rita60 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='monika083']fajnie rita , ze wpadlas:) zobacz ,takie cudo jest jeszcze we wroclawskim schronie /nie ma poki co watku/ Piekny ten rudasek,tylko bardzo smutny:-( Jak bedziesz miała wiecej info,to napisz prosze,wrzuce go na watek terierow. Quote
abilab Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 terifanka to twoj tymczasowicz cudo przepiękne uwielbiam takie szorsciaki , piszemy sie na spacer test dzieci psow i otoczenia Quote
Poker Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Nikaragua']Dawałam kilka razy Milę, Melę i innych, ale nie wydrukowali ani razu :([/QUOTE]A ja wysyłałam kilka razy i 3 psy na pewno znalazły dom.Ja bombarduję co 2 -3 dni tym samym ogłoszeniem. Nie kosztuje, nie boli , nie szkodzi , więc można próbować. Quote
Klauzunka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Terierfanka przystojniak z tego Twojego tymczasowicza :loveu: Quote
terierfanka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 jest superaśny :loveu: nie jest szczekliwy, jak inne na niego burczą - nie podejmuje tematu, ale też nie panikuje kot podjął wczoraj heroiczną decyzję o zejściu z półki, chwilę się wąchali, ale Emir podszedł za blisko i dostał po nosie :diabloti: (na szczęście bez przelewu krwi) - pisnął i odszedł nie lubi wracać do domu - ćwiczymy "na kiełbaskę";) czasem się domaga się pieszczot i zabawy, wchodzi mi na kolana, na klawiaturę itp, ale po chwili "wyczochrania" idzie gdzie indziej :lol: mój TZ najchetniej by go sobie zostawił... właśnie sciągnał z blatu opakowanie z wędliną - na moje głośne "fe" przykleił się cały poddańczo do podłogi... musiał go ktoś chyba klapnąć kiedyś:shake: Quote
NikaEla Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='terierfanka']jest superaśny. :) mój TZ najchetniej by go sobie zostawił... [/QUOTE] O, fajnie :) :) :) Quote
terierfanka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Nikaragua']O, fajnie :) :) :)[/QUOTE] niby tak, ale w sobotę jedziemy poznać jedną suczkę i jak się sobie spodobamy to... nie wiem czy ogarniemy dwójkę Quote
NikaEla Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='terierfanka']niby tak, ale w sobotę jedziemy poznać jedną suczkę i jak się sobie spodobamy to... nie wiem czy ogarniemy dwójkę[/QUOTE] Fakt. Ta sunia też duża? Nie jestem jeszcze dobrze zorientowana, w domu masz kota a psa jeszcze nie ? Quote
terierfanka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Nikaragua']Fakt. Ta sunia też duża? Nie jestem jeszcze dobrze zorientowana, w domu masz kota a psa jeszcze nie ?[/QUOTE] co masz na myśli pisząc "też duża"? że Emirek duży?? przecież to kruszyna 16kg :evil_lol: mam kota i miałam sunię czarnego teriera (ok.50kg :cool3: więc to był duży pies), która odeszła niedawno za TM :-( i nie potrafię nie mieć psa... Quote
NikaEla Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Emir na zdjęciach wygląda na sporego :) ale fakt 16kg w porównaniu z 50 to spora różnica :) Moja Nika ma niecałe 8kg :) i jest moim pierwszym w życiu psem :) Quote
terierfanka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 muszę mu fotki zrobić z ludziem żeby widać było rozmiar, ale to w weekend bo do tego przydadzą się 2 osoby i światło dzienne :) Quote
terierfanka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Nikaragua napisał(a):Witaj Emirku, grzeczny jesteś? średnio :diabloti: chciałem panu położyć łeb w talerzu, bo ładnie pachniało a on się uparł, że nie wolno :evil_lol: Quote
NikaEla Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 :) no no Emirku, a swojej porcji nie dostałes? Quote
Poker Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ale Emirka macie już w domku. MOże dacie radę z dwójką. Jak poprzednia sunia ważyła 50 kg, a Emirek tylko 16, może sunia też niewiele więcej to i tak będzie w sumie mniej niż 50. A uszczęśliwicie 2 psie serca Quote
terierfanka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Niewykluczone :) sunia, którą mieliśmy "na oku" chyba ma już domek (okaże się na 100% w czasie wizyty poadopcyjnej), więc na razie problemu nie ma Quote
NikaEla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 )Emirku, grzeczny bądź :) to zostaniesz w tym kochającym domku. :) Quote
monika083 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nikaragua napisał(a):)Emirku, grzeczny bądź :) to zostaniesz w tym kochającym domku. :) tez tak mysle;) Quote
rita60 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Trzymam kciuki za rudego przystojniaczka..... Quote
NikaEla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Śliczne zdjęcia. Ale z ogłoszeniami poczekajmy... Może zostanie tam gdzie jest... Przemyślenia trwają.... Quote
Recommended Posts