Iwona&Wiki Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 martasuwałki napisał(a):ŻYCZYMY NASZYM SCHRONISKOWYM PIESKOM I SOBIE WIĘCEJ TAKICH DOBRYCH DNI!!! Wspaniałe wieści!!!:multi::multi::multi: Gratuluję Wam, dziewczyny! I cieszę się razem z Wami! Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ta przeurocza sunia to ZARA, przebywa w tym strasznym miejscu.. Bardzo chcemy jej pomóc. Onadoslownie całą sobą błaga o ratunek! Jest zdominowana przez dwóch rosłych samców. Boi się jeść... Jest bardzo wychudzona. Ale jest bardzo przyjacielska, prosi o choćby najmniejszy odruch sympatii. Jak bylyśmy we czwartek i piątek - starałyśmy się ją przytulać i karmilyśmy ja z ręki... Nie znamy jej historii, ale jasne jest, że miała pana i domek, bo jest bardzo grzeczna i ułożona! Prawdopodobnie wywalił ją na ulicę... POMÓŻMY!!! Ksieżniczka ZARA zasługuje na miłość... Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zaraz mi serce pęknie!!!!!:placz::placz::placz: Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 basiagk napisał(a):Zaraz mi serce pęknie!!!!!:placz::placz::placz: Mi także jest bardzo ciężko na sercu jak o niej myślę... Ona jest taka delikatna i grzeczna, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi i zwierząt... Jak ostatnio byłyśmy w schronisku, to tak muczała, żeby do niej podejść i pogłaskać, przytulić... Ona potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Basiu, każda pomoc jest ważna... Wiadomo, że będziemy się starały szukać jej domu, puki jeszcze jest w "dobrej" kondycji, nie jest pogryziona i nie spodziewa się szczeniąt! Właśnie tak władze przeciwdziałają zozmnażaniu się bezdomnych zwierząt - sunia siedzi w kojcu z dwoma jurnymi samcami! Trzeba ją zabrać, puki jeszcze nie jest szczenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Może dac gdzies ogloszenia? Ja jestem zalogowana w paru miejscach. allegro, alegratka, 4lapy, eurocity. Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Co prawda, jest u nas hotel dla zwierząt, ale nie mamy na to funduszy... Wszystko, to co tu robimy, finansujemy sami, ale jest już coraz trudniej.. Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 basiagk napisał(a):Może dac gdzies ogloszenia? Ja jestem zalogowana w paru miejscach. allegro, alegratka, 4lapy, eurocity. Bardzo bym była Ci wdzieczna, bo ja słabo się jeszcze poruszam w tym temacie.... Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 basiagk napisał(a):Bazarek??? Dlaczego nie, tylko musimy coś na nim wystawić... Muże się z Ewą skonsultować... Jej już dziś nie ma.. Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To ja mogę założyc Bazarek dla suni. Ja mogę ofiarowac ze 3,4 rzeczy. Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Basiu, jeśli możesz to zrób to! Bardzo fajnie, to my też coś damy do wystawienia, tylko nie wiem jeszcze, co... Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dla takiej wielkości psa pewnie 350 - 400zł. Licząc skromnie... Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Co???????????????????????????? Za moją sukę około 25 kilo zapłaciłam 190 zł! Quote
martasuwałki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Niestety, naszego miasta nie ma na liście miast i lecznic, gdzie można zrobić zabieg taniej, w "dniu sterylizacji"... Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Naprawdę!!!!! ale ja sterylkę robiłam poza akcją.:shake: Quote
Recommended Posts