kon trojanski suwalki Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ====================================================== Sluchaj - to wysylaj mi na priv - moze -juz- to mozna wysylac. Chodzi tylko o to zebysmy zobaczyly czy nie ma watkow ktore moga przeszkodzic nam w naszych planach - i tyle. Jesli nie ma to trzeba od razu wysylac albo tylko jakis drobiazg wymazac albo inaczej ujac. Bardzo wiec prosze zebys mi wyslala. Dobrze byloby juz ich od gory gniesc. Byle tylko sobie samym nie zaszkodzic bo zwierzeta na tym straca - nie my... ====================================================== Quote
kasiaprodex Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czy może ktoś napisac gdzie teraz jest sunia oglaszana? Quote
kon trojanski suwalki Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ==================================================== Kasiu - jesli pytasz o Zare - to Ona ma juz domek :-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797&page=16 =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 =================================================== Mam konkretne pytanie - a mianowicie - do wiadomosci kogo "z gory" mam wyslac list ktory bedzie napisany do prezydenta naszego miasta w sprawie warunkow jakie panuja w schronisku. Bardzo prosze o podanie mi adresow by odnioslo to jak najwiekszy skutek. =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ==================================================== Czy moze mi ktos odpowiedziec na zadane powyzej pytanie :-) ==================================================== Quote
Dea Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ewa napisałam ci pw. Ale teraz dopiero czytam to co napisałaś na wątku. Skoro wy wysyłacie to nie ma już w takim rasie przeciwwskazń do wysłania tego naszego dogomaniackiego, zwłaszcza, że zbliża się termin, do którego kierownik PGK miał przedstawić na Radzie Miasta program rozbudowy schroniska - i mam zamiar tego terminu pilnować i w odpowiednim czasie przypomnieć Jurczyńskiemu o wyegzekwowaniu tego:cool3: Iwona z kwestią akcji sterylizacyjnej było już za późno na zorganizowanie jakiegoś dofinansowania, ale może uda się coś takiego zrobić w Suwałkach za rok, zobaczymy... Quote
martasuwałki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 W suwalskim schronisku przebywa Bernardynka. Jest wycieńczona i w bardzo kiepskiej formie psychicznej... Najprawdopodobniej do niedawna miała młode (ma bardzo "powyciągane" sutki). Jest w boksie Cezara - nie je, nie pije... Musimy jej pomóc... Quote
Dea Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 No i mamy następną psią bidę:-( No cóż, trzeba zebrać siły i do dzieła! Quote
esperanza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Powiadomcie Markę. Zajmuje się adopcjami bernardynów. Także carolinascotties szukała ostatnio bernardyna. Powodzenia. Quote
Dea Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzięki. Czy można je znaleźć pod tymi "imionami"? Quote
esperanza Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Tak. http://www.dogomania.pl/forum/member.php?find=lastposter&t=37453 http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=4005 Quote
Dea Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Napisałam do nich, ale Marta chyba była pierwsza:razz: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 =================================================== Napisalam do Marki i carolinascotties. =================================================== Quote
Dea Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 He, no to chyba wszystkie trzy napisałyśmy:lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ================================================= Sunia wyglada jak cien bernardyna...Nic nie je, nie pije, jest wycienczona, wyglada jak chart, jest potwornie smutna, urodzila szczeniaki ktorych losu mozna sie tylko domyslac. Wyglada na to za ktos ja poprostu porzucil. Haniebne..... -------------- POMOZCIE ZNALEZC JEJ DOM --------------- (reszta zdjec wkleje po otwarciu jej watku - chetnych do pomocy - zapraszam) =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ================================================== TUTAJ WATEK BERNADRYNKI http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4445422#post4445422 ================================================== Quote
sulfurka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 A moze by tak poprosic lokalna gazete (współczesną), aby np. co tydzien umieszczala na swych łamach zdjecie i opis ktoregos z psiakow?? Zwiekszylo by to choc troche szanse na ich adopcje :). Quote
Dea Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Aipa napisał(a):A moze by tak poprosic lokalna gazete (współczesną), aby np. co tydzien umieszczala na swych łamach zdjecie i opis ktoregos z psiakow?? Zwiekszylo by to choc troche szanse na ich adopcje :). Bardzo dobry pomysł! U nas od niedawna lokalna gazeta umieszcze co tydzień jedno zdjęcie i wiecie, byłam wczoraj w schronisku zdjęcia robić, pytam o te pieski, które były w gazecie i okazało się, że już zadnego nie ma. Wszystkie poszły do adopcji:lol: Quote
carolinascotties Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dea napisał(a):He, no to chyba wszystkie trzy napisałyśmy:lol: a ja Wam odpisałam :) a może dac sunię na molosy??? Quote
kon trojanski suwalki Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ================================================= Dzieki dziewczyny ze myslicie na ten temat :-) Ten pomysl - juz ponad 2 tyg. temu zostal omowiony z kierownikiem schronu. Teraz tylko czekamy na dopieszczenie strony internetowej i ruszamy do rzecznika (bo to z nim mamy omawiac darmowe ogloszenia w tygodniku suwalskim). ================================================ Quote
sulfurka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):================================================= Dzieki dziewczyny ze myslicie na ten temat :-) Ten pomysl - juz ponad 2 tyg. temu zostal omowiony z kierownikiem schronu. Teraz tylko czekamy na dopieszczenie strony internetowej i ruszamy do rzecznika (bo to z nim mamy omawiac darmowe ogloszenia w tygodniku suwalskim). ================================================ No to super :D :D Dzieki takim ogloszeniom wiecej ludzi zainteresuje sie tymi psiakami. Dziewczyny jestescie boskie, ze tak wspaniale dzialacie na rzecz tych pieskow, poprostu brak mi slow :buzi: :calus: Quote
pixie Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Kochani, przychodzi mi z radoscia, jeszcze mocno stonowana, lecz nieukrywana, napisac te kilka slow. Choc niestety rzadko teraz bywam na dogo. widze, ze watkowiczow zaangazowanych w akcje pomocowa w Suwalkach przybywa i pomyslow coraz wiecej. Jestem na dogo znowu chwilowo, tylko myslami stale z Wami, widze, ze preznie akcje ruszaja. Trzymam kciuki i ufam, ze wroce, tak szybko jak tylko bede mogla, by wesprzec . Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Recommended Posts