Wiola.od.Gacka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Nawet mój Gacek na zdjecie się załapał. Taka dobra załoga na zlot przybyła. Pozdrawiam Anka Quote
Viris Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Musicie mi wybaczyc ale zdjec dzisiaj nie wstawie, dopiero co przyjechalismy i jestem bardzo zmeczona. Bardzo dziekuje wszystkim ktorzy byli. Szkoda ze nie wyrobilam sie zeby byc od poczatku. Bardzo podobala mi sie "galeria" z buldozkami w potrzebie i tymi ktore kiedys w potrzebie byly. Czy mozna te informacje znalesc na jakiejs stronce? Tak wlasnie zebrane w calosc? Quote
Maupa4 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No to jeszcze pare fotek :evil_lol: Uff.........To wszystko.... :cool1: Quote
Maupa4 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Agama napisał(a):CZY to OKTAWIA Oktawia... Czy to TY?? :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 nie żartujcie sobie dziewczęta:mad: :p a kto? to ja!!!! ale było fajnie-tyle chrumków-każdy bulwek chrumkał-czuła się super:eviltong: Lavinia-przecież robiłaś zdjęcia! widziałam-bo i nam robiłaś:lol: Dandiś wybiegał się za wszystkie czasu-na początku był na rękach-ale zauważyła że Bulwki były grzeczne to go spuściłam ze smyczy i biegał do woli:multi: kilka razy się "poustawiały" ale to wszystko. Poza tym były plakaty na sznurku Budlożków po adopcji-te które są już za TM też:placz: , był pokaz agility:multi: -jak dla mnie to krzesełka powinny być-dla właścicieli:razz: , było super, w następnym roku też przyjdziemy:eviltong: a jeden pan nam powiedział "oooo a to nieogolony Buldożek!!!":p :lol: Quote
Draczyn Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A ja sie zastanawialam co to za owłosiony buldożek i nawet zamienilam z Oktwia parę sloew, ale nie przyszło mi do glowy, ze to Oktaia, ale miło bylo Cie zobaczyć w realu:multi::multi: Quote
oktawia6 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Draczyn napisał(a): A ja sie zastanawialam co to za owłosiony buldożek i nawet zamienilam z Oktwia parę sloew, ale nie przyszło mi do glowy, ze to Oktaia, ale miło bylo Cie zobaczyć w realu:multi::multi: :crazyeye: serio??:lol: nawet nie wiem gdzie co i kiedy:p Quote
anutka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/1814824,35082,981975.html a tutaj niespodzianka ;) Zdjęcie dnia - będzie również w wydaniu papierowych :) Mamy juz więc rozwiązana zagadkę - kim był ten tajemniczy reporter :) [quote name='Viris']Bardzo podobala mi sie "galeria" z buldozkami w potrzebie i tymi ktore kiedys w potrzebie byly. Czy mozna te informacje znalesc na jakiejs stronce? Tak wlasnie zebrane w calosc? Napisanie tych tekstów pochłonęło mi bardzo dużo czasu i już nie zdąrzyłam nic z nimi zrobić, ale mam je na komputerze i dodam niedługo na moją stronę. Quote
lavinia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maupa, a gdzie zdjęcia Pepisia ???? No wiesz, ani jednego zdjęcia Pepisia nie zrobiłaś ???? Pogniewam się chyba:evil_lol: Oktawia - ja robiłam zdjęcia ???? nie wyjęłam nawet aparatu z torebki....... jakoś mi to nie przyszło do głowy:cool3: strasznie się wzruszyłam jak zobaczyłam historię Ptysia :loveu: Quote
Joss Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Łooo, czupryna Lavini na stronie Gazety Wybiórczej, wow:)))) Bazyl czadowy!!! Lavinia , ja mam pieknego Pepsia, wait a second.... P.s. Ogolnie zlot r.e.w.e.l.a.c.j.a!!! My jak zwykle prawie na sam koniec, no ale z tego mojego Plocka droga daleka i wąska;) Nastepnym razem przyjedziemy bez balastu, czyli bez psów:) Bo, po raz Bezki nie moge puscic ze smyczy, byla by sie biedna udusila z chęci pobiegania...coz ja poradze ze glucha i do tego nie do konca normalna:) Po dwa Nesia, widzac tyle bulw dostala hopla i jej tatuś, a moj maz dostał hopla razem z nią:) Potem na szczescie doszli do siebie, nie wiem ktore predzej, no ale doszli:) I nawet zrobili kilka zdjec, ktore to wstawie tutaj z wieczora:) Quote
