Agucha Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cieszę się, że tak fajnie się zaklimatyzował i, że dobrze się sprawuje :) Od początku wiedziałam, że to wyjątkowy pies! Dogo07 napisał(a):A czemu tytuł jeszcze nie zmieniony ? Tytuł musi zmienić Magda. Na innych wątkach z resztą też. Quote
Karina R Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Witam, witam cioteczki w imieniu Rudiego/ Kołtuna ! dziś po raz pierwszy usłyszałam jego głos!!! Piekny ma " szczek"!!! Na porannym spacerze obszczekał sasiada - ha, ha .Musiał mieć chyba złe wspomnienia, bo tak normalnie to wszystkim się daje głaskać! Dzieci bardzo go lubią, a on też. Dwuletnia córka mojej koleżanki go uwielbia i śmiesznie na niego woła - Kotun. Ostatnio nawet mu " czytała" ( pokazywała obrazki w ksiażce) bajki. A on leżał obok z pyszczkiem zwróconym na ksiązkę! Niestety dzis byliśmy u weta w Rybniku, bo cos zauwazyłam w uszku, no i nadal pomimo przemywania oczek łzawiło mu najbardziej lewe. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Już dostał antybiotyk w zastrzyku i teraz ma kropelki. Wkrótce prześlę Agnieszce kolejne zdjęcia, żeby je mogła tu wstawić. Quote
Agucha Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Karina R napisał(a):Witam, witam cioteczki w imieniu Rudiego/ Kołtuna ! dziś po raz pierwszy usłyszałam jego głos!!! Piekny ma " szczek"!!! Na porannym spacerze obszczekał sasiada - ha, ha .Musiał mieć chyba złe wspomnienia, bo tak normalnie to wszystkim się daje głaskać! Dzieci bardzo go lubią, a on też. Dwuletnia córka mojej koleżanki go uwielbia i śmiesznie na niego woła - Kotun. Ostatnio nawet mu " czytała" ( pokazywała obrazki w ksiażce) bajki. A on leżał obok z pyszczkiem zwróconym na ksiązkę! Niestety dzis byliśmy u weta w Rybniku, bo cos zauwazyłam w uszku, no i nadal pomimo przemywania oczek łzawiło mu najbardziej lewe. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Już dostał antybiotyk w zastrzyku i teraz ma kropelki. Wkrótce prześlę Agnieszce kolejne zdjęcia, żeby je mogła tu wstawić. Pies idealny! :) Oko łzawiło zapewne od chorego ucha. Gdzie chodzicie do weta? Widziałam jak Kołtunek pięknie zbiera kwiatki :loveu::loveu::loveu: Quote
Karina R Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 To zależy gdzie akurat przyjmuje nasz można by powiedzieć " rodzinny " weterynarz ( opiekował sie wszystkimi naszymi kotami i psiakami, a to prawie mój sąsiad, bo mieszka w bloku obok) dr Szczekała. Albo jeździmy do lecznicy do Rybca, albo do Leszczyn. Quote
magda_z Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Nie było mnie 2 tyg. (wczasy) a tu takie wieści :multi: Ale się cieszę :loveu: Quote
Karina R Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Rudi / Kołtun wita cioteczkę!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Karina R Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cioteczkio Ago - czy ciocia dostała nowe zdjęcia Kołtunka? Mogłaby je ciocia tu zamieścić :lol: Quote
Agucha Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) [quote name='Karina R']Cioteczkio Ago - czy ciocia dostała nowe zdjęcia Kołtunka? Mogłaby je ciocia tu zamieścić :lol: Oj, Karinko... żżżżżapomniałaaaam :oops::oops::oops::oops: Mam gorący okres ostatnimi dniami i juz nie wiem czego się chwycić! Pędzę wstawiać :) Edited February 11, 2012 by Agucha wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica... Quote
Karina R Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kołtunek dziękuję za wstawienie swoich foci :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Ostatnio na spacerach wygladamy tak :painting: bo Kołtunowi zebrało się na bieganie :lol: Od jutra będzie trochę :shake: , bo jego pani juz niestety idzie do pracy - wakacje się skończyły... Ale pani też ma taki humor :shake::-( i jeszcze taki :razz::angryy: Quote
