Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 No i wstępnie we wtorek Kajtuś jedzie na zabieg Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Kajtuś dostanie 80zł w spadku od Soni z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-już-w-dt-szukamy-ds/page71 Quote
Iljova Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wstawiam zdjęcia które dostałam na maila od Zofiji Quote
Jola17 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 W takim razie przypuszczalnie Kajtuś przyjedzie do Warszawy ok. 30 września ,po zdjęciu szwów .Nawet jeśli będą rozpuszczalne to po 10 dniach od kastracji ,musi byc kontrola u weta .Wtedy spokojnie będzie można Kajtusia wieżc do Warszawy ,oczywiście za zgodą weta.Kajtuniu wreszcie będę mogła cię przytulic ,a mażę o tym od marca .Czekam na ten dzień z całą psiową rodzinką i swoim małżonkiem.Mam nadzieję że nie gonisz kotków,bo byc może bedziesz musiał trochę u mnie poczekac na DT. a może od razu znajdzie sie domek stały ,tego Ci życzymy. Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Wiadomość od Pana Tomka: bardzo sympatyczny i kompletnie nieuciązliwy staruszek, Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jola17 napisał(a):W takim razie przypuszczalnie Kajtuś przyjedzie do Warszawy ok. 30 września ,po zdjęciu szwów .Nawet jeśli będą rozpuszczalne to po 10 dniach od kastracji ,musi byc kontrola u weta .Wtedy spokojnie będzie można Kajtusia wieżc do Warszawy ,oczywiście za zgodą weta.Kajtuniu wreszcie będę mogła cię przytulic ,a mażę o tym od marca .Czekam na ten dzień z całą psiową rodzinką i swoim małżonkiem.Mam nadzieję że nie gonisz kotków,bo byc może bedziesz musiał trochę u mnie poczekac na DT. a może od razu znajdzie sie domek stały ,tego Ci życzymy. rewolucja!!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 azalia napisał(a):Oby więcej takich rewolucji bylo. ja chciałam napisać: rewelacja:)))) ja piszę bardzo szybko i robię mnóstwo literówek. Ale rewolucja też pasuje:) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Huraaa, huraaa, huraaaaa, ale się Kajtuchna ucieszy z domku:) Quote
Zofija Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Huraaa, huraaa, huraaaaa, ale się Kajtuchna ucieszy z domku:) on jeszce bosiatko nic nie wie, ze tu takie newsy:) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kochany malec, a tu już dobre na stałe zagościło;):):):) Tak się cieszę:) Quote
Zofija Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Jola17 napisał(a):Kajtuś będzie w płatnym DT ,na moim osiedlu ,u Pani która ma pudliczke niewiele młodszą od niego .Płatne za Miesiąc 250 zł z karmą. Teraz Kajtusiu możesz spokojnie jechac do Warszawy.Ta kobieta jest na rencie i na pewno zajmie sie Kajtusiem jak należy .A ja bedę miała nad nim w każdej chwili kontrolę .Będziemy nadal szukac Kajtusiowi domu stałego ,ale już w rejonie Warszawy. czyli Kajtuś idzie do płatnego dt? W takim razie trzeba się zastanowić jak z rachunkami, ponieważ ja z konta Fundacji mogę pieniądze wyciągnąć tylko na podstawie faktury lub rachunku. Quote
Jola17 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 P. Zosiu ,ja mam na to rozwiązanie ,nie będzie problemu. Quote
Onaa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czyli Kajtuś nadal szuka własnego domku na stałe. Quote
asl Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jola17 napisał(a):Kajtuś będzie w płatnym DT ,na moim osiedlu ,u Pani która ma pudliczke niewiele młodszą od niego .Płatne za Miesiąc 250 zł z karmą. Teraz Kajtusiu możesz spokojnie jechac do Warszawy.Ta kobieta jest na rencie i na pewno zajmie sie Kajtusiem jak należy .A ja bedę miała nad nim w każdej chwili kontrolę .Będziemy nadal szukac Kajtusiowi domu stałego ,ale już w rejonie Warszawy. Super :) Quote
sylwin7 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 A jak stoją pieniążki dla Kajtusia? Na pierwszej stronie jest wszystko uzupełnione? Quote
Jola17 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Po przemyśleniu sytuacji Kajtusia ,doszłam z mężem do wniosku że zatrzymamy Kajtusia u siebie na BDT ,ale koniecznie ze środkami finansowymi na weta i karmę . Szkoda płacic za DT skoro zwolniło sie u nas miejsce ,a Kajtusia będzie trzeba otoczyc opieka weterynaryjną .Czekamy Kajtusiu na Ciebie. Quote
