Aga_Mazury Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wielkie GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: Quote
deedee77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!: Szczerze- to już prawie nie wierzyłam że się uda....A JEDNAK!!!!:multi: Quote
pajunia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::laola::drinka::drinka::drinka: Quote
malagos Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bardzo sie cieszę! Widać, ze upór i dążenie do celu przynosi efekty! No to mamy wzór do nasladowania :cool3: Quote
Dea Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :cunao::cunao::cunao::cunao: No nie powiem, łezka w oku mi się zakręciła ze wzruszenia!!! To wspaniała wiadomość!!! :BIG::BIG: Szampana czas otwierać, nareszcie:drinking: CIOTKI DOPIĘŁYŚCIE SWEGO:Cool!::Cool!::Cool!: GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA! Noooo, a co teraz Wy, będziecie pomagały w adopcjach panu Laurynowi???? Bo przecież nie możecie pozostać "bezrobotne":cool3: Quote
kon trojanski suwalki Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wiesz Ciociu Deo jak to jest - mimo tego, ze akurat teraz nie zajmujemy sie schroniskowymi psiakami, ja mam i tak kilka telefonow w tygodniu z prosba o pomoc (panie weterynarz daja moj telefon gdy przychodzi ktos w sprawie adopcji itp. z radia tez kieruja do mnie). To golab ktory nie lata, to 6-tyg sunieczka znaleziona w lesie, to piesek ktory mieszka przy ulicy Kosciuszki i ludzie go stamtad przepedzaja, koteczka znaleziona przez chlopca ktory nie moze jej zatrzymac (szukamy domku), kotek mieszkajacy na osiedlu (przez kogos wyrzucony) przypalany przez gowniarzy zapalniczka (wlasnie namawiam domownikow, zeby temu kotkowi dac DT....Jestem na etapie wywierania presji i poczucia winy :razz: ze przez brak z ich strony jedynej slusznej i szybkiej decyzji kotkowi moze grozic okaleczenie...). Tak wiec jak widzisz droga Cioteczko - roboty Ci u nas jak by na to nie patrzec od metra i ciut ciut... Quote
martasuwałki Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cieszę się razem z Wami :lol::lol::lol: Oby październik minął szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe, czy Pan Lauryn nas polubi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mam nadzieję, że teraz bedzie można pomagac w schronisku, byc wolontariuszzem Quote
basia0607 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Pan Lauryn jeżeli jest uczciwy i nie będzie chcial zbijać kasy na niewinnych zwierzakach powiniem szybko nabrać rozumu i dostrzec kto pomaga a kto szkodzi ! Nie wyobrażam sobie aby nowe schronisko pozostalo bez WAS ! Quote
Dea Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='martasuwałki']Cieszę się razem z Wami :lol::lol::lol: Oby październik minął szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe, czy Pan Lauryn nas polubi :evil_lol:[/quote] A niech spróbuje Was nie polubić:diabloti: Quote
pajunia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86616 U nas sa tez psiaki suwalskie Quote
halcia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mam nadzieje ze to dobry i obrotny czlowiek!Gratuluje ze dopieliscie swego.Oby bylo dobrze.Dobrze ze jest coraz wiecej wolontariuszy ,ktorzy patrza na rece.W wielu schroniskach bylo wielu nieodpowiedzialnych ludzi i ich trzeba eliminowac.Pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Koniku Trojanski, Jak sie dogadujecie z Panem Laurynem? Co u Was slychac....? Quote
kon trojanski suwalki Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hejka - na razie nic nie slychac, poniewaz Pan Lauryn przejmie psiaki po 1 listopada. U nas jak u wszystkich - jesien - wiec mnostwo szczeniakow i kotkow sie "powykluwalo" w zwiazku z tym rece pelne roboty. Wlasnie w sobote oddalam do cudownego domku kotka, ktory byl u mnie na DT, wiec dzis przyciagnelam nastepnego znajde (zeby sie miejscoweczka nie marnowala ;) I tak w kolko............ Sciskam najcieplej...:) Quote
Dea Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Przepraszam, że wtrącę ale sprawa pilna, może ktoś pomoże...post 264 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7995231#post7995231 Quote
Bilbert Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czy wie ktoś, co się dzieje z psami z PGK?! Czy i kiedy właściciel nowego schroniska je zabierze z tego koszmaru i czy wogóle je stamtąd zabierze, czy też dokończą żywot w tej mordowni?! Quote
Izabela124. Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Z tego co wiem to pieski jutro beda przekazane dla Pana Luryna Quote
Bilbert Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Izabela124. napisał(a):Z tego co wiem to pieski jutro beda przekazane dla Pana Luryna To teoria... A jak będzie?! Quote
Dea Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Koniu a co z tym ślepym pieskiem z avatarka?:cool3: Quote
kon trojanski suwalki Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pytasz o Szmaragda - wszytko u Niego super. Niedawno dostalam zdjecie psiaka, ma sie swietnie, cala rodzina zakochana - nic dodac nic ujac :) Aha - tak przy okazji pytania - chcialam sie oficjalnie pozegnac z psimi Cioteczkami z suwalskiego watku - wyjezdzam za granice tak wiec moja dzialalnosc tutaj bedzie mowiac delikatnie - ograniczona. Chcialam Wam bardzo podziekowac za Wasz wklad w to wszystko co sie tutaj w Suwalkach dokonalo. Pozdrawiam najserdeczniej.................... Quote
Aga_Mazury Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):Pytasz o Szmaragda - wszytko u Niego super. Niedawno dostalam zdjecie psiaka, ma sie swietnie, cala rodzina zakochana - nic dodac nic ujac :) Aha - tak przy okazji pytania - chcialam sie oficjalnie pozegnac z psimi Cioteczkami z suwalskiego watku - wyjezdzam za granice tak wiec moja dzialalnosc tutaj bedzie mowiac delikatnie - ograniczona. Chcialam Wam bardzo podziekowac za Wasz wklad w to wszystko co sie tutaj w Suwalkach dokonalo. Pozdrawiam najserdeczniej.................... Powodzenia i nie powiem...szkoda, że wyjeżdżasz... Quote
Dea Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ewa powodzenia w nowym życiu!!! Dla psów i kotów to wielka szkoda, chyba będzie Ci tego brakowało:cool3: Na posterunku zostaną Marta i Emdziolek, więc będziemy na bieżąco:p Ja też chciałbym zapytac - CZY PSY JUŻ PRZENIESIONE I BEZPIECZNE??? Quote
Recommended Posts