Jola17 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=190411401026141 Wydarzenie na FB dla Kajtusia . Quote
Jola17 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 P.Zofijo .Wystarczy jak wetka na fakturze napisze ,usługa weterynaryjna ,oraz sumę za usługę .Pozdrawiamy P. Wet. Proszę się jeszcze dopytac ,czy wyniki morfologi Kajtusia jej zdaniem wskazują na koniecznośc wykonania badania usg narządów wewnętrznych,tj.np . powiększonej wątroby ,i innych organów. Byc może to jest tylko w skutek podrażnienia złą dietą.?? Może ja spanikowałam ,a badanie nie jest konieczne. Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='sylwin7']Marycha35, bąbel. :cool3: :):):) faktiko;) Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Jola17 napisał(a):P.Zofijo .Wystarczy jak wetka na fakturze napisze ,usługa weterynaryjna ,oraz sumę za usługę .Pozdrawiamy P. Wet. Proszę się jeszcze dopytac ,czy wyniki morfologi Kajtusia jej zdaniem wskazują na koniecznośc wykonania badania usg narządów wewnętrznych,tj.np . powiększonej wątroby ,i innych organów. Byc może to jest tylko w skutek podrażnienia złą dietą.?? Może ja spanikowałam ,a badanie nie jest konieczne. ona uważa, z eby poczekać. piesy, który przebywają dłużej w warunkach :"schroniskowych" często tak mają. Na razie dostał od Pani wet w gratisie ogromny wór karmy specjalistycznej. Badania mozemy za jakiś czas powtórzyć. Ponadto te odchylenie nie są jakieś duże. Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Ciocie, częstujcie się banerkiem, zeby jak najwięcej osób ściągnąć na wątek i nazbierać pieniążki dla Kajtusia. Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Napisałam do Lilk_a w sprawie allegro, ale na razie cisza. Nie wiecie kto jeszcze robi allegro???? Pamiętam, ze jak Lilka zrobiła Olinowi to bardzo dużo pieniążków nazbierał. Ale ona robi piękne allegro+ dyplomy:) Quote
docha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a sprawdziłaś czy lilka bywa na forum, bo coś ostatnio jej nie widzialam Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 docha napisał(a):a sprawdziłaś czy lilka bywa na forum, bo coś ostatnio jej nie widzialam Faktycznie, nie sprawdzałam. Na jakim forum była ostatnio ? Pytam bo ja nie umiem szukać na dogo użytkowników:( Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Allegro robi też Selenga, Isadora7 nie pamiętam kto jeszcze. Wydaje mi się że Monika55 Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Iljova napisał(a):Allegro robi też Selenga, Isadora7 nie pamiętam kto jeszcze. Wydaje mi się że Monika55 ok, dziękuję -zapytam Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Proszę :-) mam nadzieję że któraś będzie mogła zrobić :) Spokojnej nocy Kajtusiu :) Quote
sylwin7 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kajtuś, znajdzie się domek. Musi! ;) Quote
Jola17 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dobrej nocki Kajtusiu ,wtul sie w posłanko i nie przezięb sie .Pewnie P. Tomek zadbał by Ci było ciepło w psiowym domeczku. Quote
Jola17 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dzień dobry Kajtusiu ,ta dzisiejsza nocka była dośc zimna ,czas działac by znależc Ci ciepły PDT. może w Warszawie lub okolicach .Trzymaj ogonek do góry , oby się udało .Kajtusiu zrobie co mogę by Ci poprawic warunki na zime .W Pacanowie też by Ci było dobrze ,ale niestety każdy z nas by miał do Ciebie za daleko ,a musimy miec Cie pod kontrolą. Cioteczki co wy na to ,dobrze myślę.?? Quote
Jola17 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Skoro trudno znależc PDT w okolicach Cieszyna ,a wiem że Zofija wyczerpała wszystkie możliwości w poszukiwaniu DT ,w którym Kajtuś mógł by przebywac w cieple ,ja będę szukac w swoich okolicach .Zyczcie mi powodzenia .Oby sie udało i cena była przystępna . Quote
Iljova Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oczywiście że życzę powodzenia i trzymam kciuki :-) Quote
azalia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jak się Kajtuś miewa,czy już się przyzwyczaił trochę do nowych warunków? Quote
Marycha35 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Też trzymam kciukacze za kochające serducho dla niego:):):) Quote
sylwin7 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Marycha35, to weź i moje kciukacze. Przydadzą się chyba. :P Kajtusiu, jak się dzisiaj masz?? Quote
zachary Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jola17, masz rację w całej rozciągłości:loveu:. Quote
Jola17 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Czyli po wszystkich zabiegach zdrowotnych jak Kajtuś nabierze sił ,a ja znajde Kajtusiowi Dt blisko mnie ,bym mogła go odwiedzac .Kajtuś pakuje ogonek do samochodu i jedzie do Warszawy . Kochane maleństwo wypocznie i poszukamy mu najlepszego domku na świecie .A Ciocie i Wujkowie jak będą w Warszawie to bedą Kajtusia odwiedzac. Quote
Jola17 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Trzymamy wszyscy kciuki ,a na pewno sie uda.Już są widoki ,ale czekam na decyzje znajomego DT. Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 U Kajtusia wszystko w porządku, to bardzo dzielny chłopak. Czy ktoś moze wkleić wyniki z badań krwi mam w adobe, a ja jestem matoł jeśli chodzi o takie sprawy:( Jak ktoś umie to proszę o maila to mu prześle. Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jeżeli chodzi o transport do Warszawy, to juz rozmawiałam z Figu-jeździ co tydzień na trasie Katowice-Warszawa i niedopłatnie moze wziać Kajtusia, ale mam dzwonić blizej pewnego terminu wyjazdu. Więc jak Jolu bedzie domek to transport jest:). Quote
Recommended Posts