jola_li Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jola17 napisał(a):Po przemyśleniu sytuacji Kajtusia ,doszłam z mężem do wniosku że zatrzymamy Kajtusia u siebie na BDT ,ale koniecznie ze środkami finansowymi na weta. Szkoda płacic za DT skoro zwolniło sie u nas miejsce ,a Kajtusia będzie trzeba otoczyc opieka weterynaryjną .Czekamy Kajtusiu na Ciebie. Takich wiadomości mi potrzeba :-)!!!!!! Jak promyk słońca wśród czarnych chmur! Dziękujemy, Jolu, najpiękniej :-)!!! Quote
Jola17 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jeszcze ten wtorek ,oby już był za Kajtusiem i za nami.Następne dni ,to już samo dobro i mieciutka podusia w cieplutkim mieszkanku.Czekamy Kajtulku na Ciebie z Bartoszkiem ,Maksem i Szantą ,widzisz jakie będziesz miał towarzystwo ,będziesz miał z kim szalec. Quote
orfiko Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jola_li napisał(a):Takich wiadomości mi potrzeba :-)!!!!!! Jak promyk słońca wśród czarnych chmur! Dziękujemy, Jolu, najpiękniej :-)!!! Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
Zofija Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 sylwin7 napisał(a):A jak stoją pieniążki dla Kajtusia? Na pierwszej stronie jest wszystko uzupełnione? czekam na potwierdzenie , ze Kajtuś dostaje 80zł od Sonicy-złośnicy:). Czy są nowe wpływy to sprawdzę końcem tygodnia. Quote
Jola17 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zofijo czy wtorek jest nadal dniem kastracji Kajtusia .Mam nadzieje że opiekun z hotelu wie że KAJTUSIOWI NIE WOLNO JEŚC przez ok 12 godzin przed zabiegiem.Może tylko pic wodę .My wszyscy o tym wiemy ,a Pan Tomek.???? Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Jola17']Jeszcze ten wtorek ,oby już był za Kajtusiem i za nami.Następne dni ,to już samo dobro i mieciutka podusia w cieplutkim mieszkanku.Czekamy Kajtulku na Ciebie z Bartoszkiem ,Maksem i Szantą ,widzisz jakie będziesz miał towarzystwo ,będziesz miał z kim szalec. Witam Pani Jolu! Bardzo się cieszę, że wreszcie ;) zarejestrowała się Pani na dogo! Super! Z małym szczególikiem.... Naprawdę komunikacja między nami, dogomaniakmi jest niesamowita wręcz! Dlatego bardzo jestem ciekawa o jakiej Szancie Pani pisze? Bo chyba nie o tej:shake:: post malibo z dnia 17 kwietnia tego roku: [quote name='malibo57']Dziś przywiozłam Szantę z powrotem do DIF - wróciła z adopcji. wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179148-MLB-Cudna-*SZANTA*-po-2-miesiacach-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji. Na tym zdjęciu jest ze SMOLI (u Was w domu), którą również adoptowaliście z mojego hotelu i którą również zwróciliście: Wątek Smolisi: http://www.dogomania.pl/threads/192791-MLB-Male%C5%84ka-Smoli...-MA-DOM!/page4 Na szczęście Smoli już ma nowy dom, w którym nie stwarza ŻADNYCH problemów! Niestety Szanta nadal kibluje w naszym hotelu czekając na swojego człowieka.... Żal i żenada! Po prostu.... Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='DIF']Witam Pani Jolu! Bardzo się cieszę, że wreszcie ;) zarejestrowała się Pani na dogo! Super! Z małym szczególikiem.... Naprawdę komunikacja między nami, dogomaniakmi jest niesamowita wręcz! Dlatego bardzo jestem ciekawa o jakiej Szancie Pani pisze? Bo chyba nie o tej:shake: post malibo z dnia 17 kwietnia tego roku: Na szczęście Smoli już ma nowy dom, w którym nie stwarza ŻADNYCH problemów! Niestety Szanta nadal kibluje w naszym hotelu czekając na swojego człowieka.... Żal i żenada! Po prostu.... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( A wydawało się, że jest tak pięknie... Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Aha.... Zapomniałam jeszcze o Bierce! post malibo z dnia 27 kwietnia: [quote name='malibo57']Od dziś Bierka jest na tymczasowym "tymczasie" u agata-air. Dotychczasowy DT odmówił wyjazdu z psem na badania do dr Garncarza, bo pies miał jechać w transporterze Maxi Car. Pani nazwała to maltretowaniem psa, odwróciła się i zamknęła drzwi. Dodam, ze to DT dopingował do ponownego zbadania oczu Bierki. A zaczęło się od tego, że Pati-c zaparkowała za daleko - 2 klatki dalej..., w cieniu. Telefonicznie zażądano podjechania bliżej, "bo nie będę chodzić tak daleko". Na moją interwencję telefoniczną ( jestem poza Warszawą) i dyrektywę NATYCHMIASTOWEGO wydania psa, usłyszałam, że mam po psa przyjechać osobiście, maltretuję psy ( zapewne odrobaczaniem, bezpiecznym przewozem i zakazem karmienia świństwami) i...trzask słuchawki. Potem nie odbierano telefonu. Poskutkował sms z informacją, że wysyłam policję i przedstawiciela fundacji na interwencję. Po kilku minutach Bierka znalazła się w samochodzie u Pati-c. wątek Biereczki: http://www.dogomania.pl/threads/202009-MLB-BIERKA-Bo%C5%BCy-Pies-wyprosi%C5%82-jej-%C5%BCycie... Quote
Recommended Posts