Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, Pani Jolu17.....Chyba rzeczywiście nie powinniście przyjmować żadnych zwierząt do siebie, skoro tak Pani skomentowała post DIF.
Czytam to, co Pani pisze i widzę,że samokrytycyzm nie jest Pani mocną stroną. Zofija również zachowała się bardzo fair.Jasno, szczerze napisała, dlaczego Kajtuś nie powinien do Pani trafić. Zdaję sobie sprawę, że w naszym kraju mnóstwo jest takich ludzi jak Pani.Karmią, przekarmiają, głaszczą, zagłaskują na śmierć prawie. Ludzie, którzy mają do czynienia z kilkoma psami naraz, tym bardziej powinni być bardzo świadomymi, mądrymi znawcami psich zachowań i potrzeb. Pani nie wykazuje żadnej refleksji po tym co się przy Pani udziale stało z 3 psami. To nie rokuje dobrze dla kolejnego.Tym bardziej tak okrutnie doświadczonego przez człowieka.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Oj, Pani Jolu17.....Chyba rzeczywiście nie powinniście przyjmować żadnych zwierząt do siebie, skoro tak Pani skomentowała post DIF.
Czytam to, co Pani pisze i widzę,że samokrytycyzm nie jest Pani mocną stroną. Zofija również zachowała się bardzo fair.Jasno, szczerze napisała, dlaczego Kajtuś nie powinien do Pani trafić. Zdaję sobie sprawę, że w naszym kraju mnóstwo jest takich ludzi jak Pani.Karmią, przekarmiają, głaszczą, zagłaskują na śmierć prawie. Ludzie, którzy mają do czynienia z kilkoma psami naraz, tym bardziej powinni być bardzo świadomymi, mądrymi znawcami psich zachowań i potrzeb. Pani nie wykazuje żadnej refleksji po tym co się przy Pani udziale stało z 3 psami. To nie rokuje dobrze dla kolejnego.Tym bardziej tak okrutnie doświadczonego przez człowieka.

ładnie to ujęłaś.
Nic dodać chyba już nie można, żeby nie wywoływać kolejnych bitew

Posted

Tak tylko pytam - czy to hotelik sprawdzony?
Po perypetiach Samsunga zaczęłam być ostrożna, choć - mam nadzieję - że jeśli Kajtuś tam trafi, to będzie mu bardzo dobrze :-).

Posted

Widzę, że tu się strasznie dużo rzeczy podziało...

Dla porządku. 80 zł dla Kajtka dopisuję z pieniędzy Sonii. Razem mam zatem 190 zł Kajtkowych u siebie.

Posted

asl napisał(a):
Widzę, że tu się strasznie dużo rzeczy podziało...

Dla porządku. 80 zł dla Kajtka dopisuję z pieniędzy Sonii. Razem mam zatem 190 zł Kajtkowych u siebie.

ja to Aniu wszystko liczę razem:) jako jedną kwotę podaną w 1 poście

Posted

jola_li napisał(a):
Tak tylko pytam - czy to hotelik sprawdzony?
Po perypetiach Samsunga zaczęłam być ostrożna, choć - mam nadzieję - że jeśli Kajtuś tam trafi, to będzie mu bardzo dobrze :-).

Nie znam hoteliku, polecono mi go. Pani napisała,ze współpracuje z Fundacją SOS.

Posted

Witam wszystkich :-)
Kajtuś ma się super, bardzo szybko po przywiezieniu z zabiegu doszedł do siebie. To wielki zuch chłopak!! Ma wilczy apetyt :D i szybko sie przyzwyczaja do domowników. W sumie to już jak domownik prawie ;)

Posted

Jutro odwożę go do hoteliku z powrotem. Jest na tyle dokurowany, że może z powodzeniem tam już być. Chciałam tylko jeden z leków skończyć mu podawać u mnie. Takze jutro chłopczyk bedzie w swoim miejscu..no prawie w swoim, bo nadal pilnie czeka na swój domek!!stały!!

Posted

Na razie mogę przekazać dla Kajtusia około 20 zł... wiem, że niewiele, ale w tej chwili więcej nie mogę.
W którym mniej więcej poście są banerki do pobrania?

Posted

Kerian napisał(a):
Na razie mogę przekazać dla Kajtusia około 20 zł... wiem, że nie wiele, ale w tej chwili więcej nie mogę.
W którym mniej więcej poście są banerki do pobrania?

Bardzo dziękuje! poczęstuj się moim banerkiem:)

Posted

Kerian napisał(a):
Zosiu, wpłaty dla Kajtusia przekazywać na konto Fundacji, które jest w pierwszym poście, tak? Nic się nie zmieniło?

Nic się nie zmieniło. Zbieramy na konto Fundacji:)

Posted

zachary napisał(a):
Zofija, za hotelik w październiku też wpłacę większą kwotę, tylko znajdźcie mu dobry.

Bardzo dziękuuję-co myślicie o tym Hoteliku na śląsku????