Marycha35 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dziękujemy za dobre wieści:) A u Kasi to w domku? Może choć na 2 miesiące do domku go dać? Może wtedy uda się DS znaleźć i nie byłby w hoteliku w ogóle:), choć warunki wyglądają bardzo ok. Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Marycha35']Dziękujemy za dobre wieści:) A u Kasi to w domku? Może choć na 2 miesiące do domku go dać? Może wtedy uda się DS znaleźć i nie byłby w hoteliku w ogóle:), choć warunki wyglądają bardzo ok.[/QUOTE] Przepraszam nie miałąm wczoraj netu, a dzisiaj w pierwszej kolejności byłam na wątku Misi, która odeszłą za TM... Tylko to jest góra 1,5 do 2 mc. Żal mi go, ze tak będzie przenoszony. A znależć domek takiej 7 letniej kruszynce też nie jest łatwe Quote
pikola Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ale moze faktycznie przez te 2 miesiace sie domek znajdzie?To taka kruszynka.. Moze by do gazety Kajtusia dac? Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='pikola']Ale moze faktycznie przez te 2 miesiace sie domek znajdzie?To taka kruszynka.. Moze by do gazety Kajtusia dac?[/QUOTE] To jest tak różnie. A co jak potem nie będzie miejsca w Hotelikach tych za 300 zł???? Quote
Marycha35 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Cholera, do tego on taka kochana pierdółeczka jest i to oczko, ech... Zofijo nic się nie stało, że Cię momento nie było, przykro mi z powodu Misi, o której pisałaś:( Quote
Zofija Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Marycha35']Cholera, do tego on taka kochana pierdółeczka jest i to oczko, ech... Zofijo nic się nie stało, że Cię momento nie było, przykro mi z powodu Misi, o której pisałaś:([/QUOTE] Mi też bardzo przykro. 7 lat w takich warunkach i na koniec choroba i już nie ma Misi:( Quote
Iljova Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Trzymaj się Zofijo ... To są te smutne strony życia ... niestety Quote
Zofija Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 U Kajtusia wszystko w porządku. Dużo biega po ogrodzie:) . Czekam na Deę z podjęciem decyzji, czy dajemy Kajtusia do Hoteliku, czy te dwa mc będzie u niej. Quote
Zofija Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Kajtuś w piątek jedzie do Hoteliku do Emiś. Podjęłyśmy taką decyzję. Potrzebne będą skłądki bo mamy ich mało. Od jutra zaczynam rozsyłąć wątek. U Emiś będzie w domu. Będę co jakiś czas relacje i zdjęcia Quote
zachary Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Zofija, wczoraj wrzuciłam Kajtusiowi 120 zł. Quote
Zofija Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 zachary napisał(a):Zofija, wczoraj wrzuciłam Kajtusiowi 120 zł. bardzo, bardzo dziękuję. Na pewno się przydadzą. Zrobię na dniach nowe rolziczenie Quote
Marycha35 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kajtuchna brykaj ile wlezie:) Dobra decyzja Zofijo:) Quote
Zofija Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 U Kajtusia wszystko w porzadko. Emiś niedługo pojawi się na wątku. Kajtuś jeszcze ustala terytorium z innymi kompanami. Jest rozszczekany:) Quote
inga.mm Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Potrzebuję każdej pomocy 50 kleszczy na 3-kilowym ciałku - mikro sunia z lasu pilnie potrzebuje domu Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mały Morisek... Siekiera? Dlaczego nie? Po co mu "taka" łapa.... Quote
jola_li Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zofija napisał(a):U Kajtusia wszystko w porzadko. Emiś niedługo pojawi się na wątku. Kajtuś jeszcze ustala terytorium z innymi kompanami. Jest rozszczekany:) To dobre wieści :-)! Najgorsze za Kajtusiem :-)! Quote
Emiś Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kajtuś jest bardzo śmiesznym psiakiem :) pierwszego dnia nie chciał jeść, obwarkiwał wszystkie psy, ale na drugi dzień już było lepiej. Teraz je normalnie, wychodzi ze stadem do ogrodu. Bardzo dzielnie broni domu przed moim Mężem - to wróg publiczny nr 1 :) Jest dosyć rozszczekany, ale na dzień dzisiejszy już mniej niż pierwszego dnia. Wtedy gdy na chwilę wsadziłam go do kenelówki, to słychać go było aż przy kojcach. Generalnie jest to pies typowo kanapowy - tyłek od razu sadza na kanapę, na poduszkę najlepiej. Niestety kanapa to królestwo Raszki i jak do tej pory na wstęp zasłużyła tylko Klara :) W związku z tym Kajtek znalazł sobie miejscówkę na worku z kocami i go okupuje - czuje się jak na fotelu i obserwuje towarzystwo :D Quote
Iljova Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Cześć Kajtusiu :-) To gaduła jesteś łobuzie :). Quote
AgaDe Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jeju, jeju;-( taki fajny piesek... A On widzi na to jedno oczko? Quote
Recommended Posts