Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
byloby super, chlopak jest przecudny!!
trzeba tego drugiego rudaska-smutaska do domu wyslac...

no właśnie ten drugi mi spać nie daje... chyba pojadę w weekend albo pon. jeszcze raz do schronu, żeby info o nim dokładne zdobyć - tylko żeby jakaś cioteczka była, co by go mogła wyprowadzić... nie wiem, czy to takie proste bo on w ogólnym boksie, żeby go po powrocie inne nie "zjadły"?

Posted

tereierfanka no pewnie, się załatwi, Demi pracuje do 16-tej w nd... :eviltong: 726905566, dzwoń i sie umawiaj, a z tym zjedzeniem, to najpierw trzeba dowiedzieć się jakie psy sa na tym boksie, bo nie wszystkie tak reagują moim zdaniem, ja też wpadnę ale nie wiem o której, możemy jakoś razem

Posted

[quote name='xmartix']ja mam ładne zdjęcia do ogłoszeń:

cuudnie :) czemu ja tego wcześniej nie widziałam?
kurczę, on jak na spacer wyjdzie, to gna przed siebie - gdyby się zerwał ze smyczy to bym miała problem z odwołaniem go... myślę, że on mógł komuś tak zwiać. czy schronisko zapisuje gdzie pies był znaleziony, czy tylko tak jak mi powiedzieli, że "znaleziony"? bo to by jakaś informacja już była, bym go mogła w okolicy "rozplakatować"

Posted

xmartix napisał(a):
tereierfanka no pewnie, się załatwi, Demi pracuje do 16-tej w nd... :eviltong: 726905566, dzwoń i sie umawiaj, a z tym zjedzeniem, to najpierw trzeba dowiedzieć się jakie psy sa na tym boksie, bo nie wszystkie tak reagują moim zdaniem, ja też wpadnę ale nie wiem o której, możemy jakoś razem

fajnie by było... jakby co mój tel 501 471 579

Posted

myśle że w necie trzeba nagłośnić..
on nie ucieka, bo miałam z nim taką sytuację jak te zdjęcia robilismy i nie uciekł, pobiegł dalej ale dał do siebie podejść na spokojnie

Posted

Nikaragua napisał(a):
Jak będą jakieś dane (wiek, cokolwiek...) i zdjęcia przepiękne :) to natychmiast robię allegro. Już zaczynam się specjalizować ;)

ma już od Ciebie allegro :) tylko słabo u niego z frekwencją - marne 47 wejść (połowa to pewnie nasze)

Posted

terierfanka napisał(a):
ma już od Ciebie allegro :) tylko słabo u niego z frekwencją - marne 47 wejść (połowa to pewnie nasze)

Tak twój ma, ale ja myślę o allegro dla tego, który został w schronie.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Tak twój ma, ale ja myślę o allegro dla tego, który został w schronie.

ok :) wątek się dwupsowy robi :)
tamtego trzeba "obczaić" najpierw, mam nadzieję, że to się uda w weekend

Posted

monika083 napisał(a):
w tytule najlepiej napisac: mlody, piekny, wyjatkowy itd, adoptuj, uratuj :)
moge mu zrobic jeszcze jedno allegro , z innymi fotami.

poczekaj, może zostanie tam gdzie jest. Dajmy Terierfance czas do namysłu.

Posted

terierfanka napisał(a):
no właśnie ten drugi mi spać nie daje... chyba pojadę w weekend albo pon. jeszcze raz do schronu, żeby info o nim dokładne zdobyć - tylko żeby jakaś cioteczka była, co by go mogła wyprowadzić... nie wiem, czy to takie proste bo on w ogólnym boksie, żeby go po powrocie inne nie "zjadły"?

możesz zerknąć też na Mambę i Mono? jak się mają?

fajny ten Twój chłopak rudzielec :)

Posted

terierfanka napisał(a):
jasne, porobimy foty, żeby tylko lać przestało kurka :mad:

oj pogoda jest paskudn - u mnie powróciła zima na całego :shake: a już nie tyle o zdjęcia mi chodzi co o info o zachowaniu - czy Mamba siedzi sama na wybiegu? całkiem nie toleruje innych psów?