Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emirek zniósł wszystko dzielnie, troszkę jeszcze nieswój jest (może obrażony? :obrazic:), ale to dobrze, bo nie powinien szaleć przez co najmniej kilka dni... najbardziej współczuje mu mój TŻ :evil_lol:

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka męska "solidarność jądrowa" :evil_lol: ale gdyby tym współczującym TŻ-om zabronić kontaktów damsko-męskich do końca życia, to by sami w kolejkę do kastracji się zapisywali :evil_lol:

Posted

Cioci Basi też jest Emirka żal :) - taki ufny był dziś w tym schronie, a terierfanka mu niespodziankę fundnęła - takiemu przytulakowi słodziakowi :) A Emirek jest śliczny! I fajny! Poznałam go dopiero dziś, ale to super pies!

Posted

Basia1244 napisał(a):
Cioci Basi też jest Emirka żal :) - taki ufny był dziś w tym schronie, a terierfanka mu niespodziankę fundnęła - takiemu przytulakowi słodziakowi :) A Emirek jest śliczny! I fajny! Poznałam go dopiero dziś, ale to super pies!

Basiu, bo wyrzutów sumienia dostanę ;) Lepiej dla niego, przecież nie puszczę go "na suczki", co się ma chłopak męczyć. A i do ucieczek skłonność będzie (mam nadzieję) mniejsza ;)

Posted

Ależ on jest przystojny RUDZIELEC! A ten biszkopcik w parterze to...? Ja nie histeryzuję ;) z powodu utraty jajek przez Emirka :) Tak tylko terierfanke podpuszczam :D , ciut zrozumienia dla Emirkowego samopoczucia się należy :D.

Posted

Czyli Emirek został dzis pozbawiony klejnotów ? Emirku to bylo konieczne dr potrzebował nowego bryloczka do kluczy:evil_lol:.Basiu a w parterze to nasza parkowa kolezanka Lara odlotowa labusia , panna z szydełkiem w dupce co nikogo sie nie boi wszystkich kocha nawet jak Bros ją,, pożera '' to tez zadowolona cud miód orzeszki :loveu:Emirku trzymaj sie pare dni i bieganie bez balastu

Posted

Korenia napisał(a):
Emir poświęcił swoje jajka, jako że idzie wielkanoc :evil_lol: wielce dwuznacznie to brzmi :evil_lol:

no tak, on wolałby je chyba "poświęcić" w innym znaczeniu ;)

Posted

I jak się czuje Emirek? PS w salonie piękności Emirek był w tym samym czasie, co moja psiapsiółka ze swoją Piranią i zachwyciła się rudzielcem! A ja się nie dziwię, Emir ujmujący gość jest!

Posted

Emirek czuje się świetnie, życzy wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i oczywiście jest chętny na jakiś poświąteczny spacer!

Ma jeszcze chłopak zaczerwienione okolice szycia, ale nic się nie sączy, więc mam nadzieję, że jest ok. Tylko to srebrne cholerstwo nie chce zejść - czym to się zmywa? (poza miejscami gdzie sam dał radę się "wymyć")

Posted

[quote name='terierfanka']Emirek czuje się świetnie, życzy wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i oczywiście jest chętny na jakiś poświąteczny spacer!

Ma jeszcze chłopak zaczerwienione okolice szycia, ale nic się nie sączy, więc mam nadzieję, że jest ok. Tylko to srebrne cholerstwo nie chce zejść - czym to się zmywa? (poza miejscami gdzie sam dał radę się "wymyć")

To srebrne samo się zetrze ;) W ciągu 10 dni powinno zejść ;)

• 2 weeks later...
Posted

cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong:
trudno, będę musiała zdecydowanie więcej czasu spędzać na świeżym powietrzu :razz:
taki ze mnie DT jak z koziej d... trąba :evil_lol:
idę zmienić tytuł...

Posted

[quote name='terierfanka']cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong:
trudno, będę musiała zdecydowanie więcej czasu spędzać na świeżym powietrzu :razz:
idę zmienić tytuł...

kochana:) będziemy razem spacerować :) może w czwartek późnym popołudniem?

Posted

terifanko ! gratuluje nie bede pisac ze wiedzialam ze tak będzie .A pozostaje sie tylko cieszyc ze Emir zmobilizuje do wiekszej ilosci spacerów .Emirek ciesz sie torpedo !

Posted

[quote name='terierfanka']cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong:
idę zmienić tytuł...
No co ty,naprawdę:razz:nigdy bysmy się nie domysliły:pa tak poważnie,to bardzo się cieszę,ze ten rudy przystojniak trafił na ciebie:loveu: