Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie przypuszczalnie Kajtuś przyjedzie do Warszawy ok. 30 września ,po zdjęciu szwów .Nawet jeśli będą rozpuszczalne to po 10 dniach od kastracji ,musi byc kontrola u weta .Wtedy spokojnie będzie można Kajtusia wieżc do Warszawy ,oczywiście za zgodą weta.Kajtuniu wreszcie będę mogła cię przytulic ,a mażę o tym od marca .Czekam na ten dzień z całą psiową rodzinką i swoim małżonkiem.Mam nadzieję że nie gonisz kotków,bo byc może bedziesz musiał trochę u mnie poczekac na DT. a może od razu znajdzie sie domek stały ,tego Ci życzymy.

Posted

Jola17 napisał(a):
W takim razie przypuszczalnie Kajtuś przyjedzie do Warszawy ok. 30 września ,po zdjęciu szwów .Nawet jeśli będą rozpuszczalne to po 10 dniach od kastracji ,musi byc kontrola u weta .Wtedy spokojnie będzie można Kajtusia wieżc do Warszawy ,oczywiście za zgodą weta.Kajtuniu wreszcie będę mogła cię przytulic ,a mażę o tym od marca .Czekam na ten dzień z całą psiową rodzinką i swoim małżonkiem.Mam nadzieję że nie gonisz kotków,bo byc może bedziesz musiał trochę u mnie poczekac na DT. a może od razu znajdzie sie domek stały ,tego Ci życzymy.

rewolucja!!!!!!!!!!!

Posted

azalia napisał(a):
Oby więcej takich rewolucji bylo.

ja chciałam napisać: rewelacja:)))) ja piszę bardzo szybko i robię mnóstwo literówek. Ale rewolucja też pasuje:)

Posted

Jola17 napisał(a):
Kajtuś będzie w płatnym DT ,na moim osiedlu ,u Pani która ma pudliczke niewiele młodszą od niego .Płatne za Miesiąc 250 zł z karmą. Teraz Kajtusiu możesz spokojnie jechac do Warszawy.Ta kobieta jest na rencie i na pewno zajmie sie Kajtusiem jak należy .A ja bedę miała nad nim w każdej chwili kontrolę .Będziemy nadal szukac Kajtusiowi domu stałego ,ale już w rejonie Warszawy.

czyli Kajtuś idzie do płatnego dt? W takim razie trzeba się zastanowić jak z rachunkami, ponieważ ja z konta Fundacji mogę pieniądze wyciągnąć tylko na podstawie faktury lub rachunku.

Posted

Jola17 napisał(a):
Kajtuś będzie w płatnym DT ,na moim osiedlu ,u Pani która ma pudliczke niewiele młodszą od niego .Płatne za Miesiąc 250 zł z karmą. Teraz Kajtusiu możesz spokojnie jechac do Warszawy.Ta kobieta jest na rencie i na pewno zajmie sie Kajtusiem jak należy .A ja bedę miała nad nim w każdej chwili kontrolę .Będziemy nadal szukac Kajtusiowi domu stałego ,ale już w rejonie Warszawy.

Super :)

Posted

Po przemyśleniu sytuacji Kajtusia ,doszłam z mężem do wniosku że zatrzymamy Kajtusia u siebie na BDT ,ale koniecznie ze środkami finansowymi na weta i karmę . Szkoda płacic za DT skoro zwolniło sie u nas miejsce ,a Kajtusia będzie trzeba otoczyc opieka weterynaryjną .Czekamy Kajtusiu na Ciebie.

Posted

Jola17 napisał(a):
Po przemyśleniu sytuacji Kajtusia ,doszłam z mężem do wniosku że zatrzymamy Kajtusia u siebie na BDT ,ale koniecznie ze środkami finansowymi na weta. Szkoda płacic za DT skoro zwolniło sie u nas miejsce ,a Kajtusia będzie trzeba otoczyc opieka weterynaryjną .Czekamy Kajtusiu na Ciebie.

Takich wiadomości mi potrzeba :-)!!!!!!
Jak promyk słońca wśród czarnych chmur!

Dziękujemy, Jolu, najpiękniej :-)!!!

Posted

Jeszcze ten wtorek ,oby już był za Kajtusiem i za nami.Następne dni ,to już samo dobro i mieciutka podusia w cieplutkim mieszkanku.Czekamy Kajtulku na Ciebie z Bartoszkiem ,Maksem i Szantą ,widzisz jakie będziesz miał towarzystwo ,będziesz miał z kim szalec.

Posted

jola_li napisał(a):
Takich wiadomości mi potrzeba :-)!!!!!!
Jak promyk słońca wśród czarnych chmur!

