Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtuś dopiero w przyszłym tygodniu pojedzie do kliniki. Ale to lepiej ponieważ tam zostanie przeprowadzony zabieg kastarcji i zaszycia oczodołu. Okazało się bowiem, ze oni nawet jak sprawdzą mu serce to nie dają gwarancji, czy będzie się tak samo zachowywało podczas zabiegu. W klinice cały czas będzie podpięty do monitora i będzie wiadomo co się dzieje i będzie mozna natychmiast zareagować. No i po zabiegu znowu na 2 dni zostanie u Anity. Dlatego myślę, zę lepiej w przyszłym tygodniu, zeby nie był tak targany z miejsca na miejsce. Dzisiaj dowiem się ile to będzie mniej więcej kosztowało, jaki mamy rachunek do zapłącenia u weta na miejscu i sprawdzę stan konta.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jola17 napisał(a):
witam cię kajtusiu ,jak tam nocka minęła .ciocia małgosia wysłała ci wczoraj 120 zł ,czyli masz już od niej razem 170 zł . Widzisz jak sie martwi o ciebie ,ona adoptowała dropsika i tofika ,ma jeszcze bibunie i noreczkę .ciocia bardzo sie o ciebie martwi .gdyby mogła sama decydowac to i ciebie by zaadoptowała .ma piękny ogromny ogród pełen kwiatów i drzew ,oraz wielkie serce .jest gdzie biegac ,u niej pieski mają jak u mamusi .dziękujemy małgosi sz. Z falenicy całym serduszkiem kajtusiowym za pomoc i troskę o kajtulka .widzisz kajtuniu ile cioc pragnie ci pomóc .

super- dziękujemy !!!!!

Posted

Kajtusiowi życzymy zdrówka i najwspanialszego domku na świecie , u wspaniałych ludzi .Gdzie będzie piękny ogród do biegania ,i pachnąca podusia do spania . By nigdy więcej nie było mu zimno, i nie zaznał już nigdy bólu i głodu.

Posted

Magda Courtney Kłos

zaraz coś wpadnie na Twoje konto, chłopak! :) i będzie wpadać, co jakiś czas.. chociaż mam nadzieję, że szybko ktoś Cię pokocha i przygarnie do ciepłego domu.

Kajtuś bardzo dziękuje Cioci Magdzie za pomoc finansową .Całym swoim malutkim szczerym serduszkiem . P.Magdo my również bardzo dziękujemy .

Posted

Dzwoniłam do kliniki-koszt kastracji z podłączeniem do monitora i czymś ttam wziewnym ( co jest stosowane u starszych piesków) to ok. 260zł + oczodół. Mam nadzieję, ze w 360zł powinno się zamknąć. Czekam na rachunek od wetki no i Hotelik po miesiącu 300złoty. Czy ktoś dorzuci grosik dla Kajtusia???????

Posted

Narkoza wziewna jest dużo bezpieczniejsza od zwykłej ,i dobrze bo mniejsze ryzyko dla Kajtusia .Poskładamy chłopaka i bedzie zabezpieczony przed rakiem prostaty.On nie ma wyjścia musi miec kastracje ,by spokojnie sobie pożyc .Pozdrawiamy Cię Kajtusiu.Ciesze się że jesteś w rękach Cioci Zofiji.

Posted

Zofija dziekuje za zaproszenie ale stalej nie moge dac.Przesle cos jednorazowo,chyba ze ktorys z moich psiakow znajdzie dom.Kiedys mi serce peknie..:-(Jaki moj swiat byl piekny zanim nie trafilam na dogomanie:placz:

Posted

Zofija, stałej mogę zadeklarować Kajtusiowi 20 zł i coś ekstra dorzucę na zabiegi w klinice.Tylko już nie jęcz;),że boisz się o finanse, damy radę:loveu:. Mały, czarny....- oj skąd wiedziałaś, że to moja słabość.....?

Posted

Jola17 napisał(a):
Specjaliści wyrazili zgodę na jednoczesne wykonanie kastracji ,i zaszycie powiek.On już nie ma stanu zapalnego w oczodole.? Czy tak ,dobrze rozumiem ?

powiedzieli, ze to będzie zależało od stanu oczodołu-co w nim jest jak to wygląda i jeżeli to będzie możliwe to tak zrobią

Posted

pikola napisał(a):
Zofija dziekuje za zaproszenie ale stalej nie moge dac.Przesle cos jednorazowo,chyba ze ktorys z moich psiakow znajdzie dom.Kiedys mi serce peknie..:-(Jaki moj swiat byl piekny zanim nie trafilam na dogomanie:placz:

bardzo Ci dziękuję!!!!! Świat jest i piękny i okrutny

Posted

zachary napisał(a):
Zofija, stałej mogę zadeklarować Kajtusiowi 20 zł i coś ekstra dorzucę na zabiegi w klinice.Tylko już nie jęcz;),że boisz się o finanse, damy radę:loveu:. Mały, czarny....- oj skąd wiedziałaś, że to moja słabość.....?

wspaniale! DZIĘKUJEMY W IMIENIU KAJTUSIA!!!

Posted

zachary napisał(a):
Zofija, jak wystawią rachunek w klinice, to daj znać na wątku! Będziemy czuwać...

TO ZNACZY BĘDĘ PŁACIĆ GOTÓWKĄ- NIE ZGADZAJĄ SIĘ NA PRZELEW. Wstępnie ok. 260zł bez oczodołu-zależy co tam będzie do zrobienia i czy coś po drodze nie wyjdzie.
No i sprawdzę na dniach stan konta.