Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musicie mi wybaczyc ale zdjec dzisiaj nie wstawie, dopiero co przyjechalismy i jestem bardzo zmeczona. Bardzo dziekuje wszystkim ktorzy byli.

Szkoda ze nie wyrobilam sie zeby byc od poczatku.

Bardzo podobala mi sie "galeria" z buldozkami w potrzebie i tymi ktore kiedys w potrzebie byly. Czy mozna te informacje znalesc na jakiejs stronce? Tak wlasnie zebrane w calosc?

Posted

nie żartujcie sobie dziewczęta:mad: :p a kto? to ja!!!!
ale było fajnie-tyle chrumków-każdy bulwek chrumkał-czuła się super:eviltong:
Lavinia-przecież robiłaś zdjęcia! widziałam-bo i nam robiłaś:lol:
Dandiś wybiegał się za wszystkie czasu-na początku był na rękach-ale zauważyła że Bulwki były grzeczne to go spuściłam ze smyczy i biegał do woli:multi: kilka razy się "poustawiały" ale to wszystko.

Poza tym były plakaty na sznurku Budlożków po adopcji-te które są już za TM też:placz: , był pokaz agility:multi: -jak dla mnie to krzesełka powinny być-dla właścicieli:razz: , było super, w następnym roku też przyjdziemy:eviltong:

a jeden pan nam powiedział "oooo a to nieogolony Buldożek!!!":p :lol:

Posted

A ja sie zastanawialam co to za owłosiony buldożek i nawet zamienilam z Oktwia parę sloew, ale nie przyszło mi do glowy, ze to Oktaia, ale miło bylo Cie zobaczyć w realu:multi::multi:

Posted

Draczyn napisał(a):

A ja sie zastanawialam co to za owłosiony buldożek i nawet zamienilam z Oktwia parę sloew, ale nie przyszło mi do glowy, ze to Oktaia, ale miło bylo Cie zobaczyć w realu:multi::multi:

:crazyeye: serio??:lol: nawet nie wiem gdzie co i kiedy:p

Posted

http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/1814824,35082,981975.html
a tutaj niespodzianka ;)
Zdjęcie dnia - będzie również w wydaniu papierowych :)
Mamy juz więc rozwiązana zagadkę - kim był ten tajemniczy reporter :)

[quote name='Viris']Bardzo podobala mi sie "galeria" z buldozkami w potrzebie i tymi ktore kiedys w potrzebie byly. Czy mozna te informacje znalesc na jakiejs stronce? Tak wlasnie zebrane w calosc?
Napisanie tych tekstów pochłonęło mi bardzo dużo czasu i już nie zdąrzyłam nic z nimi zrobić, ale mam je na komputerze i dodam niedługo na moją stronę.

Posted

Maupa, a gdzie zdjęcia Pepisia ???? No wiesz, ani jednego zdjęcia Pepisia nie zrobiłaś ???? Pogniewam się chyba:evil_lol:

Oktawia - ja robiłam zdjęcia ???? nie wyjęłam nawet aparatu z torebki.......
jakoś mi to nie przyszło do głowy:cool3:

strasznie się wzruszyłam jak zobaczyłam historię Ptysia :loveu:

Posted

Łooo, czupryna Lavini na stronie Gazety Wybiórczej, wow:)))) Bazyl czadowy!!!
Lavinia , ja mam pieknego Pepsia, wait a second....
P.s. Ogolnie zlot r.e.w.e.l.a.c.j.a!!! My jak zwykle prawie na sam koniec, no ale z tego mojego Plocka droga daleka i wąska;) Nastepnym razem przyjedziemy bez balastu, czyli bez psów:) Bo, po raz Bezki nie moge puscic ze smyczy, byla by sie biedna udusila z chęci pobiegania...coz ja poradze ze glucha i do tego nie do konca normalna:) Po dwa Nesia, widzac tyle bulw dostala hopla i jej tatuś, a moj maz dostał hopla razem z nią:) Potem na szczescie doszli do siebie, nie wiem ktore predzej, no ale doszli:) I nawet zrobili kilka zdjec, ktore to wstawie tutaj z wieczora:)

Posted

każdy z dogo powienien mieć jakiś znaczek identyfikacyjny-np.:czerwoną kokardkę-może na bluzie czy na piesku:cool3: ? będzie wiadomo kto z dogo a kto z zewnątrz-można tak zrobić na kolejny rok:razz: od razu łatwiej się odnaleźć, to moja sugestia:p :razz:

to śliczna klusia

Posted

Joss napisał(a):
Draczyn, jak przybylam to Ciebie juz nie było:/ Moze nastepnym razem bede on time:) Do trzech razy sztuka...
Za pierwszym razem niewiele sie spóznilaś. Ja musiałam wyjsć wcześniej , bo lQla ze swom TZ jechali do nas na obiad, a jeszcze potem musieli zdążyc na pocią do katowic. Mysle, ze jeszcze niejedno spotkanko bedzie, tylko chyba jak sie ociepli:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='oktawia6']każdy z dogo powienien mieć jakiś znaczek identyfikacyjny-np.:czerwoną kokardkę-może na bluzie czy na piesku:cool3: ? będzie wiadomo kto z dogo a kto z zewnątrz-można tak zrobić na kolejny rok:razz: od razu łatwiej się odnaleźć, to moja sugestia:p :razz:

to śliczna klusiaTo śwoietnuy pomysl - faktycznie

Posted

i jeszcze jeden mi zapadł w pamięci-taki starutki już chrumek-o ile się nie mylę to jest u tej pani z rudymi włosami-siwy pysio-
-szczekał jak papużka-ale dziarsko i niczym się nie przejmował-może to ona nie on:lol: ? szkoda, że starszy Budlożek nie ma indywidualnej fotki:roll: -ja bez aparatu..a jestem pewna, że był najstarszym Buldożkiem na wystawie-też na kolejny rok trzeba przewidzieć konkurs na najstarszego!
----------------------------------------------------------------------
no i tego bym chciała zobaczyć na zlocie w kolejnym roku:

nadal czeka na Paluchu-taki prawie Buldożek-podono jest bardzo kochany:-(

Posted

Ten Staruszek to Binek, mojej kolezanki Silvanki:) Calkiem dobrze sie chlopak trzyma jeszcze:))) Z tym ze ja mowie o tym, którego trzyma ta Pani obok tej z rudymi włosami:)

Posted

Binek ma wlasnie 13:) Sylwia zalogowala sie na dogo, sama wklei tu jego foto, bardziej wyrazne niz to powyzej:))) Czeka tylko na potwierdzenie rejestracji:)