Zofija Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Już wiem-oko było, ale w połowie. Wyłyżeczkowali i zaszyli. Koszt ok. 573-575zł. Będę miałą fakturę to wrzucę i jeszcze poprzednią. Generalnie koszty ogromne, a jeszcze hotel. Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zapisuję Kajtusia. Postaram się troszkę pomóc, ale chyba w przyszlym miesiącu, bo teraz krucho... Muszę poczytać, bo tylko pierwszą stronę przeglądnęłam. Mały jest cudny. Quote
Kerian Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jestem z powrotem u Kajtusia. Postaram się jakoś pomóc, dorzucić grosik. Quote
Zofija Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Czy moze ktoś założyć Kajtusiowi wydarzenie na fb? Właśnie dostałam pw od Pani Joli, ze ona to, które mu założyła likwiduje. Wszelkie deklaracje jej i jej znajomych pewnie też. Więc zostajemy z powrotem prawie na zero. Quote
bela51 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zofija napisał(a):Czy moze ktoś założyć Kajtusiowi wydarzenie na fb? Właśnie dostałam pw od Pani Joli, ze ona to, które mu założyła likwiduje. Wszelkie deklaracje jej i jej znajomych pewnie też. Więc zostajemy z powrotem prawie na zero. Wspólczuje Zosiu, nie ma to jak solidni darczyncy. Quote
pikola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Znowu malo wazny okazal sie pies:shake:Szlag mnie nieraz trafia. Zofija podeslij nr.konta ,ile bede mogla wysle ale stalej nie moge dac.Cos sie te moje psiaki zasiedzialy w DT:shake: Quote
Zofija Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 pikola napisał(a):Znowu malo wazny okazal sie pies:shake:Szlag mnie nieraz trafia. Zofija podeslij nr.konta ,ile bede mogla wysle ale stalej nie moge dac.Cos sie te moje psiaki zasiedzialy w DT:shake: bardzo dziękuję. Jest w 1 poście, ale już wysyłam Quote
pikola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przepraszam:oops:Cisnienie mi skoczylo i nawet nie pomyslalam zeby zerknac na 1 post. Quote
Jola17 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Niczego nie odmawiam ,będę pomagała jak pomagam ,za resztę nie mogę odpowiadac .Ale myślę że nic się nie zmieni . Quote
Jola17 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Wydarzenie żeczywiście może i lepiej jak zostanie ,jestem trochę zdezorientowana ,po prostu nic z tego nie rozumię . Quote
orfiko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja moja deklaracje stala podtrzymuje (30 zl) - bede placila ok.10-tego kazdego m-ca.. szkoda, ze Kajtus nie przyjedzie do warszawy, mam jednak nadzieje, ze jego los sie odmieni i nadal beda go otaczali dobrzy ludzie.. Quote
Marycha35 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jola17 napisał(a):Wydarzenie żeczywiście może i lepiej jak zostanie ,jestem trochę zdezorientowana ,po prostu nic z tego nie rozumię . Szczerze mówiąc, ja też. Pani Jolu najlepiej wprost proszę napisać. Tu o psie dobro chodzi, nie o przepychanki słowne. Kajtek musi trafić do odpowiedzialnego domku, już przeszedł gehennę, dość kwasów dla niego. Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Jola17 napisał(a):Wydarzenie żeczywiście może i lepiej jak zostanie ,jestem trochę zdezorientowana ,po prostu nic z tego nie rozumię . Dostałam od Pani wiadomość na pw, ze usuwa Pani wydarzenie z fb i mam się o finansę zwrócić do DIF i, ze Pani się wylogowuje z dogo. Dlatego tak napisałam. Czego Pani w tym nie rozumie? Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Marycha35 napisał(a):Szczerze mówiąc, ja też. Pani Jolu najlepiej wprost proszę napisać. Tu o psie dobro chodzi, nie o przepychanki słowne. Kajtek musi trafić do odpowiedzialnego domku, już przeszedł gehennę, dość kwasów dla niego. Marycha podjełam taką decyzję ponieważ DIF wkleiła dwa wątki psów, które były na dt u Pani Joli i wróciły z różnych przyczyn po ok. 2 mc.. Skonsultowałąm to z 3 osobami z dogo i z Deą. Nie będę ryzykowała Kajtusiem. Dla mnie dt musi być pewne. Kajtuś to pies wrażliwy bardzo się przyzwyczaja. Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Kajtuś w drodze i Kajtuś czekający na zabieg. Dzisiaj będę miałą zdjęcia od Anity to wkleję lub Anita wklei. Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Zofija napisał(a):Dostałam od Pani wiadomość na pw, ze usuwa Pani wydarzenie z fb i mam się o finansę zwrócić do DIF i, ze Pani się wylogowuje z dogo. Dlatego tak napisałam. Czego Pani w tym nie rozumie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Jola17 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Witam wszystkich ,w takim razie szukajcie najlepszych warunków dla Kajtusia .Moim celem było pomóc go wyciągnąc ze schronu z waszą pomocą i udało nam sie .Teraz musimy go utrzymac i zrobimy to razem .Nie ma nic ważniejszego od losu Kajtusia . Quote
Jola17 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 P. Aniu ,już dośc tych Pani trosk ,już wszyscy zrozumieli Pani intencje ,teraz proszę coś zaproponowac dla dobra tego psiaka ,skoro tak bardzo pani się o niego troszczy .Już tyle Pani zrobiła dla dobra Kajtusia ,że czas się opamiętac.Teraz ten psiak potrzebuje przede wszystkim deklaracji stałej . Quote
inga.mm Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jola17 napisał(a):P. Aniu ,już dośc tych Pani trosk ,już wszyscy zrozumieli Pani intencje ,teraz proszę coś zaproponowac dla dobra tego psiaka ,skoro tak bardzo pani się o niego troszczy .Już tyle Pani zrobiła dla dobra Kajtusia ,że czas się opamiętac.Teraz ten psiak potrzebuje przede wszystkim deklaracji stałej . O co chodzi??? Pani Jolu, nie widzę tu żadnych wpisów Pani Ani, które by robiły jakieś zamieszanie. Jeśli na coś Pani odpowiada, to proszę cytować, bo robi się bałagan i nie wiadomo do czego przypiąć Pani odpowiedź. Czy pisząc "Pani Ania" ma Pani na myśli DIF? Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Panem Tomkiem-Kajtuś moze być u niego jeszcze miesiąc. Później -jak sam stwierdził będzie mu zimno, a dwa kojce wewnętrzne ma przeznaczone dla psów prywatnych. Także mamy mc na znalezienie czegoś Kajtusiowi. Quote
Jola17 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 P. Zofijo na miesiąc pażdziernik zwiekszam deklaracje stałą dla Kajtusia na 100 zł . wyślę po 25 września . Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Kajtuś już żywy, wesoły. Bardzo zainteresowany suniami od Anity. Jutro będą zdjęcia:) Quote
Zofija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Kto może wrzucić fakturkę za zabieg na wątek??? Ma zeskanowaną i nie umiem wstawic. Pisała do Iljova, ale nie odpisuje. Please, help:) Quote
Recommended Posts