Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emir wczoraj poczuł miete do szczeniora beagla :) mega gonitwy z podszczypywaniem podobały się chyba obojgu :)

Bros się nie może nadziwic co te wariaty wyprawiaja :)

a Emira trzeba było zasmyczyć bo wykońcyłby szczylka :)

a tuuu ooo taki duży wujek :)

Posted

No i Emir znowu sam, nie licząc kota... Dragon pojechał do nowego domku we Władysławowie :) Był z nami tylko 3 tygodnie, ale oczywiście zdążył mi skraść serce :) Niech ci się Dragonku szczęści w nowym domku :loveu:

Posted

terierfanka napisał(a):
No i Emir znowu sam, nie licząc kota... Dragon pojechał do nowego domku we Władysławowie :) Był z nami tylko 3 tygodnie, ale oczywiście zdążył mi skraść serce :) Niech ci się Dragonku szczęści w nowym domku :loveu:

powodzenia Dragonku :) i trzymaj się Terierfanko :)

Posted

O to juz pojechał dziewczyny nawet nie pozegnały sie z nim , ale zyczymu mu wszystkiego dobrego w Nowym Domku! Emirku nie martw sie , Abusia zawsze gotowa i zwarta czeka w parku tyle macie jeszcze dziur do obskoczenia ! Madziu trzymaj sie

Posted

Nowa Pani Dragonka dzwoniła, że wszystko w porządku, tzn. prawie, bo chłopak kłapnął na Pańcia. U mnie też tak zareagował jak mąż się nad nim schylił na początku i raz warknął, jak mu chciał wytrzeć pychola po piciu. Potem się uspokoił, moim zdaniem on jakieś nieciekawe przejścia mógł z mężczyznami mieć i nieufnie podchodzi na początku. Miejmy nadzieję, że nowemu Pańciowi też zaufa. Poradziłam, żeby Pan dawał jakieś super smaczki albo podawał michę albo zabierał na fajny spacer, żeby dobrze się kojarzył. Macie jakieś inne pomysły? Państwo podczytują forum.
Poza tym, chodzi za Pańcią krok w krok i ma wilczy apetyt :)
Mówi się, że AT to psy jednego pana i Dragon chyba dokładnie taki jest, tylko dodatkowo woli kobiety ;)
Nie zna też, albo nie lubi za bardzo dzieci, bo warknął, gdy Pani wzięła na ręce wnuka. To nie są u niego jakieś mega groźne warknięcia, ale ewidentnie potrzebuje czasu, aby się z pewnymi rzeczami oswoić. Albo jest to objaw zazdrości o Panią.