Agucha Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Można go dać na fb ? jak najbardziej! Poproszę link ;) Quote
__Lara Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Można go dać na fb ? Na pewno! Dawaj cioteczko :) Quote
magda_z Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Zamieniłam teksty w ogłoszeniach na ten nowy, który zrobiła Agucha. Mam nadzieję, że przyciągnie więcej osób :) Quote
magda_z Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='zerduszko']A gdzie on ma ogłoszenia? W pierwszym poscie jest spis stron gdzie Rudi ma ogłoszenia :) Wrzuciłam go też na tablice.pl http://tablica.pl/oferta/rudi-prawie-jamnik-dlugowlosy-IDcLQf.html Quote
Onaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Rudi na fb: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.149776695097820.36654.100001964716636&saved#!/media/set/?set=a.149776695097820.36654.100001964716636&type=1. :) Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Dogo07']Rudi na fb: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.149776695097820.36654.100001964716636&saved#!/media/set/?set=a.149776695097820.36654.100001964716636&type=1. :) Wklej jego aktualne zdjęcia. On już dawno tak nie wygląda ;) Nie jest nieufny do ludzi :) DZIĘKUJĘ :) Quote
Onaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Niestety, nie wiem dlaczego ale tych ostatnich zdjęć gdzie są te ramki z tipic, to mi zapisuje jako prostą linie :(. Nie mogę więc zapisać tych ostatnich zdjęć psiaczka. A może mogłabyś je wkleić na fb, jeśli masz tam konto ? Quote
zerduszko Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dogo07 napisał(a):Niestety, nie wiem dlaczego ale tych ostatnich zdjęć gdzie są te ramki z tipic, to mi zapisuje jako prostą linie :(. Nie mogę więc zapisać tych ostatnich zdjęć psiaczka. A może mogłabyś je wkleić na fb, jeśli masz tam konto ? One się tak zapisują, ale normalnie się wrzucają na serwery, fb itd. Cos <chyba> nie współgra z windowsem, bo przez inne przeglądarki są normalne. Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dogo07 napisał(a):Niestety, nie wiem dlaczego ale tych ostatnich zdjęć gdzie są te ramki z tipic, to mi zapisuje jako prostą linie :(. Nie mogę więc zapisać tych ostatnich zdjęć psiaczka. A może mogłabyś je wkleić na fb, jeśli masz tam konto ? Wrzucę, ale musi ktoś z "kudłaczy" w końcu zaakceptować moje zaproszenie do znajomych ;) Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dogo07 napisał(a):A jakie masz konto na fb ? Agnieszka O-k :) Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zaglądam do Rudiego. Taki piękny pies i w schronie :( Quote
danka1234 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 czy te ogłoszenai z 1 strony dla Rudiego sa aktualne? nie ma odnosnika do danego ogłoszenia wiec bez przeszukiwania danego forum nie da się sprawdzic. dorobie mu coś na stronach których nie miał. alegratka psie adopcje zwierzaki do adopcji zaadoptuj zwierzaka nasze zwierzaki psy pl szukaj zwierzaka ojej cafeanimal zwierzaki com zoonet pl Quote
__Lara Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 danka1234, są jeszcze aktualne, bo były robione nie tak dawno tematu. Jedynie, że mogły pospadać niżej. Quote
Agucha Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Rudi w poniedziałek ma wizytę Pani chętnej na adopcję. Jesteśmy w kontakcie i już umówione na spacerek :) Pani się zastanawia pomiędzy Milką a Rudinkiem :) Jeżeli się uda - któreś z nich zamieszka w Mikołowie :) Quote
Onaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 O to widzę że szybciutko znalazł się ktoś zainteresowany psiaczkiem, ale i nic dziwnego, jest uroczy :). Quote
magda_z Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Agucha']Rudi w poniedziałek ma wizytę Pani chętnej na adopcję. Jesteśmy w kontakcie i już umówione na spacerek :) Pani się zastanawia pomiędzy Milką a Rudinkiem :) Jeżeli się uda - któreś z nich zamieszka w Mikołowie :) Kurcze, ale wiadomość :) No to mocno trzymamy kciuki :kciuki: Quote
__Lara Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja też bardzo mocno trzymam kciuki!! Niech się poszczęści któremuś piesiowi :) Quote
Agucha Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ss napisał(a):czekamy niecierpliwie na informacje Niestety Rudi nadal jest, podobnie jak Kodi i Milunia... Generalnie mocno się dziś zapieniłam i mam kolejnych kandydatów na Czarne Kwiatki... Później opowiem więcej. Teraz musze dokończyć sprawy bazarkowe. Quote
