Jump to content
Dogomania

CUD w SUWALKACH! psy w nowym miejscu, za sprawa dogomaniakow z Suw.i Stanislawa TYMA!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany!!!
Ale rozpętała się burza!
Niech cała Polska dowie sie o sercu i życzliwosci tych ludzi!
Jestem wstrzaśnieta!
Mysleli, ze zadupie, Suwałki, a kto tak dotrze do schroniska? A jednak! Super, ze zajełyscie sie tą sprawa!

Posted

Brawa dla Waszych dzialan i odwagi :klacz:
Jestescie naprawde Wielcy :Rose:
Bardzo chcialabym obejrzec program w Polsacie, prosze napiszcie kiedy bedzie nadawany.

A takie obrazki to chyba i w Suwalkach, i w Ostrowii, i w Mielcu kazdy z wolonatriuszy widzial :shake: My tez w Mielcu sie boimy, ze jak zaczniemy wojne, to nie wpuszcza nas do schroniska :shake:

Posted

===============================================

Dzis udzielalam wywiadu od telewizji Bialystok.
Walilam na schron az dym szedl.
Mieli to puscic dzisiaj - ale ogladam i nie ma....
Chyba cenzura nie przepuscila :diabloti:
Nic to - nie Ci to inni sprawe naglosnia....

==============================================

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):
===============================================

Dzis udzielalam wywiadu od telewizji Bialystok.
Walilam na schron az dym szedl.
Mieli to puscic dzisiaj - ale ogladam i nie ma....
Chyba cenzura nie przepuscila :diabloti:
Nic to - nie Ci to inni sprawe naglosnia....

Może puszczą w następnym wydaniu?!:cool3:

Posted

Puscili to dzis - sama nie widzialam, znajoma widziala -ale puscili moje jedno zdanie............
Poza tym puscili wypowiedz goscia ze schronu i wice prezia - ze 29 stanie sprawa schronu na radzie miasta.
Tak jak mowilam moja wypowiedz byla zbyt bulwersujaca, wiec puscili jedno zdanie.

No ale tutaj napisali - http://ww2.tvp.pl/2838,20070819544626.strona

================================================

Posted

najbardziej wkurzył mnie ten pan z UM :angryy::angryy::angryy: bezczelnie mówiąc o schronisku śmiał się w żywe oczy !! Nie wiem co on w tym śmielszego widzi !! :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:

Posted

No dziewczyny GRATULACJE!!! Moim zdaniem to było dobre i mocne! Powinno ich ruszyć ze stołków! Szkoda, że cały program o tym nie był. A ten Burzyński - z UM to żenada, nic nie miał do powiedzenia, tylko głupkowaty uśmieszek. Co w tym śmiesznego się pytam???:angryy: :angryy: :angryy: No jak tacy są tam pracownicy, to ja się nie dziwię, że nic po ludzku nie można załatwić:mad: Ale mi się ciśnienie podniosło!:angryy:

Posted

...nie moge w to uwierzyc!!! Ten Marek Buczynski z UM to wogole normalny jest? BO mnie on nie wygladal na takiego..
Co MY - jako banda ludzi chcacych pomoc, wesprzec - mozemy zrobic??? Jakies petycje o zmiane zarzadu? jakies zbiorki?
Ktos kto tam jest blizej tego wszystkiego PROSZE NAPISZCIE JAK MOZEBY POMOC!

Posted

Ten gość z UM to jakiś palant! Ja z miłą chęcią pogadałbym sobie z nim na osobności :mad: Biedne zwierzęta, nie zaslużyły na taki los...

Nagrałem również cały reportaż, właśnie wrzucam na youtube więc niedługo podam linka jakby ktoś wolał tam ogądnąć.

Posted

Oglądałam, to straszne co się tam dzieje "/ Biedne psy. A ten koleś rzeczywiście jakiś dziwny. Tylko unikał odpowiedzi na pytania i ten głupi uśmiech...

Posted

To co się tam dzieje przekracza wszelkie wyobrażenia... Byłam w kilku schronach w kraju, jest różnie, ale to.... się w głowie nie mieści... Zastanawiam się ile jeszcze takich miejsc przyjdzie nam odkryć?...

Posted

Ewo tak trzymaj.Wcale nie jesteś skończona w Suwalkach. Mądrzy ludzie myslą inaczej ! Oj boją się Ciebie . Nasi też śledzą każdy mój krok ,widocznie mają coś do ukrycia. Brawo ! My dogomaniacy jestesmy z Ciebie dumni !!!!

Posted

Jestem gapka i w czytelni załozyłam wątek o tym reportażu poszukując ludzi ktorzy mogli by pomoc, a nie zauważyłam tego wątku:oops:
Reportaż mnie poruszył, to co sie tam dzieje przechodzi ludzie pojecie:-(
Gratuluje odwagi Ewo!:loveu: