__Lara Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Agucha, to jakieś wariatki. Ostrzegę wolontariuszy z Katowic i Sosnowca oraz Zabrza, a Ty dodaj te pięknisie na CZK proszę. Quote
Agucha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 __Lara napisał(a):Agucha, to jakieś wariatki. Ostrzegę wolontariuszy z Katowic i Sosnowca oraz Zabrza, a Ty dodaj te pięknisie na CZK proszę. Wiszą już na CZK od wczoraj. Okoliczne schrony powiadomione ;) Quote
magda_z Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Rudi został przeniesiony do boksu na przodzie, mieszka teraz z Kodim :) Quote
Agucha Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='magda_z']Rudi został przeniesiony do boksu na przodzie, mieszka teraz z Kodim :) No! ;) :diabloti: Quote
magda_z Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Rudi w nowym domu :multi: Powodzenia psiaku :) Quote
Agucha Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='magda_z']Rudi w nowym domu :multi: Powodzenia psiaku :) Cieszę się i się mniej cieszę, bo mam pewne obawy... Quote
fernari Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Rudi w domku ?? Nie wierzę ... Strasznie się cieszę !!!!!!!!!! :D :D :D Quote
__Lara Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Napiszcie coś więcej o nowym domku :) Super, bardzo się cieszę :) A jeszcze dzisiaj odnowiłam mu ogłoszenie na tablicy.pl ;) Quote
fernari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Bo już 1,5 tygodnia temu był adoptowany a rzadnych wieści nie ma ... Quote
Karina R Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Wszyskie ciocie pozdrawia nowy dom Rudiego:multi: Postanowiłam się wreszcie tutaj zalogować i napisać, aby rozwiać wszelkie watpliwości co do tego jak sie ma psinka. Pisałam sms do p. Agnieszki w jego sprawie. Rudi, a właściwie Kołtun ( nie powiedziano mi w schronie, że miał imię, a ja wasze foru odkryłam dopiero po tygodniu i już zaczął reagować na Kołtunik) ma się dobrze:lol: jak pączek w maśle:p je tylko z ręki szyneczkę i parówki :eviltong: uwielbia spacerować i biegać;) razem zrzucamy tłuszczyk, bo i mnie się obrosło :oops: To prawdziwy " synuś mamusi" już rozpieszczny,że hej:p ma nawet swój mały tapczanik, na którym uwielbia leżeć. Drugie jego ulubione miejsce to chłodna podłoga. Łazi za mną jak mój własny cień i tylko mnie słucha ( w przeciwieństwie do mojego męża :eviltong:) Ale jak prawdziwy przychlast łasi się do każdego, kto go tylko skrobie za uchem, albo po grzbiecie ( mały zdrajca :diabloti:) . Kołtunik mieszka w bloku, na zielonym osiedlu ( a trawka to jego żywioł, szczególnie rano jak pełno na niej rosy i wyglada wtedy po spacerze jak wyciągnięty z wanny) Niedaleko mamy też na ogródek moich rodziców. Wokół pełno psiaków, ale rudas interesuje się tylko dużymi , czarnymi psami :roll: A nim wszystkie okoliczne yorki :eviltong: Zapomniałam dodać, że Rudi/Kołtun mieszka w Czerwionce ( więc to nie ja jestem jedną z tych bee pań z Mikołowa:shake: ) Kołtunik jeszcze raz pozdrawia wszystkie ciocie :smile: i DZIĘKUJE im , że się o niego troszczyły w schronie :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
fernari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jak ja lubię czytać takie dobre wieści :) :) :) A zdjęcia będą ?? :vamp: Quote
Karina R Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='fernari']Jak ja lubię czytać takie dobre wieści :) :) :) A zdjęcia będą ?? :vamp:[/QUOTE] Będą, będą tylko muszę opanować wstawianie! Albo zagonię do tego mojego męża. Quote
