwartym. Zajmuje sie tym. Jest tez jeszce jedna sprawa - oni wydają (o ile w ogóle wydają) niewysterylizowane sunie ze schroniska i nie żądaja sterylizacji. Takich kwiatków jest duzo. Myślę, ze niczego nie pominęła, może jeszcze zbiera podpisy. Sterylizacja w tym schronisku?! Tutaj nawet nie ma kwarantanny - psy zdrowe siedzą z chorymi, zapchlonymi itp. Pomoc weterynaryjna ogranicza się do zaszczepienia podczas adopcji... Nikt nie przestrzega w tym miejscu żadnych norm ani przepisów!!! Wystarczy tylko odwiedzić to miejsce i dobrze się przyglądnąć suniom - prawie wszystkie, które przebywają dłuższy czas - są szczenne!!! Tak się zapobiega niekontrolowanemu rozmnażaniu zwierząt! Z takich kwiatków można uzbierać cały bukiet, a winnych nie ma!!! Quote
basiagk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Teraz najwazniejsze to umówic sunie na sterylkę. Quote
kasiaprodex Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 martasuwałki napisał(a):Sterylizacja w tym schronisku?! Tutaj nawet nie ma kwarantanny - psy zdrowe siedzą z chorymi, zapchlonymi itp. Pomoc weterynaryjna ogranicza się do zaszczepienia podczas adopcji... Nikt nie przestrzega w tym miejscu żadnych norm ani przepisów!!! Wystarczy tylko odwiedzić to miejsce i dobrze się przyglądnąć suniom - prawie wszystkie, które przebywają dłuższy czas - są szczenne!!! Tak się zapobiega niekontrolowanemu rozmnażaniu zwierząt! Z takich kwiatków można uzbierać cały bukiet, a winnych nie ma!!! ku...... a ile tam suniek szczennych jest? Może o nich tez trzeba pomysleć? Quote
martasuwałki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jutro tam jedziemy, może los się uśmiechnie do Zary... Quote
Recommended Posts