Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtuś ma grzybicę-2 tygodnie leczenia. Dzwoniłam do Emiś póki się nie wyleczy Hotelik odpada. Jednak docelowo, póki nie znajdziemy mu domu stałego będzie musiał iść do Hoteliku u Dei też moze byc tylko jakiś czas

Posted

Po całym tygodniu kiedy wstaje się po 3 to w niedzielę z przyzwyczajenia też się tak budzę. Chociaż w ciągu roku jest kilka niedziel kiedy wstaje ok. 8, rzadko ale zdarza się ;-)

Posted

[quote name='Iljova']Po całym tygodniu kiedy wstaje się po 3 to w niedzielę z przyzwyczajenia też się tak budzę. Chociaż w ciągu roku jest kilka niedziel kiedy wstaje ok. 8, rzadko ale zdarza się ;-)[/QUOTE]

Jeju, to gdzie Ty pracujesz?????????????????????????????/// o 03:00??????????????/

Posted

[quote name='Zofija']Jeju, to gdzie Ty pracujesz?????????????????????????????/// o 03:00??????????????/[/QUOTE]

Pracę zaczynam od 6 ale muszę przejechać kawał Bydgoszczy żeby być przed 6 na miejscu, ale daję radę wolę tak niż jakbym miała zaczynać o poźniejszej godzinie i później kończyć to z dnia zupełnie nic :-)
Kajtusiu zdrowiej i spokojnej nocyTobie i wszystkim którzy Cię odwiedzają :-)

Posted

Iljova, jesteś moją idolką po prostu. Mi się nie chce o 6:00 wstawać, jestem za bardzo zaawansowanym śpiochem. Ale fakt, przyzwyczaić się można. :eviltong:

Posted

[quote name='Iljova']Pracę zaczynam od 6 ale muszę przejechać kawał Bydgoszczy żeby być przed 6 na miejscu, ale daję radę wolę tak niż jakbym miała zaczynać o poźniejszej godzinie i później kończyć to z dnia zupełnie nic :-)
Kajtusiu zdrowiej i spokojnej nocyTobie i wszystkim którzy Cię odwiedzają :-)[/QUOTE]

Ja wolę później wstać i później przyjśc

Posted

Byłam dzisiaj u Kajtusia, zrobiłam kilka fotek, na spacerku. Kajtuś wrócił do normy, oczko zagojone. Teraz tylko domek. Nie wiem co robić, bo ma go wziąć Kasia, ale ona moze na góra 2 mc, góra. Zastanawiam się, czy go nie umieść od razu w Hoteliku na Śląsku u Emiś.