Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że tak fajnie się zaklimatyzował i, że dobrze się sprawuje :)
Od początku wiedziałam, że to wyjątkowy pies!

Dogo07 napisał(a):
A czemu tytuł jeszcze nie zmieniony ?

Tytuł musi zmienić Magda.

Na innych wątkach z resztą też.

Posted

Witam, witam cioteczki w imieniu Rudiego/ Kołtuna !
dziś po raz pierwszy usłyszałam jego głos!!! Piekny ma " szczek"!!! Na porannym spacerze obszczekał sasiada - ha, ha .Musiał mieć chyba złe wspomnienia, bo tak normalnie to wszystkim się daje głaskać! Dzieci bardzo go lubią, a on też. Dwuletnia córka mojej koleżanki go uwielbia i śmiesznie na niego woła - Kotun. Ostatnio nawet mu " czytała" ( pokazywała obrazki w ksiażce) bajki. A on leżał obok z pyszczkiem zwróconym na ksiązkę!
Niestety dzis byliśmy u weta w Rybniku, bo cos zauwazyłam w uszku, no i nadal pomimo przemywania oczek łzawiło mu najbardziej lewe. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Już dostał antybiotyk w zastrzyku i teraz ma kropelki.
Wkrótce prześlę Agnieszce kolejne zdjęcia, żeby je mogła tu wstawić.

Posted

Karina R napisał(a):
Witam, witam cioteczki w imieniu Rudiego/ Kołtuna !
dziś po raz pierwszy usłyszałam jego głos!!! Piekny ma " szczek"!!! Na porannym spacerze obszczekał sasiada - ha, ha .Musiał mieć chyba złe wspomnienia, bo tak normalnie to wszystkim się daje głaskać! Dzieci bardzo go lubią, a on też. Dwuletnia córka mojej koleżanki go uwielbia i śmiesznie na niego woła - Kotun. Ostatnio nawet mu " czytała" ( pokazywała obrazki w ksiażce) bajki. A on leżał obok z pyszczkiem zwróconym na ksiązkę!
Niestety dzis byliśmy u weta w Rybniku, bo cos zauwazyłam w uszku, no i nadal pomimo przemywania oczek łzawiło mu najbardziej lewe. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Już dostał antybiotyk w zastrzyku i teraz ma kropelki.
Wkrótce prześlę Agnieszce kolejne zdjęcia, żeby je mogła tu wstawić.

Pies idealny! :)

Oko łzawiło zapewne od chorego ucha.
Gdzie chodzicie do weta?

Widziałam jak Kołtunek pięknie zbiera kwiatki :loveu::loveu::loveu:

Posted

To zależy gdzie akurat przyjmuje nasz można by powiedzieć " rodzinny " weterynarz ( opiekował sie wszystkimi naszymi kotami i psiakami, a to prawie mój sąsiad, bo mieszka w bloku obok) dr Szczekała. Albo jeździmy do lecznicy do Rybca, albo do Leszczyn.

Posted (edited)

[quote name='Karina R']Cioteczkio Ago - czy ciocia dostała nowe zdjęcia Kołtunka?
Mogłaby je ciocia tu zamieścić :lol:
Oj, Karinko... żżżżżapomniałaaaam :oops::oops::oops::oops:

Mam gorący okres ostatnimi dniami i juz nie wiem czego się chwycić!

Pędzę wstawiać :)

Edited by Agucha
wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica...
Posted

Kołtunek dziękuję za wstawienie swoich foci :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Ostatnio na spacerach wygladamy tak :painting: bo Kołtunowi zebrało się na bieganie :lol:
Od jutra będzie trochę :shake: , bo jego pani juz niestety idzie do pracy - wakacje się skończyły... Ale pani też ma taki humor :shake::-( i jeszcze taki :razz::angryy:

Posted

Karina R napisał(a):
Kołtunek dziękuję za wstawienie swoich foci :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Ostatnio na spacerach wygladamy tak :painting: bo Kołtunowi zebrało się na bieganie :lol:
Od jutra będzie trochę :shake: , bo jego pani juz niestety idzie do pracy - wakacje się skończyły... Ale pani też ma taki humor :shake::-( i jeszcze taki :razz::angryy:

A pani Kołtunka to nauczycielka? :)
Zaraz się okaże, że moje dzieci uczy :lol:

Posted

magda_z napisał(a):
Śliczne zdjęcia i Kołtunek taki szczęśliwy :loveu:

Zapadł mi w serce baaaardzo i spełniły się moje ciche marzenia o najwspanialszym pod słońcem domku dla niego :)

Posted

Karino widzę, że jesteś z Czerwionki, ja mieszkam w Leszczynach ;) Może umówimy się w jakiś weekend na spacerek z psami? Bardzo bym chciała na żywo w końcu zobaczyć uśmiechniętego Kołtuna, bo w schronisku to był chyba jeden z najsmutniejszych psiaków :-(

Posted

No, no to po sąsiedzku mieszkamy!!! A ja dwa lata temu mieszkałam pare lat w Leszczynach, bo mnie tam na trochę wywiało. Czemu nie! Mozemy się umówić!
A przy okazji zobaczcie dziewczyny bazarek !
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213688-Dla-Bruna-Cukiernice-dzbanuszki-%C5%9Bwieczka-ksi%C4%85%C5%BCki-kucharskie-do-8.09.godz.-21.00-%29/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213688-Dla-Bruna-Cukiernice-dzbanuszki-%C5%9Bwieczka-ksi%C4%85%C5%BCki-kucharskie-do-8.09.godz.-21.00-%29/page2[/URL]

Posted

[quote name='Agucha']A pani Kołtunka to nauczycielka? :)
Zaraz się okaże, że moje dzieci uczy :lol:[/QUOTE]

O matko !!! Jak to człowiek niekiedy nie wie co go w życiu spotka ha, ha
Opowiadałam dzis moim dzieciom o Kołtunie, no i oczywiście o tym, że Pan Hrabia nie chce jeść z miski, tylko z ręki i to njchętniej parówki, bo szynke tylko wącha. I mój Kacper rezolutnie stwierdził, że temu psu brakuje dyscypliny!!! Tak, tak pani go juz rozpuściła na amen...

• 2 weeks later...