NikaEla Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Basia1244 napisał(a):Świetny urlop! A z ciekawości - dlaczego Emir pływa na lince? Żeby za daleko nie odpłynął Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Czyli co? Nie chciał wracać na brzeg? Czy ludziom na plaży przeszkadzał? Czy bałyście się, ze popłynie w siną dal i zniknie? Quote
ołówek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 był na lince, bo w Parku Krajobrazowym nie wolno puszczać psów luzem . Quote
terierfanka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 pływa na lince, bo kiedyś się trochę zaplątał w grążele i już myślałam, że będę skakać psa ratować :evil_lol: boję się, że np. popłynie za ptactwem jakimś czy co i nie będzie miał siły wrócić, na lince może popłynąć 15 metrów tylko/aż :) Quote
terierfanka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 ale się ciocia Nikaragua Picasą bawi :) Quote
terierfanka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Emi i Emir, czyli dlaczego wzięłam tego diabła ze schronu ;): Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Faktycznie podobieństwo niesamowite. Tylko chyba umaszczenie troszkę inne. Quote
NikaEla Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 to chyba kwestia zdjęcia, widziałam inne zdjęcia i trudno było rozpoznać które to które ;) Quote
terierfanka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Emir ma gościa :) Wzięłam ze schronu airedale teriera, zawsze chorowałam na tą rasę i nie mogłam się powstrzymać jak go zobaczyłam w schronie :) Było tak: Dziś już w ogrodzie, zapoznanie z Emirem: Poszli chłopaki pobiegać: A potem padli ;) Erdelek jest fajny, zrównoważony, chociaż do psów się wyrywa nieco - chciałby poszaleć. Dał się wykąpać, ale czesanie łap nie przeszło jak na razie. Ma niestety trochę biegunkę poschroniskową, mam nadzieję, że szybko przejdzie. Quote
NikaEla Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Spodziewałam się tego, od dnia gdy go zobaczyłyśmy na kwarantannie... Powodzenia! może dopisz go w tytule wątku... albo załóż nowy... nie wiem... Quote
Basia1244 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 świetny niuniek i widzę, że chłopaki w pełnej komitywie :) - gratuluję! Quote
abilab Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No jacie terifanko gratuluje kolejna bida ratowana dzieki Tobie Emir chyba zadowolony ? i chyba nie jestem zaskoczona bo on Ci siedzial na sercu ? Quote
terierfanka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nikaragua napisał(a):Spodziewałam się tego, od dnia gdy go zobaczyłyśmy na kwarantannie... Powodzenia! no tak, zachorowałam jak tylko go zobaczyłam, ale po cichu liczyłam, że odbierze go właściciel, albo zaraz po kwarantannie ktoś weźmie, tzn czwartek, piątek... A tak w ogóle to wszysto przez Basię - zadzwoniła rano mówiąc "twój erdel czeka na ciebie w schronie" :) to jak miałam nie wziąć, jak mój :evil_lol: Quote
bros Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 niezle nieżle , Teraz trzeba nasze towarzystwo zapoznać :) Quote
terierfanka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 bros napisał(a):niezle nieżle , Teraz trzeba nasze towarzystwo zapoznać :) już jestem spocona na myśl o prowadzeniu dwóch terierów na smyczach do parku :) Quote
NikaEla Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 terierfanka napisał(a):już jestem spocona na myśl o prowadzeniu dwóch terierów na smyczach do parku :) dasz radę :) Emir już ładnie idzie przy nodze :) myślę tylko, że na początku to Nika będzie broniła 'swojego' Emira przed obcym Erdelem ;).... Quote
rita60 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ciocia jak to " twój erdel " to nie miałaś wyboru:loveu: Quote
abilab Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 terifanka dasz rade Emir to mały świr ale mądry no boze najwyzej rece bedziesz miała do kolan głos zdarty , a my czekamy na spacerek oczywiscie z brosowa, Ela a Ty nastaw Nike jakos coby sie pożadnie zachowywała Quote
NikaEla Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 abilab napisał(a):Ela a Ty nastaw Nike jakos coby sie pożadnie zachowywałastaram się, ale nie zawsze odnoszę sukcesy wychowawcze ;) Quote
justika Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Gratuluje nowego podopiecznego:).Piękny, podobnie zresztą jak Emir. Wreszcie Bros będzie miał do zabawy kogoś swoich gabarytów:). My z Shilutą też chętnie dołączymy się do spaceru, o ile najmniejszy członek załogi (czyli Nika)nam pozwoli:) Quote
Recommended Posts