pikola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nastepna pseudo hodowla:-(Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Przepraszam Kajtuchna.. Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ooo, pikola mnie wyprzedziła. Zajrzyjcie tam, bo to kolejna ofiara mordowni pseudo Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Kajtuś ma grzybicę-2 tygodnie leczenia. Dzwoniłam do Emiś póki się nie wyleczy Hotelik odpada. Jednak docelowo, póki nie znajdziemy mu domu stałego będzie musiał iść do Hoteliku u Dei też moze byc tylko jakiś czas Quote
azalia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wyleczy się paskudztwo,a póżniej marzy mi się wspaniały domek dla Kajtusia. Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='azalia']Wyleczy się paskudztwo,a póżniej marzy mi się wspaniały domek dla Kajtusia.[/QUOTE] mi też się marzy:) Quote
pikola Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Prosze o podpisy.Mamy czas do 20 pazdziernika.. http://www.petycje.pl/petycja/7741/p...awcow_psa.html Quote
Iljova Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Hei Kajtusiu :-) co u Ciebie ? Spokojnej nocy życzę :-) Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Iljova']Hei Kajtusiu :-) co u Ciebie ? Spokojnej nocy życzę :-)[/QUOTE] u Kajtusia wszystko w porządku. Jest u cioci Anity Quote
Iljova Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Żeby tak znalazł się ten jego wspaniały domek ... Na zawsze... Quote
Marycha35 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ciociu Anito pozdrawiamy i prosimy o buziale dla Kajtuchny:) Quote
sylwin7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Iljova, Ty o 4:30 jeszcze nie śpisz? :crazyeye: Ale fakt faktem, miłej niedzieli Kajtusiu! :p Quote
Iljova Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Po całym tygodniu kiedy wstaje się po 3 to w niedzielę z przyzwyczajenia też się tak budzę. Chociaż w ciągu roku jest kilka niedziel kiedy wstaje ok. 8, rzadko ale zdarza się ;-) Quote
Zofija Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Iljova']Po całym tygodniu kiedy wstaje się po 3 to w niedzielę z przyzwyczajenia też się tak budzę. Chociaż w ciągu roku jest kilka niedziel kiedy wstaje ok. 8, rzadko ale zdarza się ;-)[/QUOTE] Jeju, to gdzie Ty pracujesz?????????????????????????????/// o 03:00??????????????/ Quote
asl Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Do tych pieniędzy co mam od Kajtka, dopisuję swoją drobną deklarację - 5,00 zł za październik. Quote
Zofija Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='asl']Do tych pieniędzy co mam od Kajtka, dopisuję swoją drobną deklarację - 5,00 zł za październik.[/QUOTE] dziękujemy:) Quote
Iljova Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Zofija']Jeju, to gdzie Ty pracujesz?????????????????????????????/// o 03:00??????????????/[/QUOTE] Pracę zaczynam od 6 ale muszę przejechać kawał Bydgoszczy żeby być przed 6 na miejscu, ale daję radę wolę tak niż jakbym miała zaczynać o poźniejszej godzinie i później kończyć to z dnia zupełnie nic :-) Kajtusiu zdrowiej i spokojnej nocyTobie i wszystkim którzy Cię odwiedzają :-) Quote
sylwin7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Iljova, jesteś moją idolką po prostu. Mi się nie chce o 6:00 wstawać, jestem za bardzo zaawansowanym śpiochem. Ale fakt, przyzwyczaić się można. :eviltong: Quote
Zofija Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Iljova']Pracę zaczynam od 6 ale muszę przejechać kawał Bydgoszczy żeby być przed 6 na miejscu, ale daję radę wolę tak niż jakbym miała zaczynać o poźniejszej godzinie i później kończyć to z dnia zupełnie nic :-) Kajtusiu zdrowiej i spokojnej nocyTobie i wszystkim którzy Cię odwiedzają :-)[/QUOTE] Ja wolę później wstać i później przyjśc Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ja wolę nie wstać:):):) Kajtusie pysio miziam:) Quote
Zofija Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Byłam dzisiaj u Kajtusia, zrobiłam kilka fotek, na spacerku. Kajtuś wrócił do normy, oczko zagojone. Teraz tylko domek. Nie wiem co robić, bo ma go wziąć Kasia, ale ona moze na góra 2 mc, góra. Zastanawiam się, czy go nie umieść od razu w Hoteliku na Śląsku u Emiś. Quote
Recommended Posts