Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda niedlugo na stojaco bedziemy wiazac buty , a ja znow na dwie rece spaceruje i wszystkie rekawy robia sie za krótkie jakies , a zdjecia fajowe Dragon ogarnij sie chłopie jetsem pewna ze bedzie dobrze poprostu potrzeba mu czasu pozdrawiamy Nowa Rodzinke Dragona !

• 2 weeks later...
Posted

U Dragonka już lepiej, wnuczek był ponownie z wizytą i tym razem Dragon zupełnie nie zwracał na dziecko uwagi. Poza tym, chłopak stracił w tym tygodniu klejnoty ;) chyba wiedział, co go czeka, bo na dzień dobry obszczekał wszystkich w lecznicy :)

• 4 weeks later...
Posted

Emir zjadł dzisiaj sześciopak jajek razem ze skorupkami :mad:tzn. troszkę skorupek zostało, ale niewiele. Moja wina oczywiście, nie schowałam, a przecież znam już paskuda jednego na wylot :diabloti:
A kilka dni temu, w związku z zamówieniem mięsa dla psa czytałam o barfowych jadłospisach i śmiałam się, że jaja ze skorupkami się podaje...usłyszał czy co? :evil_lol:

Posted

kiedy właśnie sucha się skończyła ;) czekamy na dostawę mięska i właśnie mamy urozmaiconą dietę, bo raz jest wołowinka z warzywami, raz ryż z rybką i marchewką... no ale fakt, jajek nie było :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...