Karina R Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='fernari']Jak ja lubię czytać takie dobre wieści :) :) :) A zdjęcia będą ?? :vamp:[/QUOTE] Będą, będą !!! Quote
__Lara Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Super, że maluch taki świetny domek znalazł :D prosimy o zdjęcia I ZMIANĘ TYTUŁU WĄTKU! :) Quote
Agucha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Karina R']Wszyskie ciocie pozdrawia nowy dom Rudiego:multi: Postanowiłam się wreszcie tutaj zalogować i napisać, aby rozwiać wszelkie watpliwości co do tego jak sie ma psinka. Pisałam sms do p. Agnieszki w jego sprawie. Rudi, a właściwie Kołtun ( nie powiedziano mi w schronie, że miał imię, a ja wasze foru odkryłam dopiero po tygodniu i już zaczął reagować na Kołtunik) ma się dobrze:lol: jak pączek w maśle:p je tylko z ręki szyneczkę i parówki :eviltong: uwielbia spacerować i biegać;) razem zrzucamy tłuszczyk, bo i mnie się obrosło :oops: To prawdziwy " synuś mamusi" już rozpieszczny,że hej:p ma nawet swój mały tapczanik, na którym uwielbia leżeć. Drugie jego ulubione miejsce to chłodna podłoga. Łazi za mną jak mój własny cień i tylko mnie słucha ( w przeciwieństwie do mojego męża :eviltong:) Ale jak prawdziwy przychlast łasi się do każdego, kto go tylko skrobie za uchem, albo po grzbiecie ( mały zdrajca :diabloti:) . Kołtunik mieszka w bloku, na zielonym osiedlu ( a trawka to jego żywioł, szczególnie rano jak pełno na niej rosy i wyglada wtedy po spacerze jak wyciągnięty z wanny) Niedaleko mamy też na ogródek moich rodziców. Wokół pełno psiaków, ale rudas interesuje się tylko dużymi , czarnymi psami :roll: A nim wszystkie okoliczne yorki :eviltong: Zapomniałam dodać, że Rudi/Kołtun mieszka w Czerwionce ( więc to nie ja jestem jedną z tych bee pań z Mikołowa:shake: ) Kołtunik jeszcze raz pozdrawia wszystkie ciocie :smile: i DZIĘKUJE im , że się o niego troszczyły w schronie :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Witajcie Kochani!!! Dopiero dziś dotarłam do domu i od paru godzin nadrabiam zaległości dogo -facebookowe :lol: Dostałam parę zdjęć Rudisia w MMSach, ale nie mam kabla do swojego telefonu i muszę z małżem pogadać coby mi przerzucił ze swojego ;) Postaram sie o to jutro. Poza tym - wybieram się do naszego Rudaska w odwiedziny :cool3: Tylko jeszcze nie wiem kiedy. Teraz to zaczyna się szkolna gorączka... :shake: Karinko, bardzo się cieszę że zalogowałaś się na Dogo i... nie jesteś żadną z "bee pań z Mikołowa" hi hi :evil_lol: Kołtunek ma się wspaniale! Szkoda, że jeszcze nie widzieliście jaki jest szczęśliwy na swojej kanapie i na zielonej trawce ;) Quote
Karina R Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Witam wszyskie ciocie w imieniu Rudiego/ Kołtunka:p Przepraszam, że ostatnio wskoczyły aż dwa moje posty, bo coś miałam problem ze wstawianiem:roll: W pewnej chwili, to aż 5 postów mi wskoczyło:angryy: Kasowałam, kasowałam, a i tak dwa zostały. Chetnie bym powstawiała zdjęcia, bo mam ich już mnóstwo ( najwiecej jak smacznie śpi, albo wyczekuje na drapanko:eviltong:) Jutro zagonię mojego męża do powstawiania ich tu, a jeśli się mi nie uda, to prześlę może jeszcze parę na kom Anieszki ( mogę po imieniu?) Jesteśmy już po dodatkowej wizycie u weterynarza. Wszystko jest OK. Rudasek został zaszczepiony na wszystkie choróbska( i biedaczek płakał przy zastrzyku, a później dostał biegunki, akurat jak byłam z nim z wizytą u siostry mojego męża:diabloti: Zrobił sobie WC w jej sypialni:oops: Zapach utrzymywał się do następnego dnia:evil_lol: ) Jest zdrowy, trochę opasły( za dobrze karmią w schronie;)) Wiek wypośrodkowaliśmy na 5 lat ( no to jest mniej wiecej w moim wieku;) ) Kołtunik śle całuski ciociom:loveu: ps. mnie wycałował jęzorem pierwszy raz dopiero wczoraj:eviltong: Pa ,bo idziemy karmić koty pod blokiem. Spróbuję mu dziś pstryknąć zdjęcie jak biegnie - wygląda wredy pociesznie:p Quote