Atenka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Super zdjęcia dziewczyny, tylko pozazdrościć spotkanka. Lavinia dostałas pw??? Quote
Draczyn Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Joss']:) To jest fajne... Wiecej wieczorem A Ciebie Joss nie widzialam, gdzieś sie niżle ukryłaś Quote
oktawia6 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 każdy z dogo powienien mieć jakiś znaczek identyfikacyjny-np.:czerwoną kokardkę-może na bluzie czy na piesku:cool3: ? będzie wiadomo kto z dogo a kto z zewnątrz-można tak zrobić na kolejny rok:razz: od razu łatwiej się odnaleźć, to moja sugestia:p :razz: to śliczna klusia Quote
anutka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Ta śliczna klusia to CID Rubinowy Skarb - młodszy brat Arrigo ;) Quote
Joss Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Draczyn, jak przybylam to Ciebie juz nie było:/ Moze nastepnym razem bede on time:) Do trzech razy sztuka... Quote
Draczyn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Joss napisał(a):Draczyn, jak przybylam to Ciebie juz nie było:/ Moze nastepnym razem bede on time:) Do trzech razy sztuka...Za pierwszym razem niewiele sie spóznilaś. Ja musiałam wyjsć wcześniej , bo lQla ze swom TZ jechali do nas na obiad, a jeszcze potem musieli zdążyc na pocią do katowic. Mysle, ze jeszcze niejedno spotkanko bedzie, tylko chyba jak sie ociepli:multi::multi::multi: Quote
Draczyn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='oktawia6']każdy z dogo powienien mieć jakiś znaczek identyfikacyjny-np.:czerwoną kokardkę-może na bluzie czy na piesku:cool3: ? będzie wiadomo kto z dogo a kto z zewnątrz-można tak zrobić na kolejny rok:razz: od razu łatwiej się odnaleźć, to moja sugestia:p :razz: to śliczna klusiaTo śwoietnuy pomysl - faktycznie Quote
oktawia6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 i jeszcze jeden mi zapadł w pamięci-taki starutki już chrumek-o ile się nie mylę to jest u tej pani z rudymi włosami-siwy pysio- -szczekał jak papużka-ale dziarsko i niczym się nie przejmował-może to ona nie on:lol: ? szkoda, że starszy Budlożek nie ma indywidualnej fotki:roll: -ja bez aparatu..a jestem pewna, że był najstarszym Buldożkiem na wystawie-też na kolejny rok trzeba przewidzieć konkurs na najstarszego! ---------------------------------------------------------------------- no i tego bym chciała zobaczyć na zlocie w kolejnym roku: nadal czeka na Paluchu-taki prawie Buldożek-podono jest bardzo kochany:-( Quote
anutka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Oktavia był przeciez konkurs na najstraszego i najmłodszego buldozka. Najstarsza miała 9 lat - on miał 8 Quote
Joss Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ten Staruszek to Binek, mojej kolezanki Silvanki:) Calkiem dobrze sie chlopak trzyma jeszcze:))) Z tym ze ja mowie o tym, którego trzyma ta Pani obok tej z rudymi włosami:) Quote
_beatka_ Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 o tgtak to binek od kafal ktory strasznie dziala pobudzajaco na bajtka:lol: a na nastepny zlot ja postaram sie zaprosic pania ktora ma 13 letniego buldozka:cool3: Quote
Joss Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Binek ma wlasnie 13:) Sylwia zalogowala sie na dogo, sama wklei tu jego foto, bardziej wyrazne niz to powyzej:))) Czeka tylko na potwierdzenie rejestracji:) Quote
Recommended Posts