terierfanka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Emirek zniósł wszystko dzielnie, troszkę jeszcze nieswój jest (może obrażony? :obrazic:), ale to dobrze, bo nie powinien szaleć przez co najmniej kilka dni... najbardziej współczuje mu mój TŻ :evil_lol: Quote
NikaEla Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mój TŻ też się nad nim użala, że niby krzywda Emirowi się stała Quote
Poker Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 To taka męska solidarność.Pewnie panowie wyobrażają sobie siebie w takiej sytuacji . Quote
terierfanka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 taka męska "solidarność jądrowa" :evil_lol: ale gdyby tym współczującym TŻ-om zabronić kontaktów damsko-męskich do końca życia, to by sami w kolejkę do kastracji się zapisywali :evil_lol: Quote
Basia1244 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Cioci Basi też jest Emirka żal :) - taki ufny był dziś w tym schronie, a terierfanka mu niespodziankę fundnęła - takiemu przytulakowi słodziakowi :) A Emirek jest śliczny! I fajny! Poznałam go dopiero dziś, ale to super pies! Quote
terierfanka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Basia1244 napisał(a):Cioci Basi też jest Emirka żal :) - taki ufny był dziś w tym schronie, a terierfanka mu niespodziankę fundnęła - takiemu przytulakowi słodziakowi :) A Emirek jest śliczny! I fajny! Poznałam go dopiero dziś, ale to super pies! Basiu, bo wyrzutów sumienia dostanę ;) Lepiej dla niego, przecież nie puszczę go "na suczki", co się ma chłopak męczyć. A i do ucieczek skłonność będzie (mam nadzieję) mniejsza ;) Quote
bros Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 łapka :) zapoznanie z Vigo :) Emirku za kilka dni zapomnisz co to ciezar jajek :) a Wy ciotki nie histerujcie - będzie GIT :) Quote
Basia1244 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ależ on jest przystojny RUDZIELEC! A ten biszkopcik w parterze to...? Ja nie histeryzuję ;) z powodu utraty jajek przez Emirka :) Tak tylko terierfanke podpuszczam :D , ciut zrozumienia dla Emirkowego samopoczucia się należy :D. Quote
abilab Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Czyli Emirek został dzis pozbawiony klejnotów ? Emirku to bylo konieczne dr potrzebował nowego bryloczka do kluczy:evil_lol:.Basiu a w parterze to nasza parkowa kolezanka Lara odlotowa labusia , panna z szydełkiem w dupce co nikogo sie nie boi wszystkich kocha nawet jak Bros ją,, pożera '' to tez zadowolona cud miód orzeszki :loveu:Emirku trzymaj sie pare dni i bieganie bez balastu Quote
Korenia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Emir poświęcił swoje jajka, jako że idzie wielkanoc :evil_lol: wielce dwuznacznie to brzmi :evil_lol: Quote
terierfanka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Korenia napisał(a):Emir poświęcił swoje jajka, jako że idzie wielkanoc :evil_lol: wielce dwuznacznie to brzmi :evil_lol: no tak, on wolałby je chyba "poświęcić" w innym znaczeniu ;) Quote
NikaEla Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Emirku, wracaj do sił, to znów pójdziemy razem na spacerek :) Quote
Basia1244 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 I jak się czuje Emirek? PS w salonie piękności Emirek był w tym samym czasie, co moja psiapsiółka ze swoją Piranią i zachwyciła się rudzielcem! A ja się nie dziwię, Emir ujmujący gość jest! Quote
NikaEla Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Emirku jak samopoczucie? Nika czeka na wspólny spacerek :) Quote
terierfanka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Emirek czuje się świetnie, życzy wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i oczywiście jest chętny na jakiś poświąteczny spacer! Ma jeszcze chłopak zaczerwienione okolice szycia, ale nic się nie sączy, więc mam nadzieję, że jest ok. Tylko to srebrne cholerstwo nie chce zejść - czym to się zmywa? (poza miejscami gdzie sam dał radę się "wymyć") Quote
Poker Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 nie trzeba myć sreberka w myśl zasady ,że się wysuszy i samo wykruszy. Czy on naprawdę jeszcze jest w DT? Quote
Korenia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='terierfanka']Emirek czuje się świetnie, życzy wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i oczywiście jest chętny na jakiś poświąteczny spacer! Ma jeszcze chłopak zaczerwienione okolice szycia, ale nic się nie sączy, więc mam nadzieję, że jest ok. Tylko to srebrne cholerstwo nie chce zejść - czym to się zmywa? (poza miejscami gdzie sam dał radę się "wymyć") To srebrne samo się zetrze ;) W ciągu 10 dni powinno zejść ;) Quote
terierfanka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Poker napisał(a):Czy on naprawdę jeszcze jest w DT? dobre pytanie, Poker. Strasznie trudne to bycie DT...planowaliśmy innego psa, ale... póki co, zrobiłam chłopakowi allegro, ale dom musi spełnić tyle wymagań, że chyba trzeba cudu :cool3: http://allegro.pl/emir-terier-prawie-irlandzki-wroclaw-i1581342647.html Quote
terierfanka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong: trudno, będę musiała zdecydowanie więcej czasu spędzać na świeżym powietrzu :razz: taki ze mnie DT jak z koziej d... trąba :evil_lol: idę zmienić tytuł... Quote
NikaEla Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='terierfanka']cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong: trudno, będę musiała zdecydowanie więcej czasu spędzać na świeżym powietrzu :razz: taki ze mnie DT jak z koziej d... trąba :evil_lol: idę zmienić tytuł... kochana:) będziemy razem spacerować :) może w czwartek późnym popołudniem? Quote
abilab Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 terifanko ! gratuluje nie bede pisac ze wiedzialam ze tak będzie .A pozostaje sie tylko cieszyc ze Emir zmobilizuje do wiekszej ilosci spacerów .Emirek ciesz sie torpedo ! Quote
rita60 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='terierfanka']cioteczki, muszę się w końcu głośno przyznać Wam i samej sobie: nie oddam już Emira nikomu na świecie!:eviltong: trudno, będę musiała zdecydowanie więcej czasu spędzać na świeżym powietrzu :razz: taki ze mnie DT jak z koziej d... trąba :evil_lol: idę zmienić tytuł... No co ty,naprawdę:razz:nigdy bysmy się nie domysliły:pa tak poważnie,to bardzo się cieszę,ze ten rudy przystojniak trafił na ciebie:loveu: Quote
terierfanka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Nikaragua']kochana:) będziemy razem spacerować :) może w czwartek późnym popołudniem?[/QUOTE] badzo chętnie :) Quote
Recommended Posts