Zofija Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Jola17 napisał(a):Jaki on słodziutki ,taki samotny cukiereczek .Dobrze mu teraz tylko musi przywyknąc do zmiany i tego że jest w kojcu sam .Ale fajny pomysł z tą kołdrą na budzie ,ma chłopak punkt obserwacyjny.P. Zofija postanowiła ponownie poszukac dla Kajtusia DT. by w okresie mrozów miał jak najcieplej i spokojnie przetrwał do wiosny.Bardzo się starała by od razu załatwic mu ciepły DT. ,ale niestety nie udało się ,wszędzie komplet piesków.Trzymamy kciuki oby teraz się udało naszemu maleństwu wygrzac się na ciepłej podusi. To znaczy będę się starała, ale wiadomo,ze dt są na wagę złota Quote
Jola17 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 To trzymamy kciuki za DT. dla Kajtusia. Quote
Zofija Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 po 10-tym sprawdzę konto. Zobaczę ile Kajtuś ma pieniążków. Quote
Zofija Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 ZAMÓWIŁAM kAJTUSIOWI PAKIECIK OGŁOSZEŃ NA NECIE, NA OKOŁO 100 STRONKACH Quote
Iljova Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Może dzięki tym ogłoszeniom znajdzie się dla niego domek :-) Quote
Jola17 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Mam nadzieję że u was też takie piękne słoneczko i nie pada deszcz.Kajtuś się pewnie wygrzewa ,oj przyda mu się takie lenistwo słoneczne .Fajnie że poszły ogłoszenia.Może trafi chłopak na wspaniałych ludzi i 0by mógł całe dnie biegac po ogrodzie u nowych opiekunów ,a nockę spędzac na miękkiej podusi .Miłego dnia Kajtusiu . Quote
Zofija Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Iljova napisał(a):Może dzięki tym ogłoszeniom znajdzie się dla niego domek :-) Może. Przynajmniej wiemy o nim trochę więcej, przez co łątwiej jednak szukać domu. Quote
Zofija Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kajtusiu hopsaj na pierwszą:) Quote
azalia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Po co Kajtusiowi obroża przeciw kleszczom,zabezpieczająca na 7 miesięcy,przecież niedługo kleszczy nie będzie,najwyżej do listopada. Quote
Jola17 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kleszcze są przez cały okrągły rok aktywne ,ale stanęło na kropelkach ,które Kajtuś będzie miał zakraplane co miesiąc .Ważne by go zabezpieczyc bo to takie maleństwo .Wszędzie trawa i drzewa gdzie kleszcze mają raj do rozwoju. Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Jeżeli do października nie znajdzie się dt dla Kajtusia to znalazłam domowy hotelik, ale , aż w Pacanowie WOLNE MIEJSCE :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2143...ki.-ZAPRASZAMY!! 220zł z wszystkim. Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Nie wiem, trzeba będzie zadecydować. Na razie jest wrzesień i Kajtusia doprowadzimy do porządku. Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Co do tej obroży-ja się dostosuję. Napisałam swoją subiektywną opinię nie popartą żadnymi badaniami;). Ja jej po prostu nie uznaję. Natomiast wiem, ze mnóstwo osób je stosuje Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Iljova napisał(a):Może dzięki tym ogłoszeniom znajdzie się dla niego domek :-) albo znajdzie się domek. To byłoby najlepsze:) Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dogo07 napisał(a):Jaki on malutki. malutki i chudziutki Quote
Jola17 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Super dzisiaj mamy następny piękny dzień ,jest nadzieja że Kajtuś ma cieplutko i przyzwyczaił sie do nowego miejsca i opiekuna..Pewnie biega sobie po terenie i cieszy sie Każdym dniem.Apetyt też pewnie ma lepszy jak się wygania ,chudzinka maleńka.Domek na zime mu znajdziemy ,ale jeszcze jest ciepło i dobrze mu w hotelu .Miłego dnia Kajtusiu. Quote
Blue_ Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kajtuś ma się super :-) teraz nic tylko szukać domku. Pytam wszędzie. Quote
Blue_ Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Zofija napisał(a):ZAMÓWIŁAM kAJTUSIOWI PAKIECIK OGŁOSZEŃ NA NECIE, NA OKOŁO 100 STRONKACH Super!! im więcej tym lepiej! Podziwiam Cię Zofijo. Quote
azalia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dobranoc Kajtusiu,niech ci się dobrze wiedzie. Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witam Cię Kajtusiu ,jak tam nocka minęła .Ciocia Małgosia wysłała Ci wczoraj 120 zł ,czyli masz już od niej razem 170 zł . Widzisz jak sie martwi o Ciebie ,ona adoptowała Dropsika i Tofika ,ma jeszcze Bibunie i Noreczkę .Ciocia bardzo sie o Ciebie martwi .Gdyby mogła sama decydowac to i Ciebie by zaadoptowała .Ma piękny ogromny ogród pełen kwiatów i drzew ,oraz wielkie serce .Jest gdzie biegac ,u niej pieski mają jak u mamusi .Dziękujemy Małgosi Sz. z Falenicy całym serduszkiem Kajtusiowym za pomoc i troskę o Kajtulka .Widzisz Kajtuniu ile Cioc pragnie Ci pomóc . Ciociu wiem,że masz na utrzymaniu 4 pieski ,dlatego nie mam słów podziękowania za Twoją pomoc finansową , dla mnie i dla Dropsika którego wspierałaś jak bardzo chorował, i dałaś mu dom .Kocham Cię Ciociu Kajtuś . Quote
Recommended Posts