Zofija Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Iljova napisał(a):uczę się dalej robić banerki żeby były jeszcze fajniejsze, poznaje dopiero programy graficzne, które mam od niedawna :-) a na jakich programach graficznych pracujesz??? Quote
Iljova Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Takie jakie tylko mogłam ściągnąć za darmo np: Selteco Photo Lab 4 PL, Gimp W przeszłości miałam możliwość bawienia się w Corel Draw, wtedy stworzyłam nadruk na koszulkę wg własnego projektu, ale do tego nie wystarczył tylko Corel żeby zrobić tak jak chciała robiłam to jeszcze w innych programach. Zrobiłam jeszcze taki: Quote
Zofija Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Iljova']Takie jakie tylko mogłam ściągnąć za darmo np: Selteco Photo Lab 4 PL, Gimp W przeszłości miałam możliwość bawienia się w Corel Draw, wtedy stworzyłam nadruk na koszulkę wg własnego projektu, ale do tego nie wystarczył tylko Corel żeby zrobić tak jak chciała robiłam to jeszcze w innych programach. Zrobiłam jeszcze taki: Bardzo łądny banerek:) Ja tylko znam corel i wiem, ze jest bardzo trudny:( Quote
Iljova Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Fakt corel nie jest łatwym programem, ja sama się go uczyłam bez poradników itp i nie rozpracowałam go do końca, nie zdążyłam, bo wyjechałam do Bydgoszczy, a tutaj nie znam nikogo kto by go miał. Daje wielkie możliwości ale też jest bardzo drogi niestety :-( Quote
Zofija Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki co z psiakiem? Jak on się miewa?[/QUOTE] dowiem się od Dei i napiszę Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dziękuję:) proszę podpiszcie to: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 nadal żadnych wieści o Kajtusiu ??????????????????? Quote
Kerian Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Uwaga, wszystkie Mamy Kajtusia :) Psiak będzie miał plakat, wykonany przez uzdolnioną Dogomaniaczkę - zamówiłam go na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/206755-Projekt-plakatu-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-dla-kundelkowej-skarbonki-do-10.05-g-22 Uzgodniłyśmy z Zofiją, że plakacik zostanie wydrukowany i zawieszony w kilku miejscach, gdzieś w okolicy. Teraz czekam na Wasze propozycje - jaka treść, zdjęcia itd. Quote
Zofija Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Kajtuś "dobrze" znosi pobyt w schronisku. Nie jest wychudzony, ma humor. Nie jest źle. Zdjęcia prawdopodobnie będą na koniec tygodnia. Piszę prawdopodobnie ponieważ przybyło nam baaaaaaaaaaaardzo dużo nowych psów i je trzeba w pierwszej kolejności sfotografować. Tygodniowoo po kilkanaście i może Dea nie zdążyć. Quote
Kerian Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Tak, koniecznie nowe fotki - muszę wysłać materiał na Kajtkowy plakacik :) Quote
Zofija Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Kerian napisał(a):Tak, koniecznie nowe fotki - muszę wysłać materiał na Kajtkowy plakacik :) z fotkami jest problem, choć postaram się. ale sceneria będzie taka sama. Nie można użyć tych co są???/ Teraz jest tak, zę jak Kasia przychodzi raz w tygodniu do schroniska to ledwo jej starcza czasu na sfotografowanie nowych piesów- czasemn jest po 15-20 nowych. Quote
Iljova Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ciężka sprawa :( Kajtusiu ślę mizianka dla Ciebie! :) Quote
Kerian Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Oki, wyślę te, które są. A jaki tekst na plakacik? Quote
Zofija Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 kerian napisał(a):oki, wyślę te, które są. A jaki tekst na plakacik? czy moge podesłac ci na maila????? Quote
Recommended Posts