martasuwałki Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):================================================ Jeszcze a'propos tego co pisalas Dea - to rzeczywiscie - w koncu sie ruszylo... - biorac pod uwage dlugosc watku...:evil_lol: Byle ku lepszemu :-) ================================================ No nie do końca tylko dlugość wątku, bo CEKIN, który klika ładnych miesięcy przebywał w schronisku, dziś pojechał do wspaniałego domu, no i wczoraj w naszym schronisku była Suwalska Telewizja;). Quote
kon trojanski suwalki Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ================================================= Marta - i byle tak dalej. Dzis pojechal Cekin - pozniej pojedzie Lord lub inny psiak - wiec kierunek jest jak najbardziej wlasciwy. A im nas wiecej tym wieksze prawdopodobienstwo na intensyfikacje dzialan :-) ================================================= Quote
martasuwałki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 We wtorkowym wydaniu będzie na razie "rodzinka Pana Błazeja", a w kolejnych następne pieski.. Quote
kon trojanski suwalki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ==================================================== Super !! :-) ==================================================== Quote
Dea Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oby to stało się tradycją - taki stały kącik adopcyjny:multi: Quote
martasuwałki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dea napisał(a):Oby to stało się tradycją - taki stały kącik adopcyjny:multi: Trzeba wykorzystać taką szansę... Sporo ludzi w wieku średnim nie posiada internetu, ale za to chętnie czyta suwalską gazetkę... ;) Quote
kon trojanski suwalki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ================================================ Dokladnie - trzeba korzystac z wszelkim mozliwosci - gazet, internetu, radia, ogloszen - czego sie da. Jak jedna metoda nie dotrzemy do potencjalnych wlascicieli - to dotrzemy druga. ================================================ Quote
kon trojanski suwalki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ================================================== Dea napisał(a):Oby to stało się tradycją - taki stały kącik adopcyjny:multi: Tak - takie wlasnie byly plany - staly kacik adopcyjny. Ja ze swojej strony oferuje najbardziej ujmujace jak tylko bede w stanie zrobic - zdjecia psow, bo jak to mowia zasady marktingu "jeden pokaz wart jest wiecej niz tysiac slow" Poza tym proponuje zamiescic rowniez w gazecie strone www na ktorym sa zdjecia schroniskowych pieskow, bo jesli nie spodoba sie piesek z gazety, to moze jakis inny ze strony ujmie czyjes serce a mnostwo osob ma juz w swoich domach internet. Moge raz w tygodniu przesylac zdjecie psiaka na maila gazety. ================================================== Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 W środę, po kilku miesiącach rezydowania w Schronisku Cekin vel Bandyta otrzymał szansę od losu... Mieszka teraz ze wspaniałą rodziną i pilnuje domku z ogródkiem... Po wyjściu ze schronu, ten chojraczek był bardzo wystraszony, ale dzielnie znosił przejazd samochodem (wlazł na przednie siedzenie) i zabiegi fryzjerskie, którymi Pani ULA - najwspanialsza psia fryzjerka z salonu "Dlaczego nie?" w Suwałkach, mieszczącego się przy ul. Żytniej, próbowała upiększyć chlopaka i sprawić, by zgubił schroniskowy zapaszek... przecież musiał pięknie wygladać na pierwszym spotkaniu... Nowa Pani przyszła ze swoimi 2 córeczkami, które od razu zaprzyjaźniły się z Bandytą... i pojechał... Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że psiak świetnie sobie radzi - już nawet w nocy zaczął szczekać :-o :multi: ;) na obcych, a przecież po tak długim pobycie w schronisku szczekanie przychodzi z trudem... Poza tym dziewczynki uczą go chodzenia na smyczy i różnych psich sztuczek... Pozdrawiam:lol: Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziewczyny, założyłam wątek dla Astera... Już o mały włos, Aster miałby domek, lecz nie spodobał się dziecku... Dziwne, jest przecież taki sympatyczny... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59781 Quote
