Karina R Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kołtun zyczy wszystkim ciociom Wesołych Świat !!! Quote
magda_z Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 My także życzymy Kołtunikowi i jego rodzince Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :) Quote
Karina R Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Wysłałam dawno temu do Aguchy mnóstwo zdjęć Kołtuna, ale ich nie wstawiła - może nie dotarły? Komu bym je mogla wysłac, bo sama nie umiem wstawiać. Quote
magda_z Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Karina R']Wysłałam dawno temu do Aguchy mnóstwo zdjęć Kołtuna, ale ich nie wstawiła - może nie dotarły? Komu bym je mogla wysłac, bo sama nie umiem wstawiać. Karinko, możesz wysłać do mnie, ja wstawię :) przygarnij_pieska@interia.pl Quote
Agucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Karina R']Wysłałam dawno temu do Aguchy mnóstwo zdjęć Kołtuna, ale ich nie wstawiła - może nie dotarły? Komu bym je mogla wysłac, bo sama nie umiem wstawiać. Karinko, zgadza się! Sprawdziłam pocztę i faktycznie mam tego maila z 14 listopada... ale zdjęcia widzę pierwszy raz... Musiał się ściągnąć przez outlooka albo nie wiem co innego się z nim stało... najzwyczajniej go przeoczyłam. Bardzo Cię przepraszam! Trzeba było krzyczeć wcześniej na mnie ;) Już wklejam :) Kołtun w kąpieli Jeszcze tylko uszy podglancować ;) "... i będzie git!" :) Po męczącej kąpieli trzeba się pożywić :lol: Quote
Agucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 "Eh, wyczerpujące to wszystko..." "... chyba trzeba iść nyny..." " kiedy wstanę, pójdę na dłuuugi spacerek..." Quote
Agucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 "... a gdy zapadnie noc głucha..." "... wrócę i znów położę się spać, bo każdy szanujący się pies powinien dotrzymywać towarzystwa swojej "podusi" :) Quote
Agucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='magda_z']Śliczny :loveu: Zawsze był, paróweczek kochany :) :loveu: Karinko, jak tam Kołtuś po zabiegu? Co mówi wet? Co dokładnie mu było? Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No jest w co klepnąć ;) Teraz jak po kastracji jest to polecam szczególnie uważać, np. przestawić go na karmę light ;) Quote
Karina R Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kołtuś miał zabieg na oczko - urosła mu brodawka od wewnętrznej strony. wszystko jest OK! Teraz pilnuję żeby nie tarł tym oczkiem, bo pozrywa szewki i porani się. Ma ja wypaloną, wyczyszczoną i dwa małe szewki założone. Jeśli jest dobrze zrobione, to nie powinno odrastać. Zabieg zniósł dzielnie - jak zwykle popłakał przy zastrzyku. Dobrze sie wybudził i na chwiejnych, rozjeżdżajacych się łapkach ( a mam w domu kafelki) dopadł miseczki w której od wiekow leży sucha karma, a której do tej pory nie chciał jesć! Tak wogóle to ta narkoza tak na niego wpłynęła, że ciągle wygląda jedzenia. Cokolwiek mu dam powąchać to on zaraz to kłapnie! A tak to niekiedy go goniłam kurczaczkiem lub szyneczką po mieszkaniu, bo nie chciał jeść! Dzięki Aga za zdjęcia i super komentarze ! Quote
__Lara Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale on jest śliczny :) To dobrze, ze zabieg się udał :) Wracaj do zdrowia psinko kochana :) Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Przepiękny pies, a w wersji owiniętej dzidzi wprost przeboski. :-) Quote
Karina R Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 majqa napisał(a):Przepiękny pies, a w wersji owiniętej dzidzi wprost przeboski. :-) Dziękujemy ! Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 A co najważniejsze... widać, że jest rozbestwiany na max i to jest TO!!! :-) Kocham takie klimaty!!! Kochaaam!!! :-) Quote
Agucha Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kopara mi opadła jak zobaczyła niektóre zdjęcia... Odkąd wstawiam zdjęcia na photobucket nie ma takich problemów. Tinypic wariuje i można się mocno zdziwić... ;/ Oczywiście pousuwałam! Quote
Karina R Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ach Kołtunik hopsia po okolicy w tym upale i w tym swoim futrze uf ! Na wakacje nie wyjeżdża w tym roku. Tylko sobie wycieczki robi autkiem to tu, to tam. Ale baaaardzo nie lubi jazdy autem... Od czasu do czasu podziwia swoją kolezankę Milusię na zdjeciach nadsyłanych nam przez Zoli z wakacji nad morzem. Ale z Milusi SUPER pływaczka !!! Kołtuś nie lubi wody... No i w sierpniu mamy zaplanowane spotkanie z Milusia u Aguchy ( ciekawe czy Agucha o tym wie ha, ha ) A tak wogóle to Kołtunik 1-go sierpnia ma urodziny !!!!!!!!!!!!!!!!!! ( to tak na pamiątkę zabrania go z" psiego domu dziecka " ) Quote
magda_z Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 To już rok będzie? :crazyeye: Kurcze, ale ten czas leci! Quote
Zoli36 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Kołtuniku, do zobaczenia w piątek! Znowu razem pospacerujemy... Milusia Quote
Agucha Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Karina R']Już rok, juz rok Przeleciało , że hej ![/QUOTE] Nie wiadomo kiedy ten rok... dla Kołtusia wspaniale, dla nas troszkę mniej... :) [quote name='Zoli36']Kołtuniku, do zobaczenia w piątek! Znowu razem pospacerujemy... Milusia[/QUOTE] Toffina i Zuzolina też czekają :lol: Quote
Zoli36 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 A może Kava jak zobaczy dwa nowe psy to zgrzecznieje wreszcie:razz:... Quote
Agucha Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Zoli36']A może Kava jak zobaczy dwa nowe psy to zgrzecznieje wreszcie:razz:...[/QUOTE] Prędzej Adelka się mocno nimi zainteresuje :diabloti: Quote
Karina R Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 No już po spotkaniu ! Może ciocia Agucha wstawi tu jakieś zdjęcia ? Quote
Recommended Posts