Agucha Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Karina R napisał(a):Kołtunek dziękuję za wstawienie swoich foci :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Ostatnio na spacerach wygladamy tak :painting: bo Kołtunowi zebrało się na bieganie :lol: Od jutra będzie trochę :shake: , bo jego pani juz niestety idzie do pracy - wakacje się skończyły... Ale pani też ma taki humor :shake::-( i jeszcze taki :razz::angryy: A pani Kołtunka to nauczycielka? :) Zaraz się okaże, że moje dzieci uczy :lol: Quote
magda_z Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Śliczne zdjęcia i Kołtunek taki szczęśliwy :loveu: Quote
Agucha Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 magda_z napisał(a):Śliczne zdjęcia i Kołtunek taki szczęśliwy :loveu: Zapadł mi w serce baaaardzo i spełniły się moje ciche marzenia o najwspanialszym pod słońcem domku dla niego :) Quote
magda_z Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Karino widzę, że jesteś z Czerwionki, ja mieszkam w Leszczynach ;) Może umówimy się w jakiś weekend na spacerek z psami? Bardzo bym chciała na żywo w końcu zobaczyć uśmiechniętego Kołtuna, bo w schronisku to był chyba jeden z najsmutniejszych psiaków :-( Quote
Karina R Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No, no to po sąsiedzku mieszkamy!!! A ja dwa lata temu mieszkałam pare lat w Leszczynach, bo mnie tam na trochę wywiało. Czemu nie! Mozemy się umówić! A przy okazji zobaczcie dziewczyny bazarek ! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213688-Dla-Bruna-Cukiernice-dzbanuszki-%C5%9Bwieczka-ksi%C4%85%C5%BCki-kucharskie-do-8.09.godz.-21.00-%29/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213688-Dla-Bruna-Cukiernice-dzbanuszki-%C5%9Bwieczka-ksi%C4%85%C5%BCki-kucharskie-do-8.09.godz.-21.00-%29/page2[/URL] Quote
Karina R Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Agucha']A pani Kołtunka to nauczycielka? :) Zaraz się okaże, że moje dzieci uczy :lol:[/QUOTE] O matko !!! Jak to człowiek niekiedy nie wie co go w życiu spotka ha, ha Opowiadałam dzis moim dzieciom o Kołtunie, no i oczywiście o tym, że Pan Hrabia nie chce jeść z miski, tylko z ręki i to njchętniej parówki, bo szynke tylko wącha. I mój Kacper rezolutnie stwierdził, że temu psu brakuje dyscypliny!!! Tak, tak pani go juz rozpuściła na amen... Quote
Karina R Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dziewczyny zobaczcie to !!! Co wy na to? http://www.dogomania.pl/threads/214080-Szerlok-złocisty-przystojniak-i-uwodziciel-Tczew-OTOZ/page2 Quote
plina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Rzeczywiście podobieństwo Szerloka i Kołtuna jest uderzające! Quote
Agucha Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Karina R napisał(a):Dziewczyny zobaczcie to !!! Co wy na to? http://www.dogomania.pl/threads/214080-Szerlok-złocisty-przystojniak-i-uwodziciel-Tczew-OTOZ/page2 Toć to Kołtunowy klon z ogonem! :) :) :) Quote
Karina R Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zerknijcie cioteczki ! Będzie tam mój Kołtunik! A może i wy wystartujecie tam ze swoimi Skarbami ? http://www.dogomania.pl/threads/214637-Wybór-najładniejszego-psa-dogomani!!Bazarek-do-30.09.godz.20-Dla-Fado-i-Bid-z-Izabe Quote
Karina R Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Karina R'] Zerknijcie cioteczki ! Będzie tam mój Kołtunik! A może i wy wystartujecie tam ze swoimi Skarbami ?:p http://www.dogomania.pl/threads/214637-Wybór-najładniejszego-psa-dogomani!!Bazarek-do-30.09.godz.20-Dla-Fado-i-Bid-z-Izabe http://www.dogomania.pl/threads/2147...-godziny-21.00 Konkurs i bazarek ! Zapraszam! Quote
Recommended Posts