Jola17 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jola17 napisał(a):Kochani ,stał się Cud Anioł Kajtusia zszedł na ziemie i na początku września zaoferował wpłatę dla Kajtusia na sumę 250 zł.ja wpłaciłam już 50 zł i spodziewam się od przyjaciół jeszcze pieniążków . Ja wiedziałam że Kajtuś ma swojego Anioła,a wiara czyni cuda ,nie wolno nikomu nigdy wątpic że są jeszcze między nami ludzie którzy dla zwierząt zrobią wiele ,a nawet bardzo wiele .No to teraz Kajtuś liczy na Was ANiołki ,szukamy domku dla naszego Kajtuśka. P Zosiu może śię uda Pani go wykastrowac ,wtedy psiuleczek nasz kochany będzie żył z mniejszym stresem i sobie wreszcie odpocznie. Joanna Serwatko ,osoba z FB.jest tym Aniołem.Dziękujemy. Quote
Jola17 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Wysłałam Kajtusiowi deklarację za miesiąc pażdziernik . Quote
Mylenium Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Przelałam 25 zł dla chłopaka. Zdrowiej biedaku :* Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Iljova']Proszę bardzo Zofijo, :lol: zawsze pomogę w sposób który potrafię,fakt czasami nie jest to od razu, bo jestem poza domem, czy zwuczajnie totalnie przemęczona, że nie jestem w stanie jeszcze coś zrobić na kompie. :-) :oops: Iljova - dziękuję! Właśnie spędzam kolejne upojne godziny w pracy, ale postaram się potraktować je optymistycznie, bo na radość chyba nie mam siły Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jedyny plus mojej pracy to wolne soboty i niedziele, chociaż czasami zdarzy się praca w sobotę, ale rzadko. :-) a do której musisz siedzieć ??? Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Iljova napisał(a):Jedyny plus mojej pracy to wolne soboty i niedziele, chociaż czasami zdarzy się praca w sobotę, ale rzadko. :-) a do której musisz siedzieć ??? Az padnę - czyli musze zrobić sprawozdanie dla PARPu na poniedziałek, a podstawową tabelę dostałam wczoraj Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No nie przesadzaj Ty nam tam nie padaj :( Dasz radę :-) Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 iljova napisał(a):no nie przesadzaj ty nam tam nie padaj :( dasz radę :-) staram się pozbierać do kupy, ale ciężkooooo.... WŁAŚNIE MÓJ WĄŻ WIEZIE RATLERKA ZE WSI. KOMPLETNIE ZDZICZAŁEGO. PEWNIE TO NIE RATLEREK ALE JAKIES TAKIE MALE. aaa, zeby było jasne - porzuconego jakies 2 miesiące temu Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No widać że nie dobrze z Tobą skoro piszesz o wężu który wiezie psiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Iljova napisał(a):No widać że nie dobrze z Tobą skoro piszesz o wężu który wiezi psiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie więzi, a wiezie! I okazało się, że on jakiś tamtejszy. Dzikus okrutny, gryzł, wierzgał, obfajdał dookoła i spier...... Polecieli za nim i okazaŁo się, że on chyba domny, bo w jakąś posesje sie wbił. Oczywiście mowa o psie, a nie o Wężu! Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Fajnie nam wychodzi to pisanie ze zmęczenia albo z głodu ;-) Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 iljova napisał(a):fajnie nam wychodzi to pisanie ze zmęczenia albo z głodu ;-) ja wciągnęłam pawełka śmietankowego! Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A ja właśnie mam zamiar coś zjeść,ale nie słodkie, bo wcześniej jadłam i już nie mam chęci teraz czas na rybki Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Iljova napisał(a):A ja właśnie mam zamiar coś zjeść,ale nie słodkie, bo wcześniej jadłam i już nie mam chęci teraz czas na rybki o Mamooo, rybkom mówię stanowcze NIE!!! Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 CO !!!!!!!!!!!!!!!Rybki są zdrowe i pyszne wolę ryby niż mięso Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Iljova napisał(a):CO !!!!!!!!!!!!!!!Rybki są zdrowe i pyszne wolę ryby niż mięso W życiu!!! RYBOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!!! Quote
Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nie znasz się !!!! a co jesz szynki ?????????????? Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Rzadko kiedy. W ogóle unikam mięsa, ale muszę ze dwa razy w tygodniu zjeść, bo organizm się domaga Quote
Marycha35 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mniam, mniam, tfu;) To o mięsie. Buziale dla Kajtuchny:) Quote
zachary Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ciotki, Kajtucha już tak wycałowany, że pewnie jest w...szoku....:crazyeye::evil_lol:;) Quote
Iljova Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cześć Kajtuśku kochany w niedzielny poranek Quote
Zofija Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Kajtuś na pewno ma się dobrze. Napisałam do cioci Anitki, zeby mi jakieś zdjątka podesłała , to wkleję wieczorem:) Quote
Recommended Posts