Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
uczę się dalej robić banerki żeby były jeszcze fajniejsze, poznaje dopiero programy graficzne, które mam od niedawna :-)

a na jakich programach graficznych pracujesz???

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie jakie tylko mogłam ściągnąć za darmo np: Selteco Photo Lab 4 PL, Gimp
W przeszłości miałam możliwość bawienia się w Corel Draw, wtedy stworzyłam nadruk na koszulkę wg własnego projektu, ale do tego nie wystarczył tylko Corel żeby zrobić tak jak chciała robiłam to jeszcze w innych programach.
Zrobiłam jeszcze taki:

Posted

[quote name='Iljova']Takie jakie tylko mogłam ściągnąć za darmo np: Selteco Photo Lab 4 PL, Gimp
W przeszłości miałam możliwość bawienia się w Corel Draw, wtedy stworzyłam nadruk na koszulkę wg własnego projektu, ale do tego nie wystarczył tylko Corel żeby zrobić tak jak chciała robiłam to jeszcze w innych programach.
Zrobiłam jeszcze taki:

Bardzo łądny banerek:) Ja tylko znam corel i wiem, ze jest bardzo trudny:(

Posted

Fakt corel nie jest łatwym programem, ja sama się go uczyłam bez poradników itp i nie rozpracowałam go do końca, nie zdążyłam, bo wyjechałam do Bydgoszczy, a tutaj nie znam nikogo kto by go miał. Daje wielkie możliwości ale też jest bardzo drogi niestety :-(

• 2 weeks later...
Posted

Kajtuś "dobrze" znosi pobyt w schronisku. Nie jest wychudzony, ma humor. Nie jest źle. Zdjęcia prawdopodobnie będą na koniec tygodnia. Piszę prawdopodobnie ponieważ przybyło nam baaaaaaaaaaaardzo dużo nowych psów i je trzeba w pierwszej kolejności sfotografować. Tygodniowoo po kilkanaście i może Dea nie zdążyć.

Posted

Kerian napisał(a):
Tak, koniecznie nowe fotki - muszę wysłać materiał na Kajtkowy plakacik :)

z fotkami jest problem, choć postaram się. ale sceneria będzie taka sama. Nie można użyć tych co są???/ Teraz jest tak, zę jak Kasia przychodzi raz w tygodniu do schroniska to ledwo jej starcza czasu na sfotografowanie nowych piesów- czasemn jest po 15-20 nowych.