Agucha Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No, ochłonęłam z leksza to coś tam opowiem.... [FONT=MS Shell Dlg 2]Przyjechały kobieciny do schroniska tak jak się umawiałyśmy...[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] Pokazałam im Milkę - za którą dzwoniły z ogłoszenia - obejrzały tylko przez siatkę i stwierdziły, że "jednak NA ŻYWO im się nie podoba"...Zaproponowałam wzięcie jej na spacer, ale powiedziały, że nie ma sensu... Drugi poszedł Kodi (mix foxa) - widziały go na stronce schronu i też im w oko wpadł, ale nawet go nie dotknęły... Szły za mną jak nie powiem co. Psu chciało się wykoopać i ciągnął na trawę, ale panie stwierdziły że on nie potrafi chodzić na smyczy i, że coś je oszukałam... Stek pytań czy niszczy w domu, zachowuje czystość, lubi dzieci i takie tam. Chyba mu się towarzycho nie spodobało, bo przy próbie wyciągnięcia wielkiego kleszcza - odwinął się z zębami i to był koniec rozważań nad jego adopcją... Kolejny na spacer wyszedł Rudiś. Cały w skowronkach, cieszył się jak oszalały (swoją drogą - ogromny postęp!), że idzie na spacerek :loveu: Baby zaczęły na około niego chodzić jak wokół stoiska z butami na bazarze...:mad: Oczywiście wszystko na odległość. Powtórka z rozrywki - nie potrafi chodzić na smyczy, plącze się, obfajdany pod ogonem ("ale to się wyczesze"), ma za krótkie łapki i Pani wątpi, że da radę chodzić na energiczne spacery. Wspomnę, że pierwotnie szukały psa małego i spokojnego, na wolne spacerowanie... Generalnie się na Rudiego zdecydowały, ale padło pytanie - "czy On ma chore oko bo mu łza leci?". Tak więc tłumaczę, że jest w brudzie, na wybiegach, z innymi psami srata tata... i wystarczy to przemyć. Zażyczyły sobie gwarancji od weta, że nie trzeba będzie tego później leczyć. Ostatnie pytanie mnie roz*** i niestety nastąpił etap zapienienia... "My go weźmiemy, ale czy możemy najpierw na próbę, bo kiedyś już tak robiły z 3 innymi psami?" :angryy::angryy::angryy: No i za tematem: - ile psów miały? Parę, m.in.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] miały już 3 psy z naszego schronu [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]2 z nich "wymieniły" na innego psa bo się nie sprawdził, ale to było za kadencji poprzedniego kierownika. [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Jakąs jedną suczkę, która wypadła z okna[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]. PONOĆ miały ją dłużej, ale w końcu uśpiły bo coś jej w płucach "chrypiło na pewno po tym upadku". jak zapytałam co to za choroba, że nie dało się wyleczyć - to One nie wiedzą, ale wet mówił, że nie do wyleczenia a żeby żyła to trzeba by wydawać co miesiąc pieniądze :mad: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]poza tym miały sznupa, który też wylądował w schronie, bo ugryzł 3x dorosłą (!) córkę [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]yorka, którego już nie ma "bo nie"... małą, śliczną sunię która się "potwornie wszystkiego bała i nie nadawała się"! Była w ubiegły czwartek w schronisku i szukała sznaucera... nie znalazła to marudziła coś o małego psa - żaden się nie podobał... No i tak to wyglądało po krótce. Pożegnałyśmy się słowami, że jakby chciała psa ode mnie - nie dostałaby, chyba że ten kamienny posążek z dziedzińca :p Chciała sprawdzić jeszcze czy są szczeniaki rasowe bądź mieszańce - nie "ZWYKŁE KUNDLE"! Poszłam sprawdzić i przepadłam... panie sobie pojechały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BROŃ BOŻE NIE WYDAWAĆ IM ŻADNEGO PSA!!! Są z Mikołowa. Prawdopodobnie jeżdżą po wszystkich schronach w okolicy... mają małe, czerwone auto, ale nie pamiętam jakiej marki :roll: Matka z dorosłą córką. Córka taka śmieszna... strzeliła focha, coś pogderała, odwróciła się i poszła do samochodu :shake: ... a ja usłyszałam, że przez telefon byłam taka miła ale na żywo już nie i, że Ona się z moimi poglądami zupełnie nie zgadza i jej nie rozumiem. GÓWNO TYŻ PRAWDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KANIEC :p [/FONT] Quote
Recommended Posts