Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stwierdzam, że Megi jest psem idealnym :) załatwia co trzeba na dworze (pomijam chrzest legowiska ;)) ładnie jeździ autem, w kąpieli cierpliwa, w domu potrafi się wyciszyć, nie jest namolna, kot ją nieco zaciekawił, ale nie pogoniła :) niecierpliwi się przy czesaniu i podgryza mi ręce, no ale ma trochę kołtunków na łapkach i ich wyczesywanie naprawdę nie jest przyjemne. Myślę torcia, że nie będzie żadnych problemów z jazdą busem :)

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, super...i jeszcze raz super!!!

szkoda, że nie mogę jutro być z Wami na spacerku:( ale jak tylko pogoda dopisze, mam nadzieję na spotkanie w sobotę:) więc poznam Megi osobiście.

Uwielbiam takie małe, szalone szczylki:loveu: i do tego kudłate:cool3: są takie... do schrupania i wytarmoszenia:razz:

Posted

Ja również poszłabym z moim dzikim psem na jakiś spacer. Może obecność innych psów jakoś ją ośmieli:). Także jak już coś ustalicie, to ja chętnie się dołączę:)

Posted

[quote name='bros']zdjeć mam 187 ładuja sie na Picassę ale to trwa niemiłosiernie długo :)[/QUOTE]

o matko!!! 187?!:-o "szalona" ciocia Bros...:loveu:

Będzie co oglądać:cool3:

Posted

[quote name='bros']zdjeć mam 187 ładuja sie na Picassę ale to trwa niemiłosiernie długo :)[/QUOTE] TUTAJ BĘDĄ BITE JAKIEŚ REKORDY:razz:;) :smilecol::smilecol:

Posted

U nas już zima.Psiak jest rewelacyjny,ale skąd się wzięła druga Megi :crazyeye::Dog_run:.Jadę jutro z Krakowa o 6-tej i powinnam przyjechac koło 10-tej,może tak byc?

Posted

[quote name='torcia']U nas już zima.Psiak jest rewelacyjny,ale skąd się wzięła druga Megi :crazyeye::Dog_run:.Jadę jutro z Krakowa o 6-tej i powinnam przyjechac koło 10-tej,może tak byc?[/QUOTE]

Też myślałam, że się Megi sklonowała, ale nie, to Leoś jest:)
Miałam dzisiaj przyjemność poznać się z Megi:) super reaguje na to imię.
Jest świetna:loveu: normalnie taka iskiereczka, żywe sreberko:),a przy okazji bardzo posłuszna!...ale będziecie mieć z nią wesolutko.
U nas było troszeczkę śniegu:( ale wystarczyło, aby pooblepiać psie łapki w pomponiki:evil_lol: