zachary Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Oj, Pani Jolu17.....Chyba rzeczywiście nie powinniście przyjmować żadnych zwierząt do siebie, skoro tak Pani skomentowała post DIF. Czytam to, co Pani pisze i widzę,że samokrytycyzm nie jest Pani mocną stroną. Zofija również zachowała się bardzo fair.Jasno, szczerze napisała, dlaczego Kajtuś nie powinien do Pani trafić. Zdaję sobie sprawę, że w naszym kraju mnóstwo jest takich ludzi jak Pani.Karmią, przekarmiają, głaszczą, zagłaskują na śmierć prawie. Ludzie, którzy mają do czynienia z kilkoma psami naraz, tym bardziej powinni być bardzo świadomymi, mądrymi znawcami psich zachowań i potrzeb. Pani nie wykazuje żadnej refleksji po tym co się przy Pani udziale stało z 3 psami. To nie rokuje dobrze dla kolejnego.Tym bardziej tak okrutnie doświadczonego przez człowieka. Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 lika1771 napisał(a):słuchajcie Emis ma miejsce w domu dla psiaka ktory zgadza sie innymi cena chyba ta sama Emis to nick, tak? To Hotelik, dt? Quote
Onaa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tutaj link: http://www.dogomania.pl/threads/208485. Quote
inga.mm Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 zachary napisał(a):Oj, Pani Jolu17.....Chyba rzeczywiście nie powinniście przyjmować żadnych zwierząt do siebie, skoro tak Pani skomentowała post DIF. Czytam to, co Pani pisze i widzę,że samokrytycyzm nie jest Pani mocną stroną. Zofija również zachowała się bardzo fair.Jasno, szczerze napisała, dlaczego Kajtuś nie powinien do Pani trafić. Zdaję sobie sprawę, że w naszym kraju mnóstwo jest takich ludzi jak Pani.Karmią, przekarmiają, głaszczą, zagłaskują na śmierć prawie. Ludzie, którzy mają do czynienia z kilkoma psami naraz, tym bardziej powinni być bardzo świadomymi, mądrymi znawcami psich zachowań i potrzeb. Pani nie wykazuje żadnej refleksji po tym co się przy Pani udziale stało z 3 psami. To nie rokuje dobrze dla kolejnego.Tym bardziej tak okrutnie doświadczonego przez człowieka. ładnie to ujęłaś. Nic dodać chyba już nie można, żeby nie wywoływać kolejnych bitew Quote
jola_li Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tak tylko pytam - czy to hotelik sprawdzony? Po perypetiach Samsunga zaczęłam być ostrożna, choć - mam nadzieję - że jeśli Kajtuś tam trafi, to będzie mu bardzo dobrze :-). Quote
asl Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Widzę, że tu się strasznie dużo rzeczy podziało... Dla porządku. 80 zł dla Kajtka dopisuję z pieniędzy Sonii. Razem mam zatem 190 zł Kajtkowych u siebie. Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 asl napisał(a):Widzę, że tu się strasznie dużo rzeczy podziało... Dla porządku. 80 zł dla Kajtka dopisuję z pieniędzy Sonii. Razem mam zatem 190 zł Kajtkowych u siebie. ja to Aniu wszystko liczę razem:) jako jedną kwotę podaną w 1 poście Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 jola_li napisał(a):Tak tylko pytam - czy to hotelik sprawdzony? Po perypetiach Samsunga zaczęłam być ostrożna, choć - mam nadzieję - że jeśli Kajtuś tam trafi, to będzie mu bardzo dobrze :-). Nie znam hoteliku, polecono mi go. Pani napisała,ze współpracuje z Fundacją SOS. Quote
Blue_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Witam wszystkich :-) Kajtuś ma się super, bardzo szybko po przywiezieniu z zabiegu doszedł do siebie. To wielki zuch chłopak!! Ma wilczy apetyt :D i szybko sie przyzwyczaja do domowników. W sumie to już jak domownik prawie ;) Quote
Blue_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jutro odwożę go do hoteliku z powrotem. Jest na tyle dokurowany, że może z powodzeniem tam już być. Chciałam tylko jeden z leków skończyć mu podawać u mnie. Takze jutro chłopczyk bedzie w swoim miejscu..no prawie w swoim, bo nadal pilnie czeka na swój domek!!stały!! Quote
Blue_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kajtuś bardzo szybko asymiluje się z domownikami, i innymi psami :) Piesek jest bardzo grzeczny. Quote
orfiko Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Blue_ napisał(a):Kajtuś bardzo szybko asymiluje się z domownikami, i innymi psami :) Piesek jest bardzo grzeczny. Wspaniale wiesci - bardzo sie ciesze :) Quote
Kerian Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Na razie mogę przekazać dla Kajtusia około 20 zł... wiem, że niewiele, ale w tej chwili więcej nie mogę. W którym mniej więcej poście są banerki do pobrania? Quote
Zofija Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Kerian napisał(a):Na razie mogę przekazać dla Kajtusia około 20 zł... wiem, że nie wiele, ale w tej chwili więcej nie mogę. W którym mniej więcej poście są banerki do pobrania? Bardzo dziękuje! poczęstuj się moim banerkiem:) Quote
Zofija Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Generalnie na ten moment brakuje nam na Hotelik, czy ktoś dorzuci grosik? Ja coś więcej przeleje ale po 10tym Quote
Kerian Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zosiu, wpłaty dla Kajtusia przekazywać na konto Fundacji, które jest w pierwszym poście, tak? Nic się nie zmieniło? Quote
Zofija Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Kerian napisał(a):Zosiu, wpłaty dla Kajtusia przekazywać na konto Fundacji, które jest w pierwszym poście, tak? Nic się nie zmieniło? Nic się nie zmieniło. Zbieramy na konto Fundacji:) Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jak dobrze że Kajtuś ma się dobrze :-) niech tylko ten domek si znajdzie :-) Quote
zachary Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zofija, za hotelik w październiku też wpłacę większą kwotę, tylko znajdźcie mu dobry. Quote
Zofija Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 zachary napisał(a):Zofija, za hotelik w październiku też wpłacę większą kwotę, tylko znajdźcie mu dobry. Bardzo dziękuuję-co myślicie o tym Hoteliku na śląsku???? Quote
zachary Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jesli myślisz o zuziaM to naprawdę super! Śledzę go od początku! Quote
Zofija Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 zachary napisał(a):Jesli myślisz o zuziaM to naprawdę super! Śledzę go od początku! Nie, chodzi o ten Hotelik: http://www.dogomania.pl/threads/2084...-i-2-w-kojcach Quote
asl Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zofija napisał(a):ja to Aniu wszystko liczę razem:) jako jedną kwotę podaną w 1 poście O, to super! :) Quote
asl Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Obejrzałam zdjęcia Zosiu, które wkleiłaś. Kajtuś jest po prostu cudny :loveu: Quote
zachary Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Hotelik Raszka zapowiada się wspaniale, tylko z ostrożności proceduralnej, może należałoby osobiście sprawdzić.Ja już kilka razy się zawiodłam i stąd moje stanowisko. Quote
Recommended Posts