Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Kajtuś dopiero w przyszłym tygodniu pojedzie do kliniki. Ale to lepiej ponieważ tam zostanie przeprowadzony zabieg kastarcji i zaszycia oczodołu. Okazało się bowiem, ze oni nawet jak sprawdzą mu serce to nie dają gwarancji, czy będzie się tak samo zachowywało podczas zabiegu. W klinice cały czas będzie podpięty do monitora i będzie wiadomo co się dzieje i będzie mozna natychmiast zareagować. No i po zabiegu znowu na 2 dni zostanie u Anity. Dlatego myślę, zę lepiej w przyszłym tygodniu, zeby nie był tak targany z miejsca na miejsce. Dzisiaj dowiem się ile to będzie mniej więcej kosztowało, jaki mamy rachunek do zapłącenia u weta na miejscu i sprawdzę stan konta. Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dzisiaj dostałam maila od Pani z ogłoszeń, ze chciałaby jakoś Kajtusiowi pomóc -zobaczymy. Napisałam jaka jest jego sytuacja i czekam na odpowiedź. Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 jola17 napisał(a):witam cię kajtusiu ,jak tam nocka minęła .ciocia małgosia wysłała ci wczoraj 120 zł ,czyli masz już od niej razem 170 zł . Widzisz jak sie martwi o ciebie ,ona adoptowała dropsika i tofika ,ma jeszcze bibunie i noreczkę .ciocia bardzo sie o ciebie martwi .gdyby mogła sama decydowac to i ciebie by zaadoptowała .ma piękny ogromny ogród pełen kwiatów i drzew ,oraz wielkie serce .jest gdzie biegac ,u niej pieski mają jak u mamusi .dziękujemy małgosi sz. Z falenicy całym serduszkiem kajtusiowym za pomoc i troskę o kajtulka .widzisz kajtuniu ile cioc pragnie ci pomóc . super- dziękujemy !!!!! Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Kajtusiowi życzymy zdrówka i najwspanialszego domku na świecie , u wspaniałych ludzi .Gdzie będzie piękny ogród do biegania ,i pachnąca podusia do spania . By nigdy więcej nie było mu zimno, i nie zaznał już nigdy bólu i głodu. Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Magda Courtney Kłos zaraz coś wpadnie na Twoje konto, chłopak! :) i będzie wpadać, co jakiś czas.. chociaż mam nadzieję, że szybko ktoś Cię pokocha i przygarnie do ciepłego domu. Kajtuś bardzo dziękuje Cioci Magdzie za pomoc finansową .Całym swoim malutkim szczerym serduszkiem . P.Magdo my również bardzo dziękujemy . Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dzwoniłam do kliniki-koszt kastracji z podłączeniem do monitora i czymś ttam wziewnym ( co jest stosowane u starszych piesków) to ok. 260zł + oczodół. Mam nadzieję, ze w 360zł powinno się zamknąć. Czekam na rachunek od wetki no i Hotelik po miesiącu 300złoty. Czy ktoś dorzuci grosik dla Kajtusia??????? Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Szczerze, trochę się boję o finanse. Ale zabieg musi być zrobiony. Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jolu17, czy możesz mi jeszcze raz wrzucić link z wydarzeniem na facebooku? Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=190411401026141 Quote
lika1771 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jestem u biedaka dobrze ze juz w hoteliku. W pazdzierniku cos wpłace:lol: Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 lika1771 napisał(a):Jestem u biedaka dobrze ze juz w hoteliku. W pazdzierniku cos wpłace:lol: bardzo dziękuję za odwiedziny!:) Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Narkoza wziewna jest dużo bezpieczniejsza od zwykłej ,i dobrze bo mniejsze ryzyko dla Kajtusia .Poskładamy chłopaka i bedzie zabezpieczony przed rakiem prostaty.On nie ma wyjścia musi miec kastracje ,by spokojnie sobie pożyc .Pozdrawiamy Cię Kajtusiu.Ciesze się że jesteś w rękach Cioci Zofiji. Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Specjaliści wyrazili zgodę na jednoczesne wykonanie kastracji ,i zaszycie powiek.On już nie ma stanu zapalnego w oczodole.? Czy tak ,dobrze rozumiem ? Quote
pikola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zofija dziekuje za zaproszenie ale stalej nie moge dac.Przesle cos jednorazowo,chyba ze ktorys z moich psiakow znajdzie dom.Kiedys mi serce peknie..:-(Jaki moj swiat byl piekny zanim nie trafilam na dogomanie:placz: Quote
Onaa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A może ktoś będzie robił jakiś bazarek na Kajtusia, mogłabym dorzucić pare drobiazgów. Quote
zachary Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zofija, stałej mogę zadeklarować Kajtusiowi 20 zł i coś ekstra dorzucę na zabiegi w klinice.Tylko już nie jęcz;),że boisz się o finanse, damy radę:loveu:. Mały, czarny....- oj skąd wiedziałaś, że to moja słabość.....? Quote
zachary Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zofija, jak wystawią rachunek w klinice, to daj znać na wątku! Będziemy czuwać... Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jola17 napisał(a):Specjaliści wyrazili zgodę na jednoczesne wykonanie kastracji ,i zaszycie powiek.On już nie ma stanu zapalnego w oczodole.? Czy tak ,dobrze rozumiem ? powiedzieli, ze to będzie zależało od stanu oczodołu-co w nim jest jak to wygląda i jeżeli to będzie możliwe to tak zrobią Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 pikola napisał(a):Zofija dziekuje za zaproszenie ale stalej nie moge dac.Przesle cos jednorazowo,chyba ze ktorys z moich psiakow znajdzie dom.Kiedys mi serce peknie..:-(Jaki moj swiat byl piekny zanim nie trafilam na dogomanie:placz: bardzo Ci dziękuję!!!!! Świat jest i piękny i okrutny Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 zachary napisał(a):Zofija, stałej mogę zadeklarować Kajtusiowi 20 zł i coś ekstra dorzucę na zabiegi w klinice.Tylko już nie jęcz;),że boisz się o finanse, damy radę:loveu:. Mały, czarny....- oj skąd wiedziałaś, że to moja słabość.....? wspaniale! DZIĘKUJEMY W IMIENIU KAJTUSIA!!! Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 zachary napisał(a):Zofija, jak wystawią rachunek w klinice, to daj znać na wątku! Będziemy czuwać... TO ZNACZY BĘDĘ PŁACIĆ GOTÓWKĄ- NIE ZGADZAJĄ SIĘ NA PRZELEW. Wstępnie ok. 260zł bez oczodołu-zależy co tam będzie do zrobienia i czy coś po drodze nie wyjdzie. No i sprawdzę na dniach stan konta. Quote
Marycha35 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wracam po wyjeździe i ogromnie się ciesze, że nasz Przyjaciel już w innym miejscu:) Trzymam kciukacze za zabieg, wszystko musi pójść dobrze, kochany psiak!!! Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 jolu17, czy doszły do Ciebie zeskanowane badania krwi Kajtusia? Wysłalam wczoraj. Quote
Recommended Posts