orfiko Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Bardzo sie ciesze :) - to wspaniala wiadomosc :) Quote
jola_li Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Chciałam dorzucić parę złotych dla Kajtusia, a on już w domu - Boże, jak ja się cieszę :-)!!!! (Te parę złotych i tak dorzucę, będzie na zmniejszenie długu :-)). Quote
pikola Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Malutek sie doczekal:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Sczescia Kajtuchna i duzo zdrowka:multi: Quote
Zofija Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Dzwoniłąm dzisiaj do Pana od Kajtusia - mam zaproszenie:). Kajtuś jest bardzo, bardzo grzeczny:))) w ogóle super Quote
Marycha35 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Zofijo kochana, dzięki za pycha wieści i wyściskaj proszę maluszka jak go lookniesz:) Quote
Zofija Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Marycha35 napisał(a):Zofijo kochana, dzięki za pycha wieści i wyściskaj proszę maluszka jak go lookniesz:) ja zawsze psy całuję-ja to uwielbiam. Całuję, puczę, aż uciekają:)) Quote
Marycha35 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Hi, hi, hi, ja sunicę moją w oczko całuję i w kły;) Patrzy i widać, że myśli sobie: hmm...kocham ją, ale dziwna jest, ech, ludzie;) Quote
inga.mm Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 na prośbę pumki wklejam i mam nadzieję, że nikt mnie nie podkabluje do moda, jak to już się stało w styczniu [quote name='pumka1990']Witam, Zapraszam na akcje dla Fantusi - suni z podejrzeniem nowotworu wątroby... Do sprzedania ciasteczka ze zwierzaczkami - możliwość zrobienia napisu... Niestety tylko na terenie Warszawy.... http://www.dogomania.pl/threads/224491-CIASTECZKA-Z-MOTYWEM-ZWIERZ%C4%98CYM-TRANSPORT-GRATIS-DLA-FANTUSI-DO-18.03-D0-21szej?p=18814370#post18814370 Oto wydarzenie Fanty: http://www.dogomania.pl/threads/223046-Fanta-z-nowotworem-ma-DT!!Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-domek-!/page12 P.S. Jeśli znasz kogoś z Warszawy to możesz podać, bo nie jestem w stanie nawet nikogo zaprosić Pozdrawiam Quote
feliksik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 cud miód takie wiadomości, ale po przeczytaniu o piesku z Cieszyna mam i tak już do d... humor Quote
Zofija Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Newsy:): Kajtuś sprawuje się znakomicie. Jest bardzo grzeczny. Nabrał pewności siebie do tego stopnia ze czasami sobie nawet warknie. Jest szalenie inteligentny i kumaty. Teraz akurat sobie śpi u nas na łóżku i pochrapuje (tudzież fucy :) ) Bardzo się cieszymy że przygarneliśmy małego jegomościa. Musimy się jeszcze nauczyć opieki nad nim. Głownie żywienie tak aby dostarczało mu to wszystkich potrzebnych elementów. Kajtek już po 3 dniach zaczął szczekać jak się wracało do domu. Poza tym cały czas łaknie pieszczot, głaskania i uwagi. Quote
Zofija Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Czy ktoś moze zrobić wizytę poadopcyjną ze zdjęciami? Siemianowice Śląskie Quote
jola_li Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Zofija napisał(a):Newsy:): Kajtuś sprawuje się znakomicie. Jest bardzo grzeczny. Nabrał pewności siebie do tego stopnia ze czasami sobie nawet warknie. Jest szalenie inteligentny i kumaty. Teraz akurat sobie śpi u nas na łóżku i pochrapuje (tudzież fucy :) ) Bardzo się cieszymy że przygarneliśmy małego jegomościa. Musimy się jeszcze nauczyć opieki nad nim. Głownie żywienie tak aby dostarczało mu to wszystkich potrzebnych elementów. Kajtek już po 3 dniach zaczął szczekać jak się wracało do domu. Poza tym cały czas łaknie pieszczot, głaskania i uwagi. No i tego nam trzeba w ilościach ogromnych :-)!!! Kajtek, należało ci się :-)! Quote
zachary Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Kajtunia, ale żeś trafił, chłopie:loveu:. Nie marzyłeś o tym w najśmielszych snach:multi::lol: Quote
inga.mm Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 niektórym pieskom dopisuje szczęście dzięki staraniom odpowiedzialnych osób. Quote
jola_li Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ten psiaczek bardzo zapadł mi w serce - cudownie, że tak mu się udało :-)! Wielkie podziękowania dla Państwa za dom i serce dla Kajtusia :-)! Quote
orfiko Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 super wiesci !!!! ja chcialam sie tylko zapytac jak z wplata - ile jeszcze zostalo dlugu za kajtusia - czy moja comiesieczna deklaracja jest potrzebna - jesli nie to przekazalabym juz na innego potrzebujacego zwierzaka - Quote
Marycha35 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Brzusio do góry, ech, Kajto szczęśliwy i pycha:) Quote
Emiś Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Na dniach zrobię końcowe rozliczenie i wstawię na wątek. Bardzo proszę, zajrzyjcie do tej stareńkiej kruszynki http://www.dogomania.pl/threads/225051 Quote
Zofija Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Emiś']Na dniach zrobię końcowe rozliczenie i wstawię na wątek. Bardzo proszę, zajrzyjcie do tej stareńkiej kruszynki http://www.dogomania.pl/threads/225051 Emi, tylko nie zapomnij przesłać je do mnie na maila:). Quote
Recommended Posts