Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola17 napisał(a):
Kochani ,stał się Cud Anioł Kajtusia zszedł na ziemie i na początku września zaoferował wpłatę dla Kajtusia na sumę 250 zł.ja wpłaciłam już 50 zł i spodziewam się od przyjaciół jeszcze pieniążków . Ja wiedziałam że Kajtuś ma swojego Anioła,a wiara czyni cuda ,nie wolno nikomu nigdy wątpic że są jeszcze między nami ludzie którzy dla zwierząt zrobią wiele ,a nawet bardzo wiele .No to teraz Kajtuś liczy na Was ANiołki ,szukamy domku dla naszego Kajtuśka. P Zosiu może śię uda Pani go wykastrowac ,wtedy psiuleczek nasz kochany będzie żył z mniejszym stresem i sobie wreszcie odpocznie.

Joanna Serwatko ,osoba z FB.jest tym Aniołem.Dziękujemy.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Proszę bardzo Zofijo, :lol: zawsze pomogę w sposób który potrafię,fakt czasami nie jest to od razu, bo jestem poza domem, czy zwuczajnie totalnie przemęczona, że nie jestem w stanie jeszcze coś zrobić na kompie. :-) :oops:

Iljova - dziękuję!
Właśnie spędzam kolejne upojne godziny w pracy, ale postaram się potraktować je optymistycznie, bo na radość chyba nie mam siły

Posted

Iljova napisał(a):
Jedyny plus mojej pracy to wolne soboty i niedziele, chociaż czasami zdarzy się praca w sobotę, ale rzadko. :-)
a do której musisz siedzieć ???

Az padnę - czyli musze zrobić sprawozdanie dla PARPu na poniedziałek, a podstawową tabelę dostałam wczoraj

Posted

iljova napisał(a):
no nie przesadzaj ty nam tam nie padaj :(
dasz radę :-)

staram się pozbierać do kupy, ale ciężkooooo....
WŁAŚNIE MÓJ WĄŻ WIEZIE RATLERKA ZE WSI.
KOMPLETNIE ZDZICZAŁEGO.
PEWNIE TO NIE RATLEREK ALE JAKIES TAKIE MALE.
aaa, zeby było jasne - porzuconego jakies 2 miesiące temu

Posted

Iljova napisał(a):
No widać że nie dobrze z Tobą skoro piszesz o wężu który wiezi psiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie więzi, a wiezie!
I okazało się, że on jakiś tamtejszy.
Dzikus okrutny, gryzł, wierzgał, obfajdał dookoła i spier......
Polecieli za nim i okazaŁo się, że on chyba domny, bo w jakąś posesje sie wbił.
Oczywiście mowa o psie, a nie o Wężu!

Posted

Iljova napisał(a):
A ja właśnie mam zamiar coś zjeść,ale nie słodkie, bo wcześniej jadłam i już nie mam chęci teraz czas na rybki

o Mamooo, rybkom mówię stanowcze NIE!!!