Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Karina R']Wysłałam dawno temu do Aguchy mnóstwo zdjęć Kołtuna, ale ich nie wstawiła - może nie dotarły? Komu bym je mogla wysłac, bo sama nie umiem wstawiać.
Karinko, zgadza się!
Sprawdziłam pocztę i faktycznie mam tego maila z 14 listopada... ale zdjęcia widzę pierwszy raz... Musiał się ściągnąć przez outlooka albo nie wiem co innego się z nim stało... najzwyczajniej go przeoczyłam.

Bardzo Cię przepraszam!
Trzeba było krzyczeć wcześniej na mnie ;)

Już wklejam :)

Kołtun w kąpieli

Jeszcze tylko uszy podglancować ;)

"... i będzie git!" :)

Po męczącej kąpieli trzeba się pożywić :lol:

Posted

Kołtuś miał zabieg na oczko - urosła mu brodawka od wewnętrznej strony. wszystko jest OK! Teraz pilnuję żeby nie tarł tym oczkiem, bo pozrywa szewki i porani się. Ma ja wypaloną, wyczyszczoną i dwa małe szewki założone. Jeśli jest dobrze zrobione, to nie powinno odrastać. Zabieg zniósł dzielnie - jak zwykle popłakał przy zastrzyku. Dobrze sie wybudził i na chwiejnych, rozjeżdżajacych się łapkach ( a mam w domu kafelki) dopadł miseczki w której od wiekow leży sucha karma, a której do tej pory nie chciał jesć! Tak wogóle to ta narkoza tak na niego wpłynęła, że ciągle wygląda jedzenia. Cokolwiek mu dam powąchać to on zaraz to kłapnie! A tak to niekiedy go goniłam kurczaczkiem lub szyneczką po mieszkaniu, bo nie chciał jeść!
Dzięki Aga za zdjęcia i super komentarze !

• 1 month later...
Posted

Kopara mi opadła jak zobaczyła niektóre zdjęcia... Odkąd wstawiam zdjęcia na photobucket nie ma takich problemów.
Tinypic wariuje i można się mocno zdziwić... ;/

Oczywiście pousuwałam!

• 5 months later...
Posted

Ach Kołtunik hopsia po okolicy w tym upale i w tym swoim futrze uf ! Na wakacje nie wyjeżdża w tym roku. Tylko sobie wycieczki robi autkiem to tu, to tam. Ale baaaardzo nie lubi jazdy autem... Od czasu do czasu podziwia swoją kolezankę Milusię na zdjeciach nadsyłanych nam przez Zoli z wakacji nad morzem. Ale z Milusi SUPER pływaczka !!! Kołtuś nie lubi wody... No i w sierpniu mamy zaplanowane spotkanie z Milusia u Aguchy ( ciekawe czy Agucha o tym wie ha, ha )

A tak wogóle to Kołtunik 1-go sierpnia ma urodziny !!!!!!!!!!!!!!!!!! ( to tak na pamiątkę zabrania go z" psiego domu dziecka " )

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Karina R']Już rok, juz rok Przeleciało , że hej ![/QUOTE]
Nie wiadomo kiedy ten rok... dla Kołtusia wspaniale, dla nas troszkę mniej... :)

[quote name='Zoli36']Kołtuniku, do zobaczenia w piątek! Znowu razem pospacerujemy...
Milusia[/QUOTE]
Toffina i Zuzolina też czekają :lol: