Zofija Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 jola_li napisał(a):Zofijo, można poprosić o wsparcie Kudelkową Skarbonkę (mój banerek). Na razie nie mogę pomóc (mam kilka zobowiązań i psiaki na dokarmianiu), ale pamiętam o Kajtuniu i jak tylko będę mogła, to go wspomogę. Jakby były ogłoszenia do wydrukowania (można rozwieszać np. u weterynarzy), to trochę mogę wydrukować. Jeżeli chodzi o zdjęcia, fajnie by było gdyby były takie robione z wysokości oczu Kajtusia (perspektywa z góry jest nie bardzo korzystna). Bardzo Ci dziękuję. Na ten miesiąc jeszcze powinny być pieniążki. W następnym już nie. Do tego dochodzą koszty weta+ leki Quote
martaipieski Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Mogę jedynie podnieść kajtusia!!! Quote
jankar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Odwiedzam Kajtusia na zaproszenie Zofiji. Pięknie w DT Kajtuś odżył, co widać na zdjęciach . Deklaruję m-cznie 10 zł. proszę o nr konta na pw. Quote
Zofija Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 jankar napisał(a):Odwiedzam Kajtusia na zaproszenie Zofiji. Pięknie w DT Kajtuś odżył, co widać na zdjęciach . Deklaruję m-cznie 10 zł. proszę o nr konta na pw. Bardzo Ci dziękuję:) Quote
Zofija Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Dziękuuję za przybycie na wątek-Baszon i Marta:) Quote
Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kajtusiu mam nadzieję że dobrze spałeś ? Quote
Emiś Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Tak jak napisała Zofija - walki z grzybem ciąg dalszy. Od dzisiaj bierze tabletki - koszt 4 szt. 16,34zł, starczy mu to na 8 dni a ma brać 4-6 tygodni, czyli koszt kuracji wyniesie do 85zł... Poza tym Mały Gestapowiec czuje się dobrze. Terrorysta z niego straszny, gdy psy z ogrodu wracają do domu potrafi wbiec pierwszy, stanąć w progu i nie wpuści dalej żadnego... A wszystkie przed Pokurczem czują respekt, więc stoją jak te sieroty na ganku i czekają, aż przegonię Potworka. Quote
Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A to bestia w psiej skórce ;-) Kajtusiu nie bądź taki niedobry dla innych psiaków ... Quote
Zofija Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Emiś napisał(a):Tak jak napisała Zofija - walki z grzybem ciąg dalszy. Od dzisiaj bierze tabletki - koszt 4 szt. 16,34zł, starczy mu to na 8 dni a ma brać 4-6 tygodni, czyli koszt kuracji wyniesie do 85zł... Poza tym Mały Gestapowiec czuje się dobrze. Terrorysta z niego straszny, gdy psy z ogrodu wracają do domu potrafi wbiec pierwszy, stanąć w progu i nie wpuści dalej żadnego... A wszystkie przed Pokurczem czują respekt, więc stoją jak te sieroty na ganku i czekają, aż przegonię Potworka. Emiś, doliczysz to do faktury za listopad? Quote
xmartix Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zapisuję się, nie mogę dać deklaracji bo też szukam deklaracje na inne psy, ale podniosę Quote
Jasza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja wątek Kajtka śledzę cały czas...tylko pustki w kieszeni niestety... Ale coś wplacę, poproszę o konto. mały jest cudny. Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cześć Kajtusiu :-) wspaniałego dnia wszystkim życzę :-) Quote
Jasza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wpłaciłam dyszkę. Przepraszam, że marnie... Po wypłacie coś się postaram wyskrobać. Quote
baszon Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kajtuś, głaszczę za uszkami na dobranoc.... Quote
Zofija Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Jasza napisał(a):Wpłaciłam dyszkę. Przepraszam, że marnie... Po wypłacie coś się postaram wyskrobać. Bardzo Ci dziękuję! Każdy grosz się liczy:). Ja rozliczenia robię zawsze początkiem miesiąca-czyli zrobię początkiem grudnia:) Quote
Zofija Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Dziękuję też wszystkim za przybycie na wątek Kajtusia -maczusia;) Quote
jankar Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dzisiaj poszedł przelew, tylko niestety dyszka, innym też trzeba grosik. Trzymaj sie mały terrorysto. Quote
Recommended Posts