Agucha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Karina R']Witam wszyskie ciocie w imieniu Rudiego/ Kołtunka:p Przepraszam, że ostatnio wskoczyły aż dwa moje posty, bo coś miałam problem ze wstawianiem:roll: W pewnej chwili, to aż 5 postów mi wskoczyło:angryy: Kasowałam, kasowałam, a i tak dwa zostały. Chetnie bym powstawiała zdjęcia, bo mam ich już mnóstwo ( najwiecej jak smacznie śpi, albo wyczekuje na drapanko:eviltong:) Jutro zagonię mojego męża do powstawiania ich tu, a jeśli się mi nie uda, to prześlę może jeszcze parę na kom Anieszki ( mogę po imieniu?) Jesteśmy już po dodatkowej wizycie u weterynarza. Wszystko jest OK. Rudasek został zaszczepiony na wszystkie choróbska( i biedaczek płakał przy zastrzyku, a później dostał biegunki, akurat jak byłam z nim z wizytą u siostry mojego męża:diabloti: Zrobił sobie WC w jej sypialni:oops: Zapach utrzymywał się do następnego dnia:evil_lol: ) Jest zdrowy, trochę opasły( za dobrze karmią w schronie;)) Wiek wypośrodkowaliśmy na 5 lat ( no to jest mniej wiecej w moim wieku;) ) Kołtunik śle całuski ciociom:loveu: ps. mnie wycałował jęzorem pierwszy raz dopiero wczoraj:eviltong: Pa ,bo idziemy karmić koty pod blokiem. Spróbuję mu dziś pstryknąć zdjęcie jak biegnie - wygląda wredy pociesznie:p Pewnie, że możesz po imieniu ;) Jeżeli masz zdjęcia na komputerze - wyślij mi na pocztę - nie ukrywam, że będzie mi wygodniej je tu wstawić ;) agnieszkaok@tlen.pl Kołtunek wybrał sobie na kibelek najustronniejsze miejsce :lol: Bo gdzie indziej jak nie w sypialni? Quote
Karina R Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Dzięki! Już wysłałam. Mam nadzieję, że dojdą. Quote
Agucha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 To są chyba zdjęcia zaraz po zabraniu ze schronu :) Karinko, popraw mnie jeśli coś namieszam! Na SWOJEJ kanapie :) SWOJE legowisko też mam :) SWOJĄ rękę do głaskania także posiadam :lol: Quote
Agucha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Piękne Kochaności! :loveu: Ogródeczek z miękkim materacykiem też mam :evil_lol: Bezwstydnik :diabloti: No coooo jeszcze chcesz? Quote
Agucha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Na dywaniku też się da... :) ...łapinki kochane wyciągnąć :) Przytulango :) I na koniec - cudny uśmiech w wydaniu Rudiego vel. Kołtunka:loveu: Quote
Karina R Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dzięki Agnieszka za wstawienie tych zdjęć:p Wszystko pasuje i komentarze sa super! Szczególnie ten o bezwstydniku:diabloti: Ja je chciałam podpisać łagodniej, że niby opala się przez listeczki:eviltong: A co do kanapy, to ta pierwsza jest moja i rudas na niej niekiedy się rozwala. Jego jest ta z Kubusiem:p Lubi na niej spać, albo tylko tak leży jak siedzę na kompie. No a te pierwsze dwa zdjęcia, są tak jak napisałaś zrobione zaraz po wyjściu ze schronu w samochodzie. Wtedy jeszcze siedział na siedzeniu, bo teraz już z nami podróżuje na wycieraczce- siedzi spokojniutko miedzy nogami:fadein: Quote
Recommended Posts