emdziolek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja dziś z rana założyłam Asterkowi wątek na zielonym forum amstaffów... Miejmy nadzieje ze szybko opuści to straszne miejsce...:lol: Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Emilko, myślisz, że dwa wątki mogą być, czy to nie jest konieczne? Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak byłam dziś w schronisku, to nie zauważyłam takiego mixa labradora z rotkiem, ciekawe, co z nim?! Quote
emdziolek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Marta ty zrobiłaś wątek na dogo a ja na amstaff.civ ;-) czyli zielone forum amstaffów. Zaraz wklejam na niebieskie i na kupsprzedaj. Pozdro Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Świetnie, dzięki.... Poproszę specjalistkę o allegro dla Asterka... Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej, hej jeszcze link do Piesków z lasu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59846 Quote
Dea Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ta pani Ula psia fryzjerka to mi wygląda na dogomaniaczkę:cool3: Wszystkie pieski przed adopcją kąpane, czesane...ech też by mi się taka u mnie przydała:lol: Moje to idą "z dobrodziejstwem inwentarza"... Pani Ulu zapraszamy wspaniałą fryzjerkę suwalskich psiaków na forum;) Quote
martasuwałki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Oj, Pani Ula komputerek ma zepsuty, ale maszynki i grzebyczki sprawne:razz: Quote
emdziolek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):================================================== .....Ja ze swojej strony oferuje najbardziej ujmujace jak tylko bede w stanie zrobic - zdjecia psow, bo jak to mowia zasady marktingu "jeden pokaz wart jest wiecej niz tysiac slow" Poza tym proponuje zamiescic rowniez w gazecie strone www na ktorym sa zdjecia schroniskowych pieskow, bo jesli nie spodoba sie piesek z gazety, to moze jakis inny ze strony ujmie czyjes serce a mnostwo osob ma juz w swoich domach internet. Moge raz w tygodniu przesylac zdjecie psiaka na maila gazety. ================================================== Marta chyba nie zauwazyłas ze Ewa do ciebie pisała i oferowała pomoc. Ewa robi swietne zdjecia i psiaki wgladają na nich słodko...A im słodziej tym wieksze szanse na dom. martasuwałki napisał(a):W środę, po kilku miesiącach rezydowania w Schronisku Cekin vel Bandyta otrzymał szansę od losu... Mieszka teraz ze wspaniałą rodziną i pilnuje domku z ogródkiem... Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że psiak świetnie sobie radzi - już nawet w nocy zaczął szczekać :-o :multi: ;) na obcych, a przecież po tak długim pobycie w schronisku szczekanie przychodzi z trudem... Poza tym dziewczynki uczą go chodzenia na smyczy i różnych psich sztuczek... Pozdrawiam:lol: Marta no moze masz zdjecia z nowego domku Cekina?? Jak tak to wklej-daj oczy nacieszyc... Quote
Dea Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ewa to ja proszę o ładne fotki, bo psiak ma już allegro, ale na razie są tam tylko te trzy Twoje:lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 =================================================== Marta- bardzo prosze nie podpisuj mnie pod zdjeciami - bo to nie jakies artystyczne zdjecia tylko schroniskowe. Jak wydam album to sie sama podpisze ;) Dea - zaraz poszperam w Jego zdjeciach - moze jeszcze cos wynajde a jak nie to zrobie jeszcze bedac w schronie. Pozdro ================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ================================================== Dea - nie robilam takiej specjalnej sesji psiakowi, bo bylam wtedy w schronie i robilam szereg zdjec. Wiec narazie wklejam to co mam. "Pod gazete" trzeba bedzie naprawde cos ujmujacego bo tam niewiele miejsca i pewnie mozna bedzie tylko jedno foto - a ma ono "chwycic" dobry domek dla psiaka. ================================================== Quote
Dea Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ewa prześlij mi te fotki na maila, bo kopiowane stąd wychodzą mi w innym formacie. Ja chcę je dodać do jego allegro. Quote
kon trojanski suwalki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ================ Juz :-) ================ Quote
Recommended Posts