Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']fajnie rita , ze wpadlas:)
zobacz ,takie cudo jest jeszcze we wroclawskim schronie /nie ma poki co watku/

Piekny ten rudasek,tylko bardzo smutny:-(
Jak bedziesz miała wiecej info,to napisz prosze,wrzuce go na watek terierow.

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikaragua']Dawałam kilka razy Milę, Melę i innych, ale nie wydrukowali ani razu :([/QUOTE]A ja wysyłałam kilka razy i 3 psy na pewno znalazły dom.Ja bombarduję co 2 -3 dni tym samym ogłoszeniem.
Nie kosztuje, nie boli , nie szkodzi , więc można próbować.

Posted

jest superaśny :loveu: nie jest szczekliwy, jak inne na niego burczą - nie podejmuje tematu, ale też nie panikuje
kot podjął wczoraj heroiczną decyzję o zejściu z półki, chwilę się wąchali, ale Emir podszedł za blisko i dostał po nosie :diabloti: (na szczęście bez przelewu krwi) - pisnął i odszedł
nie lubi wracać do domu - ćwiczymy "na kiełbaskę";)
czasem się domaga się pieszczot i zabawy, wchodzi mi na kolana, na klawiaturę itp, ale po chwili "wyczochrania" idzie gdzie indziej :lol:
mój TZ najchetniej by go sobie zostawił...

właśnie sciągnał z blatu opakowanie z wędliną - na moje głośne "fe" przykleił się cały poddańczo do podłogi... musiał go ktoś chyba klapnąć kiedyś:shake:

Posted

[quote name='terierfanka']niby tak, ale w sobotę jedziemy poznać jedną suczkę i jak się sobie spodobamy to... nie wiem czy ogarniemy dwójkę[/QUOTE]

Fakt. Ta sunia też duża? Nie jestem jeszcze dobrze zorientowana, w domu masz kota a psa jeszcze nie ?

Posted

[quote name='Nikaragua']Fakt. Ta sunia też duża? Nie jestem jeszcze dobrze zorientowana, w domu masz kota a psa jeszcze nie ?[/QUOTE]

co masz na myśli pisząc "też duża"? że Emirek duży?? przecież to kruszyna 16kg :evil_lol:
mam kota i miałam sunię czarnego teriera (ok.50kg :cool3: więc to był duży pies), która odeszła niedawno za TM :-(
i nie potrafię nie mieć psa...

Posted

Ale Emirka macie już w domku. MOże dacie radę z dwójką. Jak poprzednia sunia ważyła 50 kg, a Emirek tylko 16, może sunia też niewiele więcej to i tak będzie w sumie mniej niż 50. A uszczęśliwicie 2 psie serca