magda_z Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Imię: Rudi (ID:309) Rasa: w typie jamnika długowłosego Wiek: ok. 5-7 lat Płeć: pies Szczepienie: p.wściekliźnie Odrobaczenie: tak Kastracja: nie Przed adopcją zostanie zaczipowany. Charakter: Rudi jest bardzo spokojny i uległy. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Do ludzi trochę nieufny, ale łagodny. Z psem z boksu żyje w zgodzie. Jakiego domu szuka? Rudi będzie odpowiednim psem dla osoby, lubiącej długie powolne spacery, idealny towarzysz starszej osoby. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu w bloku jak i w domu z ogrodem. Kontakt Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Rybniku (woj. śląskie) przygarnij_pieska@interia.pl gg: 6314607 Banner: Tekst do ogłoszeń: Rudi jest ok. 3-4 letnim psiakiem w typie jamnika długowłosego. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Do obcych z początku trochę nieufny, ale łagodny. Dogaduje się z innymi psami. Rudi będzie odpowiednim psem dla osoby, lubiącej długie powolne spacery, idealny towarzysz starszej osoby. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu w bloku jak i w domu z ogrodem. Rudi jest zaszczepiony, odrobaczony i zachipowany. Allego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1685124899 Ogłoszenia: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/206 www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.rubryk.pl adpost.pl www.adin.pl www.tablica.pl Quote
magda_z Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Rudi nadal w schronisku :-( Taki smutas z niego :-( Quote
magda_z Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Wrzuciłam go na "SOS dla Jamników", może ktoś go tam wypatrzy :-( Quote
magda_z Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dostałam dzisiaj zapytanie w sprawie Rudisia :) Pani wydaje się sensowna, posłałam jej ankietę przedadopcyjną, mam nadzieję, że wypadnie pomyślnie i już za niedługo Rudi pojedzie do nowego domku :cool3: Ale póki co jeszcze nie czas, żeby się cieszyć, bo jeszcze zapeszę :roll: Kciuki potrzebne :kciuki: Quote
Mika31 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda_z Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Niestety na zapytaniu się skończyło :-( Rudiś czeka w schronisku. Został przeniesiony na wybiegi, gdzie jest raczej wątpliwe, że ktoś go wypatrzy w tej sforze psów :-( Quote
__Lara Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A czy ktoś może podać nr telefonu? Porobię mu ogłoszenia. Quote
magda_z Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 W przyszłym tygodniu będą nowe spacerowe zdjęcia ślicznego wyczesanego Rudisia :razz: Po spacerze też będę mogła więcej napisać o charakterze i zachowaniu Rudiego. Będzie wtedy więcej informacji do ogłoszeń :) Quote
Agucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 (edited) Dopiero trafiłam na wątek Rudiego... Zaraz wkleję tu jego dzisiejsze zdjęcia :) Niestety, z przyczyn od nas nie zależnych i wydawać by się mogło, że ważniejszych (sic!) - nie udało mi się Niuńka wyczesać, ale następnym razem - idzie jako pierwszy :) ----------------------------------------------------------------------- Edited February 11, 2012 by Agucha wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica... Quote
Agucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 (edited) Edited February 11, 2012 by Agucha wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica... Quote
Agucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 (edited) Edited February 11, 2012 by Agucha wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica... Quote
Agucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 (edited) To już wszystkie :lol: Edited February 11, 2012 by Agucha wywalenie dziwnych fot wsatwionych z serwera tinypica... Quote
magda_z Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Jak duuużo foteczek Rudisia :p Dzięki Agucha ;) Quote
Agucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej :) No chyba, że nie będzie już okazji do robienia :) Quote
__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kurcze, taki ładny pies. Muszę mu zrobić ogłoszenia, no muszę, choćby w nocy. Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 __Lara napisał(a):Kurcze, taki ładny pies. Muszę mu zrobić ogłoszenia, no muszę, choćby w nocy. Koniecznie trzeba go rozgłaszać! Jest superowym psiakiem, statecznym, spokojnym, łagodnym. Ma piękne kolory! :) Po wyjściu ze schronu zaciął się i nie chciał iść - On tak ponoć ma. ... ale jak go troszkę zachęciłam - to się rozruszał i dzielnie dotrzymywał nam kroku. Wykorzystał spacerek maksymalnie :) Jak się mu wyczesze zbędny podszerstek - będzie przepiękny :) Z innymi psami się raczej zgadza. Wczoraj był z sunią, ale gdy była zbyt napastliwa - odpędzał ją. Także wskazany dom bez nadpobudliwych zwierzaków, a najlepiej czułby się jako jedyny Synuś do kochania :) Quote
__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Agucha napisał(a):Koniecznie trzeba go rozgłaszać! Jest superowym psiakiem, statecznym, spokojnym, łagodnym. Ma piękne kolory! :) Po wyjściu ze schronu zaciął się i nie chciał iść - On tak ponoć ma. ... ale jak go troszkę zachęciłam - to się rozruszał i dzielnie dotrzymywał nam kroku. Wykorzystał spacerek maksymalnie :) Jak się mu wyczesze zbędny podszerstek - będzie przepiękny :) Z innymi psami się raczej zgadza. Wczoraj był z sunią, ale gdy była zbyt napastliwa - odpędzał ją. Także wskazany dom bez nadpobudliwych zwierzaków, a najlepiej czułby się jako jedyny Synuś do kochania :) Dzięki za info, wykorzystam! A jakiś numer telefonu? Przydałby się. Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [FONT=Arial Black]Imię: Rudi Płeć: pies[/FONT][FONT=Arial Black] Wiek: ok. 5-7 lat[/FONT][FONT=Arial Black] [/FONT] [FONT=Arial Black]Waga: ok. 8kg [/FONT] [FONT=Arial Black]Miejsce: schronisko w Rybniku Numerek : 309 [/FONT] [FONT=Arial Black]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do innych psów: [SIZE=3]Jest na wybiegach. Na spacerze suczką był grzeczny. Odpędzał ją jedynie, gdy była zbyt napastliwa. [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do kotów: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: odrobaczenie, szczepienie, chip [/FONT] [FONT=Arial Black]Charakter: [/FONT][FONT=Arial Black][SIZE=3]Na spacerach spokojny "turysta" - musi pozwiedzać wszystkie krzaczki :lol: Lubi się miziać, potrafi chodzić na smyczy.[/FONT][FONT=Arial Black] Wskazany dom bez młodych, napastliwych psów, a najchętniej taki gdzie byłby jedynakiem. [/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt: 500-596-485, 507-811-201[/FONT] Quote
Recommended Posts