Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola17 napisał(a):
Jaki on słodziutki ,taki samotny cukiereczek .Dobrze mu teraz tylko musi przywyknąc do zmiany i tego że jest w kojcu sam .Ale fajny pomysł z tą kołdrą na budzie ,ma chłopak punkt obserwacyjny.P. Zofija postanowiła ponownie poszukac dla Kajtusia DT. by w okresie mrozów miał jak najcieplej i spokojnie przetrwał do wiosny.Bardzo się starała by od razu załatwic mu ciepły DT. ,ale niestety nie udało się ,wszędzie komplet piesków.Trzymamy kciuki oby teraz się udało naszemu maleństwu wygrzac się na ciepłej podusi.

To znaczy będę się starała, ale wiadomo,ze dt są na wagę złota

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję że u was też takie piękne słoneczko i nie pada deszcz.Kajtuś się pewnie wygrzewa ,oj przyda mu się takie lenistwo słoneczne .Fajnie że poszły ogłoszenia.Może trafi chłopak na wspaniałych ludzi i 0by mógł całe dnie biegac po ogrodzie u nowych opiekunów ,a nockę spędzac na miękkiej podusi .Miłego dnia Kajtusiu .

Posted

Iljova napisał(a):
Może dzięki tym ogłoszeniom znajdzie się dla niego domek :-)

Może. Przynajmniej wiemy o nim trochę więcej, przez co łątwiej jednak szukać domu.

Posted

Kleszcze są przez cały okrągły rok aktywne ,ale stanęło na kropelkach ,które Kajtuś będzie miał zakraplane co miesiąc .Ważne by go zabezpieczyc bo to takie maleństwo .Wszędzie trawa i drzewa gdzie kleszcze mają raj do rozwoju.

Posted

Co do tej obroży-ja się dostosuję. Napisałam swoją subiektywną opinię nie popartą żadnymi badaniami;). Ja jej po prostu nie uznaję. Natomiast wiem, ze mnóstwo osób je stosuje

Posted

Super dzisiaj mamy następny piękny dzień ,jest nadzieja że Kajtuś ma cieplutko i przyzwyczaił sie do nowego miejsca i opiekuna..Pewnie biega sobie po terenie i cieszy sie Każdym dniem.Apetyt też pewnie ma lepszy jak się wygania ,chudzinka maleńka.Domek na zime mu znajdziemy ,ale jeszcze jest ciepło i dobrze mu w hotelu .Miłego dnia Kajtusiu.

Posted

Witam Cię Kajtusiu ,jak tam nocka minęła .Ciocia Małgosia wysłała Ci wczoraj 120 zł ,czyli masz już od niej razem 170 zł . Widzisz jak sie martwi o Ciebie ,ona adoptowała Dropsika i Tofika ,ma jeszcze Bibunie i Noreczkę .Ciocia bardzo sie o Ciebie martwi .Gdyby mogła sama decydowac to i Ciebie by zaadoptowała .Ma piękny ogromny ogród pełen kwiatów i drzew ,oraz wielkie serce .Jest gdzie biegac ,u niej pieski mają jak u mamusi .Dziękujemy Małgosi Sz. z Falenicy całym serduszkiem Kajtusiowym za pomoc i troskę o Kajtulka .Widzisz Kajtuniu ile Cioc pragnie Ci pomóc

.
Ciociu wiem,że masz na utrzymaniu 4 pieski ,dlatego nie mam słów podziękowania za Twoją pomoc finansową , dla mnie i dla Dropsika którego wspierałaś jak bardzo chorował, i dałaś mu dom .Kocham Cię Ciociu Kajtuś .