Jump to content
Dogomania

CUD w SUWALKACH! psy w nowym miejscu, za sprawa dogomaniakow z Suw.i Stanislawa TYMA!

Recommended Posts

Posted

Brawo Ewa!!!! Może wreszcie się polepszy dzięki Tobie, żeby znalazła się taka osoba o której mówił pan z TOZu-miłośnik zwierząt, który zajął by się tym schroniskiem a nie ludzie którzy odwalają swoją robotę bo muszą...
I jeszcze ta odmowa pomocy:shake: to mówi samo za siebie- oni pragną tam zagłady tych zwierząt....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak facet z UM beszczelnie smieje sie...i powtarza jakby niemiał co do mówienia..'tylko 3 psy':angryy::angryy:

Brawo Ewa!Wspaniała robota!Telewizja to najlepsze źródło na znalezienie kogoś kto mógłby pomóc tym biednym zwierzakom!
Może my również wejdziemy w to:roll:Jakieś petycje.. Jak z Ozz'ym
[*]:roll:

Niewiem co o tym myśliscie?

w sumie gadanie gadaniem o takich rzeczach..najgorsze jest wzięcie sie za to:roll:

Posted

Wiecej takich artykułów prosze więcej:diabloti:

Ewidentnie efekt Domino..:diabloti: Im więcej tym władze miasta nie bedą miały wyboru...bo wkońcu bedą jechać po nazwiskach władz że są nie humanitarni i bedą prześladowani:roll:
Tak z Mojej perspektywy powinno być:evil_lol:

Posted

Myslę Ewo ,że zaproszą Cie na posiedzenie sesji. Przynajmiej powinni.
Na sesje może przyjść każdy obywatel ale nie moze zabierać glosu ,chyba że się zapisze. Ja poszlam bez zaproszenia i siadlam tak aby wszyscy mnie widzieli.Swoją osobą wywolalam zgorszenie u władz miasta.Ale mi to dynda ......i powiewa !!! Przemyśl to !

Posted

Basiu - najwieksza zadymiare i wroga nr 1 na posiedzenie sesji -ZAPROSZA??? co im skandal na cala polske zrobila....
hehehe - chyba by mi czapka z wrazenia spadla gdyby mnie zaprosili :cool3:
Zaprosic to mnie na mur nie zaprosza - ale ja tam nie z tych co na zaproszenie czekaja.
Sama sie zaprosze :diabloti::evil_lol:
Jak wroce z posiedzenia to powiem Wam co tam debilne wladze uradzily.....
------i od razu chce pozdrowic "serdecznie" :razz:ta czesc debilnych wladz, ktora podgdala ten watek :diabloti:

Posted

tez czekam na relacje z posiedzenia. Gratuluje Ci odwagi. Swietnie, ze masz oparcie w Mezu i grupke przyjaciol. Z przyjaciol zwierzat chetnie robia wariatow i oszolomow, ale tutaj sparawa poszla bardzo daleko, miejmy nadzieje, ze tym razem nie uda sie im wykrecic od dzialania, oby w dobrym kierunku!

Posted

Masz nas wszystkich za sobą!!!
ONI nie maja pojęcia, co to znaczy siła ludzi dobrej woli.
Ja też serdecznie pozdrawiam władzę Suwałk, tych, co jeszcze nie zeszli z gałęzi w drzewie ewolucji :diabloti:

Posted

Cytuje za Gazeta Wyborcza z 30.08.2007
"Na posiedzeniach komisji radni zadecydowali, ze najlepszym rozwiazaniem bedzie powierzenie prowadzenia miejskiego schroniska komus innemu niz PGK. Wczoraj podpisano pierwsze dokumenty i rozpoczalem precedury przetargowe. Dwa tygodnie bedziemy czekac na oferty - mowi Czeslaw Renkiewicz, zastepca prezydenta........Zrobimy wszystko, zeby pomoc zwierzetom - podkresla Czeslaw Renkiewicz"....

:diabloti::diabloti::diabloti:haaaaaaaaahahahaha -no jasne ze zrobicie wszystko :mad::mad::mad:
Takiego wam smrodu narobilismy ze teraz gotowi jestescie zrobic "wszystko".
Kur................... - tyle bylo trzeba nerwow, walki i skandalu zeby sie UM Suwalki zainteresowal sprawa psow.
WSTYD!!!!!!!!

Ale jak by na to nie patrzec - baaaaaaaardzo sie ciesze!!!!!!!!!!:multi:

Posted

Wiecie, to może być cwany wybieg:angryy: Jeżeli nikt nie stanie do przetargu, to będzie, że się starali, próbowali, ale nie ich wina, że nie wyszło. I umyją ręce. Ciekawe jakie dali warunki przetargowe? Bo od tego wszystko zależy!

Posted

Z tego co wiem to jest oferta i to realna - Pana Lauryna ktory prowadzi prywatne schronisko.
Poza tym wiem tez ze prezes PGK (swoja droga byly wojewoda..) nie chce tam schroniska ---czytaj -- zwiazanego ze schroniskiem smrodu.
Poczekajmy...
Ja tak czy siak w przyszlym tygodniu uderzam do radnych bo sa jeszcze dwie sprawy do zalatwienia...

Posted

co nowego w temacie przetargowym?
szkola zaczela sie moze ci harcerze..hmmmm ciagle chodz mi po glowie, choc nie wiem czy pozwola im byc pomocnymi..

Ewuniu jestem taka ulomna ..niestety przedluza sie moja niemoc bo komputer tez w naprawie :(:(:(

Posted

Ewo ,nie myslalaś o sobie ? Taki szef jak Ty bylby skarbem dla tych zwierząt z tym ,że te h..... e urzednicy robili by Ci ciagle przeszkody.
Czy ta pani stająca do przetargu jest oddana zwierzakom czy nastawiona na zyski ? Dogadajcie sie ,moze znajdziesz tam pracę.Na pewno i ona nie bedzie chciala z Toba zadzierac ! W tej chwili jest ogromna szansa dla schroniska !!!

Posted

Z dzisiejszej gazety "Tygodnik Suwalski":

" O schronisku, prowadzonym przez suwalskie Przedsiebiorstwo Gospodarki Komunalnej ostatnio bylo bardzo glosno. Wszystko za sprawa wolontariuszy, ktorzy ostro skrytykowali warunki, w jakich przebywaja czworonogi i postanowili polozyc temu kres. Schroniskiem zainteresowali dziennikarzy lokalnych i ogolnopolskich mediow. Relacje, jakie pojawily sie pozniej w prasie i na antenie, nie przysporzyly chwaly naszemu miastu. Wladze Suwalk postanowily ostatecznie rozwiazac problem i zaproponowaly dwa rozwiazania.
- Jednym z nich jest budowa nowego schroniska, ktore bedzie prowadzilo miasto lub je wydzierzawi. Natomiast drugie - to powierzenie opieki nad bezpanskimi zwierzetami osobie prywatnej - mowi Marek Buczynski, rzecznik prasowy Urzedu Miejskiego. Obie propozycje analizowali suwalscy radni na posiedzeniach Komisji: Strategii i Rozwoju Gospodarczego oraz Budzetu i Finansow.
- Za korzystniejsze uznano drugie rozwiazenie - stwierdzil Buczynski.
Wkrotce, w drodze przetargu, zostanie wyloniona placowka, ktora bedzie przyjmowala i da schronienie bezpanskim psom i kotom. Wladzom miasta zalezy, by swoja dzialalnosc rozpoczela juz od 1 listopada."

---................:diabloti:...................