Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matuchno Dragon ! pieknie wystylizowany , i na dodatek mieszka nad morzem ! woda czysta piaseczek pewnie wraca czysty ze spacerów prawda Madziu nie to co nasze

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

abilab napisał(a):
O matuchno Dragon ! pieknie wystylizowany , i na dodatek mieszka nad morzem ! woda czysta piaseczek pewnie wraca czysty ze spacerów prawda Madziu nie to co nasze

eee tam ;) co tam na plaży ciekawego może być? nawet mysich nor nie ma, żeby sobie pokopać troszkę :evil_lol:

Posted

A to akurat prawda, bo moja Shiluta, gdy byliśmy w październiku nad morzem, cały czas zwiewała nam na wydmy. Zaraz po wejściu na plażę uciekała nam tam, gdzie były drzewa, krzaki i inne zarośla. W ogóle nie chciała spacerować brzegiem morza i głęboko oddychać jodem:)

Posted

Madzia to może coś zorganizujemy na lato ??? proponuje Bobolin albo jeszcze lepiej Wicie, pokaż Tż-towi to miejsce, morze i zalew, słonko i ryby :) oba Tomki wędkarze :cool3::cool3::cool3:

Posted

Na plazy jest duzo pracy zawsze !

I dlatego Abi zawsze ma swój parawan

Ale spoko jeszcze troche i znow bedzie lato

Mama nadzieje ze Emirek sie nie obrazi za te zdjecia a moze cos podpatrzy dla siebie

• 2 weeks later...
Posted

Nika dziękuję za życzenia i też życzy Emirkowi najlepszych Świąt:)
pełnych smakołyków ze stołu (jak państwo wyjdą z pokoju, to Emir na pewno podje sobie smakołyków)

• 2 weeks later...
Posted

Emir ma tymczasowo koleżankę :) Megi (tak ją nazwał przyszły DS) została znaleziona przez bros 2 dni przed wigilią i trafiła do schronu. Ma dopiero 8 mcy i myślałam, że po kwarantannie od razu znajdzie dom, ale nic z tego. Na szczęście Luna_wro pokazała ją pani, która szukała małego kudłacza :) dziś Megi opuściła schron i do niedzieli będzie czekać u mnie na swoją nową Panią, która przyjedzie po nią z Krakowa :)

Posted

hip hip huuuura :) strasznie się cieszę :) a moja Asińka pewnie bedzie wniebowzięta ze sunieczka ma domek :) Lunka - BRAWO :)

juz się nie mogę doczekać jutrzejszego spacerku :)

Posted

Jesteście super babki(nie wyłączając megi).cieszę się,że psiak nie będzie musiał spędzac zimy w schronisku.już nie mogę się jej doczekac i kompletuję wyprawkę.