Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Zofijo .Wystarczy jak wetka na fakturze napisze ,usługa weterynaryjna ,oraz sumę za usługę .Pozdrawiamy P. Wet. Proszę się jeszcze dopytac ,czy wyniki morfologi Kajtusia jej zdaniem wskazują na koniecznośc wykonania badania usg narządów wewnętrznych,tj.np . powiększonej wątroby ,i innych organów. Byc może to jest tylko w skutek podrażnienia złą dietą.?? Może ja spanikowałam ,a badanie nie jest konieczne.

Posted

Jola17 napisał(a):
P.Zofijo .Wystarczy jak wetka na fakturze napisze ,usługa weterynaryjna ,oraz sumę za usługę .Pozdrawiamy P. Wet. Proszę się jeszcze dopytac ,czy wyniki morfologi Kajtusia jej zdaniem wskazują na koniecznośc wykonania badania usg narządów wewnętrznych,tj.np . powiększonej wątroby ,i innych organów. Byc może to jest tylko w skutek podrażnienia złą dietą.?? Może ja spanikowałam ,a badanie nie jest konieczne.

ona uważa, z eby poczekać. piesy, który przebywają dłużej w warunkach :"schroniskowych" często tak mają. Na razie dostał od Pani wet w gratisie ogromny wór karmy specjalistycznej. Badania mozemy za jakiś czas powtórzyć. Ponadto te odchylenie nie są jakieś duże.

Posted

Napisałam do Lilk_a w sprawie allegro, ale na razie cisza. Nie wiecie kto jeszcze robi allegro???? Pamiętam, ze jak Lilka zrobiła Olinowi to bardzo dużo pieniążków nazbierał. Ale ona robi piękne allegro+ dyplomy:)

Posted

docha napisał(a):
a sprawdziłaś czy lilka bywa na forum, bo coś ostatnio jej nie widzialam

Faktycznie, nie sprawdzałam. Na jakim forum była ostatnio ? Pytam bo ja nie umiem szukać na dogo użytkowników:(

Posted

Dzień dobry Kajtusiu ,ta dzisiejsza nocka była dośc zimna ,czas działac by znależc Ci ciepły PDT. może w Warszawie lub okolicach .Trzymaj ogonek do góry , oby się udało .Kajtusiu zrobie co mogę by Ci poprawic warunki na zime .W Pacanowie też by Ci było dobrze ,ale niestety każdy z nas by miał do Ciebie za daleko ,a musimy miec Cie pod kontrolą. Cioteczki co wy na to ,dobrze myślę.??

Posted

Skoro trudno znależc PDT w okolicach Cieszyna ,a wiem że Zofija wyczerpała wszystkie możliwości w poszukiwaniu DT ,w którym Kajtuś mógł by przebywac w cieple ,ja będę szukac w swoich okolicach .Zyczcie mi powodzenia .Oby sie udało i cena była przystępna .

Posted

Czyli po wszystkich zabiegach zdrowotnych jak Kajtuś nabierze sił ,a ja znajde Kajtusiowi Dt blisko mnie ,bym mogła go odwiedzac .Kajtuś pakuje ogonek do samochodu i jedzie do Warszawy . Kochane maleństwo wypocznie i poszukamy mu najlepszego domku na świecie .A Ciocie i Wujkowie jak będą w Warszawie to bedą Kajtusia odwiedzac.

Posted

U Kajtusia wszystko w porządku, to bardzo dzielny chłopak. Czy ktoś moze wkleić wyniki z badań krwi mam w adobe, a ja jestem matoł jeśli chodzi o takie sprawy:( Jak ktoś umie to proszę o maila to mu prześle.

Posted

Jeżeli chodzi o transport do Warszawy, to juz rozmawiałam z Figu-jeździ co tydzień na trasie Katowice-Warszawa i niedopłatnie moze wziać Kajtusia, ale mam dzwonić blizej pewnego terminu wyjazdu. Więc jak Jolu bedzie domek to transport jest:).