Jump to content
Dogomania

CUD w SUWALKACH! psy w nowym miejscu, za sprawa dogomaniakow z Suw.i Stanislawa TYMA!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cunao::cunao::cunao::cunao:
No nie powiem, łezka w oku mi się zakręciła ze wzruszenia!!!
To wspaniała wiadomość!!! :BIG::BIG:
Szampana czas otwierać, nareszcie:drinking:

CIOTKI DOPIĘŁYŚCIE SWEGO:Cool!::Cool!::Cool!: GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!

Noooo, a co teraz Wy, będziecie pomagały w adopcjach panu Laurynowi???? Bo przecież nie możecie pozostać "bezrobotne":cool3:

Posted

Wiesz Ciociu Deo jak to jest - mimo tego, ze akurat teraz nie zajmujemy sie schroniskowymi psiakami, ja mam i tak kilka telefonow w tygodniu z prosba o pomoc (panie weterynarz daja moj telefon gdy przychodzi ktos w sprawie adopcji itp. z radia tez kieruja do mnie).
To golab ktory nie lata, to 6-tyg sunieczka znaleziona w lesie, to piesek ktory mieszka przy ulicy Kosciuszki i ludzie go stamtad przepedzaja, koteczka znaleziona przez chlopca ktory nie moze jej zatrzymac (szukamy domku), kotek mieszkajacy na osiedlu (przez kogos wyrzucony) przypalany przez gowniarzy zapalniczka (wlasnie namawiam domownikow, zeby temu kotkowi dac DT....Jestem na etapie wywierania presji i poczucia winy :razz: ze przez brak z ich strony jedynej slusznej i szybkiej decyzji kotkowi moze grozic okaleczenie...).
Tak wiec jak widzisz droga Cioteczko - roboty Ci u nas jak by na to nie patrzec od metra i ciut ciut...

Posted

Pan Lauryn jeżeli jest uczciwy i nie będzie chcial zbijać kasy na niewinnych zwierzakach powiniem szybko nabrać rozumu i dostrzec kto pomaga a kto szkodzi ! Nie wyobrażam sobie aby nowe schronisko pozostalo bez WAS !

Posted

[quote name='martasuwałki']Cieszę się razem z Wami :lol::lol::lol:
Oby październik minął szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe, czy Pan Lauryn nas polubi :evil_lol:[/quote]
A niech spróbuje Was nie polubić:diabloti:

Posted

Mam nadzieje ze to dobry i obrotny czlowiek!Gratuluje ze dopieliscie swego.Oby bylo dobrze.Dobrze ze jest coraz wiecej wolontariuszy ,ktorzy patrza na rece.W wielu schroniskach bylo wielu nieodpowiedzialnych ludzi i ich trzeba eliminowac.Pozdrawiam.

Posted

Hejka - na razie nic nie slychac, poniewaz Pan Lauryn przejmie psiaki po 1 listopada.
U nas jak u wszystkich - jesien - wiec mnostwo szczeniakow i kotkow sie "powykluwalo" w zwiazku z tym rece pelne roboty.
Wlasnie w sobote oddalam do cudownego domku kotka, ktory byl u mnie na DT, wiec dzis przyciagnelam nastepnego znajde (zeby sie miejscoweczka nie marnowala ;) I tak w kolko............ Sciskam najcieplej...:)

• 2 weeks later...
Posted

Czy wie ktoś, co się dzieje z psami z PGK?!
Czy i kiedy właściciel nowego schroniska je zabierze z tego koszmaru i czy wogóle je stamtąd zabierze, czy też dokończą żywot w tej mordowni?!

Posted

Pytasz o Szmaragda - wszytko u Niego super. Niedawno dostalam zdjecie psiaka, ma sie swietnie, cala rodzina zakochana - nic dodac nic ujac :)

Aha - tak przy okazji pytania - chcialam sie oficjalnie pozegnac z psimi Cioteczkami z suwalskiego watku - wyjezdzam za granice tak wiec moja dzialalnosc tutaj bedzie mowiac delikatnie - ograniczona.
Chcialam Wam bardzo podziekowac za Wasz wklad w to wszystko co sie tutaj w Suwalkach dokonalo.
Pozdrawiam najserdeczniej....................

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):
Pytasz o Szmaragda - wszytko u Niego super. Niedawno dostalam zdjecie psiaka, ma sie swietnie, cala rodzina zakochana - nic dodac nic ujac :)

Aha - tak przy okazji pytania - chcialam sie oficjalnie pozegnac z psimi Cioteczkami z suwalskiego watku - wyjezdzam za granice tak wiec moja dzialalnosc tutaj bedzie mowiac delikatnie - ograniczona.
Chcialam Wam bardzo podziekowac za Wasz wklad w to wszystko co sie tutaj w Suwalkach dokonalo.
Pozdrawiam najserdeczniej....................

Powodzenia i nie powiem...szkoda, że wyjeżdżasz...

Posted

Ewa powodzenia w nowym życiu!!! Dla psów i kotów to wielka szkoda, chyba będzie Ci tego brakowało:cool3:
Na posterunku zostaną Marta i Emdziolek, więc będziemy na bieżąco:p Ja też chciałbym zapytac - CZY PSY JUŻ PRZENIESIONE I BEZPIECZNE???