Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justika napisał(a):
My z Shilutą też chętnie dołączymy się do spaceru, o ile najmniejszy członek załogi (czyli Nika)nam pozwoli:)

ostatnio Nika ustąpiła przed wielkością Shili :) może nie będzie źle

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Dragon ! bo juz myslałam ze zostanie Serdelkiem nie daj boze , a mi przyszlo do głowy inne imie np Gustaw ,on jest taki dostojny , piękny .A co on tak pije moze stres go trzyma , moze troche ta biegunka go odwodniła , a moze poprostu mu goraco

Posted

terierfanka napisał(a):
nie, nie tyle chodzi o ilość picia tylko raczej sposób :) głośno chłepcze i rozchlapuje na pół kuchni :)

One tak robią,jeszcze ta ściekajaca woda po brodzie:evil_lol:jak nie zdążę wytrzeć to sobie sam poradzi i wytrze np w kanapę,ale najczęściej w moje spodnie:p

Posted

no ja mam wprawę w wycieraniu kapiącej brody - miałam czarnego teriera :evil_lol: ale moja Azi ładnie czekała nad miską aż jej się brodę wytrze (oprócz nocy :cool3:), a ten wariat chłepnie 2 razy, odejdzie, wróci, chłepnie znów...:) a ja biegam wycierając jego i podłogę :)... chociaż widzę, że coraz spokojniej pije jednak, może dojdziemy do grzecznego wycierania pychola nad miską :)

Posted

abilab napisał(a):
o tak najlepiej zawsze wytrzec brode w tapczan dywan albo udawac głupa i ze niby piesek przyszedł sie przytulic

Coś w tym stylu:evil_lol:
Co u chłopaków ?

Posted

U chłopaków ok, spacer zaliczyli wieczorny i śpią :) Serdel tzn. Dragon nieco poszczekuje jak się go w domu zostawia, chociaż głos nieco "wyblakły" już ma :) Generalnie uspokaja się po kilku minutach, ale dzisiaj jak wróciłam do domu, to akurat szczekał (mam szczerą nadzieję, że jednak nie cały czas, bo nie było mnie ok 4 godz.)

Posted

terierfanka napisał(a):
U chłopaków ok, spacer zaliczyli wieczorny i śpią :) Serdel tzn. Dragon nieco poszczekuje jak się go w domu zostawia, chociaż głos nieco "wyblakły" już ma :) Generalnie uspokaja się po kilku minutach, ale dzisiaj jak wróciłam do domu, to akurat szczekał (mam szczerą nadzieję, że jednak nie cały czas, bo nie było mnie ok 4 godz.)

One zdecydowanie nie lubią samotności,też mam taką nadzieję,że nie cały czas......

Posted

erdelek lubi wodę :)

Zapisałam dziś erdelka na kastrację na 28.10. Można chyba zacząć ogłaszać na razie ograniczając się do dolnośląskiego, żeby ds się na tę kastrację w naszym schronie stawił. Muszę dziś pomyśleć nad tekstem i wybrać fotki. Selekcja domów będzie ostra :)

• 2 weeks later...