Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cezar :D napisał(a):
mialam beagle i przez poltora roku chwalili mnie za jego wychowanie wiec wezcie skonczcie bo sie k***a nie znacie

mialas? i co sie z nim stalo ? uciekl? :evil_lol::diabloti: ( nie moglam sie powstrzymac ;))

Posted

Cezar :D napisał(a):
mialam beagle i przez poltora roku chwalili mnie za jego wychowanie wiec wezcie skonczcie bo sie k***a nie znacie

Z takimi manierami to na pewno nikogo nie przekonasz - ani do beagli, ani do tego, że Twój pies był lepiej wychowany od Ciebie :p

Posted

Martens napisał(a):
Z takimi manierami to na pewno nikogo nie przekonasz - ani do beagli, ani do tego, że Twój pies był lepiej wychowany od Ciebie :p

święte słowa :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
mialas? i co sie z nim stalo ? uciekl? :evil_lol::diabloti: ( nie moglam sie powstrzymac ;))

A no gops, beagl uciekł ;) I jeszcze pańcia go nie szuka.

Posted

Pinesk@ napisał(a):
A no gops, beagl uciekł ;) I jeszcze pańcia go nie szuka.

musial byc naprawde super wychowany i kochany skoro nawet go nie szukaja ehh

• 4 months later...
Posted

jesli chcesz psa sportowego (agility np, bardzo fajne) i psa rodzinnego polecam staffordshire bullterrier, bardzo dobre psy jesli je wystarczajaco mentalnie i fizycznie trenujesz :)

Posted

[quote name='typjaah']jesli chcesz psa sportowego (agility np, bardzo fajne) i psa rodzinnego polecam staffordshire bullterrier, bardzo dobre psy jesli je wystarczajaco mentalnie i fizycznie trenujesz :)[/QUOTE]

Też myślałam o poleceniu go, ale dla osoby która nigdy nie miała ani nie wychowywała żadnego psa, ten charakterek może być trochę za dużym wyzwaniem ;)

Posted

Ja nie polecę żadnego, bo i tak co by się ludzie nie na starali to i tak ktoś wybierze co będzie chciał.
A tak na serio to nie poradzę, bo uważam, że takie pisanie na forum może być przydatne w podjęciu ostatecznej decyzji, a jeśli chodzi o wybór to przyszły właściciel powinien sam się zastanowić jakiego psa chce. Poczytać trochę o rasach i wybrać najodpowiedniejszą dla siebie. Jeśli ktoś wybierze sam to ewentualnie może sam sobie później pluć w brodę, że się wybrało takiego, a nie innego psa, a jeśli skusi się na jakiś poleconą rasę to później pretensje powędrują do tego co polecił mu psiaka.
Radzę żebyś zastanowiła się dobrze nad rasą, charakterem, a w ostateczności nad wyglądem psa, a później ewentualnie zapytaj się bardziej doświadczonych osób czy twój wybór jest słuszny.