gops Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cezar :D napisał(a):mialam beagle i przez poltora roku chwalili mnie za jego wychowanie wiec wezcie skonczcie bo sie k***a nie znacie mialas? i co sie z nim stalo ? uciekl? :evil_lol::diabloti: ( nie moglam sie powstrzymac ;)) Quote
Martens Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cezar :D napisał(a):mialam beagle i przez poltora roku chwalili mnie za jego wychowanie wiec wezcie skonczcie bo sie k***a nie znacie Z takimi manierami to na pewno nikogo nie przekonasz - ani do beagli, ani do tego, że Twój pies był lepiej wychowany od Ciebie :p Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Martens napisał(a):Z takimi manierami to na pewno nikogo nie przekonasz - ani do beagli, ani do tego, że Twój pies był lepiej wychowany od Ciebie :p święte słowa :evil_lol: Quote
Sybel Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Foch z przytupem i erupcja kultury osobistej w jednym :) Na pewno był doskonale wychowany, jak Pańcia :) Quote
Pinesk@ Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 gops napisał(a):mialas? i co sie z nim stalo ? uciekl? :evil_lol::diabloti: ( nie moglam sie powstrzymac ;)) A no gops, beagl uciekł ;) I jeszcze pańcia go nie szuka. Quote
gops Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Pinesk@ napisał(a):A no gops, beagl uciekł ;) I jeszcze pańcia go nie szuka. musial byc naprawde super wychowany i kochany skoro nawet go nie szukaja ehh Quote
typjaah Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jesli chcesz psa sportowego (agility np, bardzo fajne) i psa rodzinnego polecam staffordshire bullterrier, bardzo dobre psy jesli je wystarczajaco mentalnie i fizycznie trenujesz :) Quote
Martens Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='typjaah']jesli chcesz psa sportowego (agility np, bardzo fajne) i psa rodzinnego polecam staffordshire bullterrier, bardzo dobre psy jesli je wystarczajaco mentalnie i fizycznie trenujesz :)[/QUOTE] Też myślałam o poleceniu go, ale dla osoby która nigdy nie miała ani nie wychowywała żadnego psa, ten charakterek może być trochę za dużym wyzwaniem ;) Quote
Trop2011 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja nie polecę żadnego, bo i tak co by się ludzie nie na starali to i tak ktoś wybierze co będzie chciał. A tak na serio to nie poradzę, bo uważam, że takie pisanie na forum może być przydatne w podjęciu ostatecznej decyzji, a jeśli chodzi o wybór to przyszły właściciel powinien sam się zastanowić jakiego psa chce. Poczytać trochę o rasach i wybrać najodpowiedniejszą dla siebie. Jeśli ktoś wybierze sam to ewentualnie może sam sobie później pluć w brodę, że się wybrało takiego, a nie innego psa, a jeśli skusi się na jakiś poleconą rasę to później pretensje powędrują do tego co polecił mu psiaka. Radzę żebyś zastanowiła się dobrze nad rasą, charakterem, a w ostateczności nad wyglądem psa, a później ewentualnie zapytaj się bardziej doświadczonych osób czy twój wybór jest słuszny. Quote
Recommended Posts