Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj miałam okazje osobiscie poznac Emira no i co ? zakochałam sie w szorsciaku ! kolor poprostu ma niesamowity jezeli chodzi o osobowosc jest poprostu ujmujacy zgodny delikatny szalał dzis z pieskami w parku gdybyscie widzały ten jego rozesmiany pychol , ale pewnie wiecej napisze terifanka a bros pewnie doda zdjecia

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terifanko bo taki spacer to dla niego pikus , ale dzis to był spacer raczej rozpoznawczy jak dla mnie fecet jest debest no chyba ze ujawniu swoje ,, czarne strony charakteru '' ale jestem dobrej mysli

Posted

hehehe latający Emir :evil_lol: suuuper fotki :lol: dziękujemy za fotoreporaż ciotka!
diabełek podjadł i śpi, baardzo potrzebował pohasać - niewybiegany Emirek zrobił dzisiaj rano tak:

całe szczeście, że to nie moje buty :diabloti:

Posted

terifanko bo nie wiedzialas ze on czyta ,a tam na pudelku napisane ,, Delikatne'' wiec sprawdzal .
monika083 ta biala to moja tz biala to dzis nie była

Posted

abilab napisał(a):
terifanko bo nie wiedzialas ze on czyta ,a tam na pudelku napisane ,, Delikatne'' wiec sprawdzal .
monika083 ta biala to moja tz biala to dzis nie była

aaa fajny.. mialam poytac co za rasa , ale po Twoim nicku stwierdzam , ze labek :D