Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pływa na lince, bo kiedyś się trochę zaplątał w grążele i już myślałam, że będę skakać psa ratować :evil_lol: boję się, że np. popłynie za ptactwem jakimś czy co i nie będzie miał siły wrócić, na lince może popłynąć 15 metrów tylko/aż :)

• 1 month later...
Posted

Emir ma gościa :) Wzięłam ze schronu airedale teriera, zawsze chorowałam na tą rasę i nie mogłam się powstrzymać jak go zobaczyłam w schronie :)
Było tak:

Dziś już w ogrodzie, zapoznanie z Emirem:

Poszli chłopaki pobiegać:

A potem padli ;)

Erdelek jest fajny, zrównoważony, chociaż do psów się wyrywa nieco - chciałby poszaleć. Dał się wykąpać, ale czesanie łap nie przeszło jak na razie. Ma niestety trochę biegunkę poschroniskową, mam nadzieję, że szybko przejdzie.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Spodziewałam się tego, od dnia gdy go zobaczyłyśmy na kwarantannie... Powodzenia!

no tak, zachorowałam jak tylko go zobaczyłam, ale po cichu liczyłam, że odbierze go właściciel, albo zaraz po kwarantannie ktoś weźmie, tzn czwartek, piątek... A tak w ogóle to wszysto przez Basię - zadzwoniła rano mówiąc "twój erdel czeka na ciebie w schronie" :) to jak miałam nie wziąć, jak mój :evil_lol:

Posted

terierfanka napisał(a):
już jestem spocona na myśl o prowadzeniu dwóch terierów na smyczach do parku :)

dasz radę :) Emir już ładnie idzie przy nodze :)

myślę tylko, że na początku to Nika będzie broniła 'swojego' Emira przed obcym Erdelem ;)....

Posted

terifanka dasz rade Emir to mały świr ale mądry no boze najwyzej rece bedziesz miała do kolan głos zdarty , a my czekamy na spacerek oczywiscie z brosowa, Ela a Ty nastaw Nike jakos coby sie pożadnie zachowywała

Posted

Gratuluje nowego podopiecznego:).Piękny, podobnie zresztą jak Emir. Wreszcie Bros będzie miał do zabawy kogoś swoich gabarytów:). My z Shilutą też chętnie dołączymy się do spaceru, o ile najmniejszy członek załogi (czyli Nika)nam pozwoli:)