Jump to content
Dogomania

CUD w SUWALKACH! psy w nowym miejscu, za sprawa dogomaniakow z Suw.i Stanislawa TYMA!

Recommended Posts

Posted

======================================================

Sluchaj - to wysylaj mi na priv - moze -juz- to mozna wysylac. Chodzi tylko o to zebysmy zobaczyly czy nie ma watkow ktore moga przeszkodzic nam w naszych planach - i tyle. Jesli nie ma to trzeba od razu wysylac albo tylko jakis drobiazg wymazac albo inaczej ujac. Bardzo wiec prosze zebys mi wyslala. Dobrze byloby juz ich od gory gniesc. Byle tylko sobie samym nie zaszkodzic bo zwierzeta na tym straca - nie my...

======================================================

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

===================================================

Mam konkretne pytanie - a mianowicie - do wiadomosci kogo "z gory" mam wyslac list ktory bedzie napisany do prezydenta naszego miasta w sprawie warunkow jakie panuja w schronisku.
Bardzo prosze o podanie mi adresow by odnioslo to jak najwiekszy skutek.

Posted

Ewa napisałam ci pw. Ale teraz dopiero czytam to co napisałaś na wątku. Skoro wy wysyłacie to nie ma już w takim rasie przeciwwskazń do wysłania tego naszego dogomaniackiego, zwłaszcza, że zbliża się termin, do którego kierownik PGK miał przedstawić na Radzie Miasta program rozbudowy schroniska - i mam zamiar tego terminu pilnować i w odpowiednim czasie przypomnieć Jurczyńskiemu o wyegzekwowaniu tego:cool3:
Iwona z kwestią akcji sterylizacyjnej było już za późno na zorganizowanie jakiegoś dofinansowania, ale może uda się coś takiego zrobić w Suwałkach za rok, zobaczymy...

Posted

W suwalskim schronisku przebywa Bernardynka. Jest wycieńczona i w bardzo kiepskiej formie psychicznej... Najprawdopodobniej do niedawna miała młode (ma bardzo "powyciągane" sutki). Jest w boksie Cezara - nie je, nie pije... Musimy jej pomóc...

Posted

=================================================

Sunia wyglada jak cien bernardyna...Nic nie je, nie pije, jest wycienczona, wyglada jak chart, jest potwornie smutna, urodzila szczeniaki ktorych losu mozna sie tylko domyslac. Wyglada na to za ktos ja poprostu porzucil. Haniebne.....
-------------- POMOZCIE ZNALEZC JEJ DOM ---------------

(reszta zdjec wkleje po otwarciu jej watku - chetnych do pomocy - zapraszam)

Posted

A moze by tak poprosic lokalna gazete (współczesną), aby np. co tydzien umieszczala na swych łamach zdjecie i opis ktoregos z psiakow?? Zwiekszylo by to choc troche szanse na ich adopcje :).

Posted

Aipa napisał(a):
A moze by tak poprosic lokalna gazete (współczesną), aby np. co tydzien umieszczala na swych łamach zdjecie i opis ktoregos z psiakow?? Zwiekszylo by to choc troche szanse na ich adopcje :).

Bardzo dobry pomysł! U nas od niedawna lokalna gazeta umieszcze co tydzień jedno zdjęcie i wiecie, byłam wczoraj w schronisku zdjęcia robić, pytam o te pieski, które były w gazecie i okazało się, że już zadnego nie ma. Wszystkie poszły do adopcji:lol:

Posted

Dzieki dziewczyny ze myslicie na ten temat :-)
Ten pomysl - juz ponad 2 tyg. temu zostal omowiony z kierownikiem schronu.
Teraz tylko czekamy na dopieszczenie strony internetowej i ruszamy do rzecznika (bo to z nim mamy omawiac darmowe ogloszenia w tygodniku suwalskim).

================================================

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):

Dzieki dziewczyny ze myslicie na ten temat :-)
Ten pomysl - juz ponad 2 tyg. temu zostal omowiony z kierownikiem schronu.
Teraz tylko czekamy na dopieszczenie strony internetowej i ruszamy do rzecznika (bo to z nim mamy omawiac darmowe ogloszenia w tygodniku suwalskim).

================================================

No to super :D :D Dzieki takim ogloszeniom wiecej ludzi zainteresuje sie tymi psiakami. Dziewczyny jestescie boskie, ze tak wspaniale dzialacie na rzecz tych pieskow, poprostu brak mi slow :buzi: :calus:

Posted

Kochani,
przychodzi mi z radoscia,
jeszcze mocno stonowana, lecz nieukrywana, napisac te kilka slow. Choc niestety rzadko teraz bywam na dogo.
widze, ze watkowiczow zaangazowanych w akcje pomocowa w Suwalkach przybywa i pomyslow coraz wiecej.
Jestem na dogo znowu chwilowo, tylko myslami stale z Wami, widze, ze preznie akcje ruszaja.
Trzymam kciuki i ufam, ze wroce, tak szybko jak tylko bede mogla, by wesprzec .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.