rita60 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Widzę,że cioteczka robi na dwie ręce:lol: Quote
terierfanka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 rita60 napisał(a):Widzę,że cioteczka robi na dwie ręce:lol: a ma jakieś inne wyjście? :) Quote
rita60 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 terierfanka napisał(a):a ma jakieś inne wyjście? :) Raczej nie.....:razz: Quote
terierfanka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 po spacerach "na dwie ręce" chłopaki odpoczywają: w słońcu na tarasie, wykorzystując ostatnie słoneczne i ciepłe dni lub w salonie ;) Quote
rita60 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cudna ta fota....... http://img59.imageshack.us/img59/4141/dscn7325k.jpg Quote
bros Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Emir wczoraj poczuł miete do szczeniora beagla :) mega gonitwy z podszczypywaniem podobały się chyba obojgu :) Bros się nie może nadziwic co te wariaty wyprawiaja :) a Emira trzeba było zasmyczyć bo wykońcyłby szczylka :) a tuuu ooo taki duży wujek :) Quote
bros Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 i chłopcy na koniec za grzeczne zachowanie zawsze dostaja od cioci całe mnóstwo smakoli :) :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No temperamentne to one są...ciężko je zmęczyc:cool3: Quote
Korenia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Fajne fociaki :D http://i52.tinypic.com/4gj2gj.jpg Tam z tyłu to Shilka Justiki ? Quote
justika Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Korenia napisał(a):Fajne fociaki :D http://i52.tinypic.com/4gj2gj.jpg Tam z tyłu to Shilka Justiki ? Tak moja Shiluta też załapała się na jedzonko:) Quote
abilab Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Emir z Dragonem wygladaja superancko ,Emirek to najsłodszy szajbus taki mały pan pomysłowy . Quote
terierfanka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 rita60 napisał(a):No temperamentne to one są...ciężko je zmęczyc:cool3: święte słowa :) gdybym tylko umiała wstawiać filmiki ... Quote
terierfanka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 No i Emir znowu sam, nie licząc kota... Dragon pojechał do nowego domku we Władysławowie :) Był z nami tylko 3 tygodnie, ale oczywiście zdążył mi skraść serce :) Niech ci się Dragonku szczęści w nowym domku :loveu: Quote
rita60 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jeszcze raz powodzenia malenki:loveu:one sa mistrzami w takich kradzieżach:lol: Quote
NikaEla Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 terierfanka napisał(a):No i Emir znowu sam, nie licząc kota... Dragon pojechał do nowego domku we Władysławowie :) Był z nami tylko 3 tygodnie, ale oczywiście zdążył mi skraść serce :) Niech ci się Dragonku szczęści w nowym domku :loveu: powodzenia Dragonku :) i trzymaj się Terierfanko :) Quote
abilab Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 O to juz pojechał dziewczyny nawet nie pozegnały sie z nim , ale zyczymu mu wszystkiego dobrego w Nowym Domku! Emirku nie martw sie , Abusia zawsze gotowa i zwarta czeka w parku tyle macie jeszcze dziur do obskoczenia ! Madziu trzymaj sie Quote
terierfanka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Nowa Pani Dragonka dzwoniła, że wszystko w porządku, tzn. prawie, bo chłopak kłapnął na Pańcia. U mnie też tak zareagował jak mąż się nad nim schylił na początku i raz warknął, jak mu chciał wytrzeć pychola po piciu. Potem się uspokoił, moim zdaniem on jakieś nieciekawe przejścia mógł z mężczyznami mieć i nieufnie podchodzi na początku. Miejmy nadzieję, że nowemu Pańciowi też zaufa. Poradziłam, żeby Pan dawał jakieś super smaczki albo podawał michę albo zabierał na fajny spacer, żeby dobrze się kojarzył. Macie jakieś inne pomysły? Państwo podczytują forum. Poza tym, chodzi za Pańcią krok w krok i ma wilczy apetyt :) Mówi się, że AT to psy jednego pana i Dragon chyba dokładnie taki jest, tylko dodatkowo woli kobiety ;) Nie zna też, albo nie lubi za bardzo dzieci, bo warknął, gdy Pani wzięła na ręce wnuka. To nie są u niego jakieś mega groźne warknięcia, ale ewidentnie potrzebuje czasu, aby się z pewnymi rzeczami oswoić. Albo jest to objaw zazdrości o Panią. Quote
rita60 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziecko też mogło zrobic mu kiedyś krzywdę,bo teoretycznie erdele kochają dzieci. Mój Parys jakby mógł to by zalizał mojego wnusia Stasia:lol: Quote
terierfanka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 chyba po prostu był u niezbyt kochającej psy rodziny.... biedulek Quote
terierfanka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Dragonik moja mordeczka :loveu: Quote
Recommended Posts