Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za dobre wieści:) A u Kasi to w domku? Może choć na 2 miesiące do domku go dać? Może wtedy uda się DS znaleźć i nie byłby w hoteliku w ogóle:), choć warunki wyglądają bardzo ok.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Dziękujemy za dobre wieści:) A u Kasi to w domku? Może choć na 2 miesiące do domku go dać? Może wtedy uda się DS znaleźć i nie byłby w hoteliku w ogóle:), choć warunki wyglądają bardzo ok.[/QUOTE]

Przepraszam nie miałąm wczoraj netu, a dzisiaj w pierwszej kolejności byłam na wątku Misi, która odeszłą za TM...
Tylko to jest góra 1,5 do 2 mc. Żal mi go, ze tak będzie przenoszony. A znależć domek takiej 7 letniej kruszynce też nie jest łatwe

Posted

[quote name='pikola']Ale moze faktycznie przez te 2 miesiace sie domek znajdzie?To taka kruszynka..
Moze by do gazety Kajtusia dac?[/QUOTE]

To jest tak różnie. A co jak potem nie będzie miejsca w Hotelikach tych za 300 zł????

Posted

[quote name='Marycha35']Cholera, do tego on taka kochana pierdółeczka jest i to oczko, ech...
Zofijo nic się nie stało, że Cię momento nie było, przykro mi z powodu Misi, o której pisałaś:([/QUOTE]

Mi też bardzo przykro. 7 lat w takich warunkach i na koniec choroba i już nie ma Misi:(

Posted

U Kajtusia wszystko w porządku. Dużo biega po ogrodzie:) . Czekam na Deę z podjęciem decyzji, czy dajemy Kajtusia do Hoteliku, czy te dwa mc będzie u niej.

Posted

Kajtuś w piątek jedzie do Hoteliku do Emiś. Podjęłyśmy taką decyzję. Potrzebne będą skłądki bo mamy ich mało. Od jutra zaczynam rozsyłąć wątek. U Emiś będzie w domu. Będę co jakiś czas relacje i zdjęcia

Posted

Zofija napisał(a):
U Kajtusia wszystko w porzadko. Emiś niedługo pojawi się na wątku. Kajtuś jeszcze ustala terytorium z innymi kompanami. Jest rozszczekany:)

To dobre wieści :-)!
Najgorsze za Kajtusiem :-)!

Posted

Kajtuś jest bardzo śmiesznym psiakiem :) pierwszego dnia nie chciał jeść, obwarkiwał wszystkie psy, ale na drugi dzień już było lepiej. Teraz je normalnie, wychodzi ze stadem do ogrodu. Bardzo dzielnie broni domu przed moim Mężem - to wróg publiczny nr 1 :) Jest dosyć rozszczekany, ale na dzień dzisiejszy już mniej niż pierwszego dnia. Wtedy gdy na chwilę wsadziłam go do kenelówki, to słychać go było aż przy kojcach. Generalnie jest to pies typowo kanapowy - tyłek od razu sadza na kanapę, na poduszkę najlepiej. Niestety kanapa to królestwo Raszki i jak do tej pory na wstęp zasłużyła tylko Klara :) W związku z tym Kajtek znalazł sobie miejscówkę na worku z kocami i go okupuje - czuje się jak na fotelu i obserwuje towarzystwo :D