Dziękujemy, Jolu, najpiękniej :-)!!!

Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Posted

sylwin7 napisał(a):
A jak stoją pieniążki dla Kajtusia? Na pierwszej stronie jest wszystko uzupełnione?

czekam na potwierdzenie , ze Kajtuś dostaje 80zł od Sonicy-złośnicy:). Czy są nowe wpływy to sprawdzę końcem tygodnia.

Posted

Zofijo czy wtorek jest nadal dniem kastracji Kajtusia .Mam nadzieje że opiekun z hotelu wie że KAJTUSIOWI NIE WOLNO JEŚC przez ok 12 godzin przed zabiegiem.Może tylko pic wodę .My wszyscy o tym wiemy ,a Pan Tomek.????

Posted

[quote name='Jola17']Jeszcze ten wtorek ,oby już był za Kajtusiem i za nami.Następne dni ,to już samo dobro i mieciutka podusia w cieplutkim mieszkanku.Czekamy Kajtulku na Ciebie z Bartoszkiem ,Maksem i Szantą ,widzisz jakie będziesz miał towarzystwo ,będziesz miał z kim szalec.

Witam Pani Jolu!
Bardzo się cieszę, że wreszcie ;) zarejestrowała się Pani na dogo! Super! Z małym szczególikiem....
Naprawdę komunikacja między nami, dogomaniakmi jest niesamowita wręcz!
Dlatego bardzo jestem ciekawa o jakiej Szancie Pani pisze?
Bo chyba nie o tej:shake::

post malibo z dnia 17 kwietnia tego roku:

[quote name='malibo57']Dziś przywiozłam Szantę z powrotem do DIF - wróciła z adopcji.

wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/179148-MLB-Cudna-*SZANTA*-po-2-miesiacach-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji.

Na tym zdjęciu jest ze SMOLI (u Was w domu), którą również adoptowaliście z mojego hotelu i którą również zwróciliście:

Wątek Smolisi:

http://www.dogomania.pl/threads/192791-MLB-Male%C5%84ka-Smoli...-MA-DOM!/page4

Na szczęście Smoli już ma nowy dom, w którym nie stwarza ŻADNYCH problemów!

Niestety Szanta nadal kibluje w naszym hotelu czekając na swojego człowieka....

Żal i żenada! Po prostu....

Posted

[quote name='DIF']Witam Pani Jolu!
Bardzo się cieszę, że wreszcie ;) zarejestrowała się Pani na dogo! Super! Z małym szczególikiem....
Naprawdę komunikacja między nami, dogomaniakmi jest niesamowita wręcz!
Dlatego bardzo jestem ciekawa o jakiej Szancie Pani pisze?
Bo chyba nie o tej:shake:
post malibo z dnia 17 kwietnia tego roku:

Na szczęście Smoli już ma nowy dom, w którym nie stwarza ŻADNYCH problemów!
Niestety Szanta nadal kibluje w naszym hotelu czekając na swojego człowieka....
Żal i żenada! Po prostu....
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
A wydawało się, że jest tak pięknie...

Posted

Aha.... Zapomniałam jeszcze o Bierce!

post malibo z dnia 27 kwietnia:

[quote name='malibo57']Od dziś Bierka jest na tymczasowym "tymczasie" u agata-air.
Dotychczasowy DT odmówił wyjazdu z psem na badania do dr Garncarza, bo pies miał jechać w transporterze Maxi Car. Pani nazwała to maltretowaniem psa, odwróciła się i zamknęła drzwi. Dodam, ze to DT dopingował do ponownego zbadania oczu Bierki.
A zaczęło się od tego, że Pati-c zaparkowała za daleko - 2 klatki dalej..., w cieniu. Telefonicznie zażądano podjechania bliżej, "bo nie będę chodzić tak daleko".
Na moją interwencję telefoniczną ( jestem poza Warszawą) i dyrektywę NATYCHMIASTOWEGO wydania psa, usłyszałam, że mam po psa przyjechać osobiście, maltretuję psy ( zapewne odrobaczaniem, bezpiecznym przewozem i zakazem karmienia świństwami) i...trzask słuchawki. Potem nie odbierano telefonu. Poskutkował sms z informacją, że wysyłam policję i przedstawiciela fundacji na interwencję.
Po kilku minutach Bierka znalazła się w samochodzie u Pati-c.

wątek Biereczki:

http://www.dogomania.pl/threads/202009-MLB-BIERKA-Bo%C5%BCy-Pies-wyprosi%C5%82-jej-%C5%BCycie...