Agucha Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Karina R']No już po spotkaniu ! Może ciocia Agucha wstawi tu jakieś zdjęcia ?[/QUOTE] Wstawi, wstawi jak tylko je z aparatu przewali :lol: Quote
Agucha Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) "Milka beztrosko i tylko tak jak Ona potrafi - zalecała się do mnie..." "Taki sobie jestem - wciąż szczęśliwy... ...rudy... ...i nostalgiczny" "Mówią, że ze mnie mamin-cycek... cokolwiek to znaczy :roll:" Edited September 23, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) "Poznałem też Adelkę - kotkę, która obecnie jest na tym samym etapie życia, na którym sam byłem rok temu..." "Jako, że jestem szanującym się psem - oszczędzam swoje łapki" Bonusik: http://www.facebook.com/video/video.php?v=464056490283869 Edited September 23, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='zerduszko']Ale pulpecik ;)[/QUOTE] Oj tak, w tej kwestii również się nie zmienił :lol: ;) Quote
Agucha Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='__Lara']Ale śliczny jest, ta sierść! :D[/QUOTE] Od początku widziałam w nim cudeńko, ale teraz jest dopiero zadbany i mięciutki jak kaczuszka :loveu: Quote
Karina R Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Kołtuś nie jest pulpecik, tylko był swieżo wykapany, więc taki nastroszony ;) Quote
Agucha Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Karina R']Kołtuś nie jest pulpecik, tylko był swieżo wykapany, więc taki nastroszony ;)[/QUOTE] Tak, tak ciotuniu, tak, tak - krowa to piękny ptak :lol: :eviltong: Quote
Karina R Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A taki pulchny, to on niestety był ze schroniska:eviltong: ważę go co miesiąc i waga ciągle ta sama! A zresztą, pies nie może wygladac inaczej niz własciciel! Chudy by do mnie nie pasował;) Quote
Agucha Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kołtusiuuu, a pomożesz Adelce? Możesz zgonić też swoich kumpli ;) :cool3: http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=761 Quote
Karina R Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Kołtunik i jego pani, życzą wszystkim ciociom wesołych świąt i dużo, dużo zdrowia w Nowym Roku :p:loveu::buzi: Quote
Recommended Posts