Jump to content
Dogomania

CUD w SUWALKACH! psy w nowym miejscu, za sprawa dogomaniakow z Suw.i Stanislawa TYMA!

Recommended Posts

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):
================================================

Jeszcze a'propos tego co pisalas Dea - to rzeczywiscie - w koncu sie ruszylo... - biorac pod uwage dlugosc watku...:evil_lol:
Byle ku lepszemu :-)

No nie do końca tylko dlugość wątku, bo CEKIN, który klika ładnych miesięcy przebywał w schronisku, dziś pojechał do wspaniałego domu, no i wczoraj w naszym schronisku była Suwalska Telewizja;).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=================================================
Marta - i byle tak dalej. Dzis pojechal Cekin - pozniej pojedzie Lord lub inny psiak - wiec kierunek jest jak najbardziej wlasciwy. A im nas wiecej tym wieksze prawdopodobienstwo na intensyfikacje dzialan :-)
=================================================

Posted

Dea napisał(a):
Oby to stało się tradycją - taki stały kącik adopcyjny:multi:

Trzeba wykorzystać taką szansę... Sporo ludzi w wieku średnim nie posiada internetu, ale za to chętnie czyta suwalską gazetkę... ;)

Posted

Dokladnie - trzeba korzystac z wszelkim mozliwosci - gazet, internetu, radia, ogloszen - czego sie da. Jak jedna metoda nie dotrzemy do potencjalnych wlascicieli - to dotrzemy druga.

Posted

==================================================

Dea napisał(a):
Oby to stało się tradycją - taki stały kącik adopcyjny:multi:

Tak - takie wlasnie byly plany - staly kacik adopcyjny. Ja ze swojej strony oferuje najbardziej ujmujace jak tylko bede w stanie zrobic - zdjecia psow, bo jak to mowia zasady marktingu "jeden pokaz wart jest wiecej niz tysiac slow" Poza tym proponuje zamiescic rowniez w gazecie strone www na ktorym sa zdjecia schroniskowych pieskow, bo jesli nie spodoba sie piesek z gazety, to moze jakis inny ze strony ujmie czyjes serce a mnostwo osob ma juz w swoich domach internet. Moge raz w tygodniu przesylac zdjecie psiaka na maila gazety.

Posted

W środę, po kilku miesiącach rezydowania w Schronisku Cekin vel Bandyta otrzymał szansę od losu... Mieszka teraz ze wspaniałą rodziną i pilnuje domku z ogródkiem...
Po wyjściu ze schronu, ten chojraczek był bardzo wystraszony, ale dzielnie znosił przejazd samochodem (wlazł na przednie siedzenie) i zabiegi fryzjerskie, którymi Pani ULA - najwspanialsza psia fryzjerka z salonu "Dlaczego nie?" w Suwałkach, mieszczącego się przy ul. Żytniej, próbowała upiększyć chlopaka i sprawić, by zgubił schroniskowy zapaszek... przecież musiał pięknie wygladać na pierwszym spotkaniu... Nowa Pani przyszła ze swoimi 2 córeczkami, które od razu zaprzyjaźniły się z Bandytą... i pojechał...
Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że psiak świetnie sobie radzi - już nawet w nocy zaczął szczekać :-o :multi: ;) na obcych, a przecież po tak długim pobycie w schronisku szczekanie przychodzi z trudem... Poza tym dziewczynki uczą go chodzenia na smyczy i różnych psich sztuczek... Pozdrawiam:lol:

Posted

A ta pani Ula psia fryzjerka to mi wygląda na dogomaniaczkę:cool3: Wszystkie pieski przed adopcją kąpane, czesane...ech też by mi się taka u mnie przydała:lol: Moje to idą "z dobrodziejstwem inwentarza"... Pani Ulu zapraszamy wspaniałą fryzjerkę suwalskich psiaków na forum;)

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):

.....Ja ze swojej strony oferuje najbardziej ujmujace jak tylko bede w stanie zrobic - zdjecia psow, bo jak to mowia zasady marktingu "jeden pokaz wart jest wiecej niz tysiac slow" Poza tym proponuje zamiescic rowniez w gazecie strone www na ktorym sa zdjecia schroniskowych pieskow, bo jesli nie spodoba sie piesek z gazety, to moze jakis inny ze strony ujmie czyjes serce a mnostwo osob ma juz w swoich domach internet. Moge raz w tygodniu przesylac zdjecie psiaka na maila gazety.

Marta chyba nie zauwazyłas ze Ewa do ciebie pisała i oferowała pomoc. Ewa robi swietne zdjecia i psiaki wgladają na nich słodko...A im słodziej tym wieksze szanse na dom.

martasuwałki napisał(a):
W środę, po kilku miesiącach rezydowania w Schronisku Cekin vel Bandyta otrzymał szansę od losu... Mieszka teraz ze wspaniałą rodziną i pilnuje domku z ogródkiem...
Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że psiak świetnie sobie radzi - już nawet w nocy zaczął szczekać :-o :multi: ;) na obcych, a przecież po tak długim pobycie w schronisku szczekanie przychodzi z trudem... Poza tym dziewczynki uczą go chodzenia na smyczy i różnych psich sztuczek... Pozdrawiam:lol:

Marta no moze masz zdjecia z nowego domku Cekina?? Jak tak to wklej-daj oczy nacieszyc...

Posted

===================================================
Marta- bardzo prosze nie podpisuj mnie pod zdjeciami - bo to nie jakies artystyczne zdjecia tylko schroniskowe. Jak wydam album to sie sama podpisze ;)
Dea - zaraz poszperam w Jego zdjeciach - moze jeszcze cos wynajde a jak nie to zrobie jeszcze bedac w schronie.
Pozdro

Posted

Dea - nie robilam takiej specjalnej sesji psiakowi, bo bylam wtedy w schronie i robilam szereg zdjec. Wiec narazie wklejam to co mam. "Pod gazete" trzeba bedzie naprawde cos ujmujacego bo tam niewiele miejsca i pewnie mozna bedzie tylko jedno foto - a ma ono "chwycic" dobry domek dla psiaka.