Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Magda, czy aktywowałaś ogłoszenia? Siet, właśnie widzę, że tinypic się nie poprawił i w dalszym ciągu nie pokazuje zdjęć na allegro... wrrr... Laro, musiałabyś zapisać u siebie na komputerze i przehostować innym programem... Quote
magda_z Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Magda, czy aktywowałaś ogłoszenia? Tak, tak :) Ogłoszenia aktywowałam od razu jak dostałam linki na maila ;) Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='magda_z']Tak, tak :) Ogłoszenia aktywowałam od razu jak dostałam linki na maila ;) Dzięki :) Quote
Agucha Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='__Lara']Kurcze, już to poprawiam.[/QUOTE] Przepraszam za kłopot :( Quote
__Lara Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nieszkodzi ;) mam nadzieję, że ktoś wypatrzy Rudiego :) Quote
Agucha Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='__Lara']Nieszkodzi ;) mam nadzieję, że ktoś wypatrzy Rudiego :)[/QUOTE] Nikt nie dzwoni :( Rudi, zmykaj na wieczorny spacerek! Quote
Agucha Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Rudi, Ciebie też Szkrabku zabieram na spacerek! :) Nie będziesz siedział w budzie w tak ładną sobotę ! Quote
Agucha Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 __Lara napisał(a):I jak spacerek? :) Bardzo parno ;) Quote
__Lara Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Agucha napisał(a):Bardzo parno ;) A Rudi? :) Chyba mu trzeba będzie ogłoszenia za niedługo odświeżyć. Quote
Agucha Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 __Lara napisał(a):A Rudi? :) Chyba mu trzeba będzie ogłoszenia za niedługo odświeżyć. Zgadza się :) Rudiego miałam niestety tylko wirtualnie... coby nikt o nim nie zapomniał. Jednak wątek świeci pustkami :( Wezmę go następnym razem jak będe w schronie. Quote
Agucha Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 __Lara napisał(a):Podniosę, hop!! Dzień dobry Rudinku. jak się masz? Quote
Agucha Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Figanna napisał(a):podniosę rudaska:) Witamy serdecznie u Rudisia! :Rose: Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Słuchajcie, chciałam odnowić Rudiemu allegro i zaś większość zdjęć poznikała... Quote
Agucha Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 __Lara napisał(a):Słuchajcie, chciałam odnowić Rudiemu allegro i zaś większość zdjęć poznikała... ja pierniczę... Lara, podaj mi maila - wyślę Ci zdjęcia. Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Agucha']ja pierniczę... Lara, podaj mi maila - wyślę Ci zdjęcia. Dałam narazie te, które wyświetlają się na stronach tutaj ;) Mój mail: laurka15@poczta.onet.pl. Quote
Agucha Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Rudi, twoje zdjęcia lubią znikać... widzę, że nawet na wątku... Czy ktoś zna dobrą stronę, bez limitów i opłat do hostowania zdjęć? Quote
Agucha Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [FONT=Arial Black][SIZE=2][SIZE=3]Tekst dla Rudiego:[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=2] Mija 1 miesiąc wakacji, został jeszcze jeden - dobrze się bawisz? Korzystasz ze słońca, wody, spokoju, wygody?[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] RUDI jest na przymusowych "wakacjach" od paru sezonów... [/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Zamiast hotelu 5-gwiazdkowego - ma M1 do podziału wśród kilkunastu kupli "od wakacji [/FONT]"... [FONT=Arial Black][SIZE=2] Zamiast szwedzkiego stołu - michę 1x dziennie. [/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Zamiast cienia pod lipą - kawałek muru, który akurat osłania go przed palącym słońcem...[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Pomimo jego niebywałej urody - NIKT GO NIE ZAUWAŻA![/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Rudi to CUDO nie psiak![/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Stoik w "ceglastej" szacie :smile:[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Grzeczny, pokorny, ugodowy. [/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Toleruje inne psy.[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Pięknie spaceruje na smyczy![/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Jest zmęczony życiem schroniskowym, ciągłym szczekaniem psów z sąsiednich wybiegów, walką o miskę i budę...[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Pies w typie jamnika długowłosego. Nie ma więcej jak 5 lat![/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Daje się czesać,[/FONT] wręcz lubi "drapanko" po pleckach. Jest niebywale cierpliwy! [FONT=Arial Black][SIZE=2] POMÓŻ MU NA NOWO ODKRYĆ JAK PIĘKNIE JEST ŻYĆ Z CZŁOWIEKIEM![/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] Kontakt:[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] 500-596-485[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=2] agnieszkaok@tlen.pl[/FONT] Quote
Recommended Posts