Iljova Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Jola17']Kajtusiu ,czy ktoś Cię kiedyś kochał tak mocno jak my .Kochani darczyńcy ,jesteście niesamowicie oddani w trosce o Kajtusia .Kajtulek otrzymał od nas Wszystkich najwiękrzy dar jakim się można podzielic z czworonożnym przyjacielem SZCZERE SERCE każdego z NAS. Kochamy Cię pieseczku,jesteś dla Nas NAJPIĘKNIEJSZY i wiele NAJ ,NAJ NAJ.[/QUOTE] * * * Kajtuś jest kochanym psiaczkiem i na słodka mordkę :-) jak tu go nie kochać ? NIEMOŻLIWE !!! Jedno spojrzenie na Kajtusia i człowiek go już kocha :-) Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Iljova']* * * Kajtuś jest kochanym psiaczkiem i na słodka mordkę :-) jak tu go nie kochać ? NIEMOŻLIWE !!! Jedno spojrzenie na Kajtusia i człowiek go już kocha :-)[/QUOTE] jest pełen życia i energi pomimo tego, ze życie go nie oszczędzało Quote
Iljova Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 I to jest niesamowite że pomimo trudnych, ciężkich i bolesnych przeżyć jest pozytywnie nastawiony. Cały czas powtarzam uczmy się od zwierzaków :-) nie marnują żadnej chwili bo życie jest bardzo krótkie. Quote
Jola17 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zofijo czy ustaliłyście już plan z Wetką co do wizyty i przeglądu zdrowia Kajtusia ,oraz decyzji co do kastracji i oczodołu po stracie oczka ,które trzeba zabezpieczyc przed bakteriami.??? Znana CI jest dokładna data przyjęcia Kajtusia do hotelu .??? Kajtusiu trzymaj się dzielnie ,jeszcze troszkę i Ciocia Zofija zabierze Cie z tego okropnego miejsca.Figunia jest szczęśliwa w DT. ,teraz twoja kolej na to szczęście .Kajtulek myślę że Figunia ma swój stały domek ,tylko jeszcze o tym nie wie.Trzymamy kciuki za Figunię .Obecna Ciocia ją bardzo kocha i dba o nią.Ma tam jak U PANA BOGA ZA PIECEM . Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Jola17']Zofijo czy ustaliłyście już plan z Wetką co do wizyty i przeglądu zdrowia Kajtusia ,oraz decyzji co do kastracji i oczodołu po stracie oczka ,które trzeba zabezpieczyc przed bakteriami.??? Znana CI jest dokładna data przyjęcia Kajtusia do hotelu .??? Kajtusiu trzymaj się dzielnie ,jeszcze troszkę i Ciocia Zofija zabierze Cie z tego okropnego miejsca.Figunia jest szczęśliwa w DT. ,teraz twoja kolej na to szczęście .Kajtulek myślę że Figunia ma swój stały domek ,tylko jeszcze o tym nie wie.Trzymamy kciuki za Figunię .Obecna Ciocia ją bardzo kocha i dba o nią.Ma tam jak U PANA BOGA ZA PIECEM .[/QUOTE] Pan Tomek mi odpisał,ze przyszły tydzień na pewno, ale kiedy dokładnie to powie mi w przyszłym tygodniu bo ma pełny Hotel i pracuje od rana do nocy. Z wetką ustalę. Ja też mam zajob w pracy spędzę weekend w pracy i na uczelni także proszę o zrozumienie. Powinniśmy wszystko sfinalizować w przyszłym tygodniu Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Jakbym się nie odzywałam, a będzie coś pilnego to proszę o telefon. Po weekendzie będzie luźniej Quote
Jola17 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kajtusiu to twój ostatni wekend w schronisku .Czekaj cierpliwie ,ja też już siedzę jak na szpilkach i czekam razem z Tobą Słoneczko kochane. Quote
Jola17 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zofijo wiem ze ciężko pracujesz i spokojnie czekamy na konkrety do poniedziałku .ty masz dobre rozwiązanie wpisu wpływów ,czyli inicjały oraz miejscowośc ,chciałam tylko podac do wiadomości że z FB będzie dopisek dla Kajtka z Cieszyna .To też będą pieniążki dla naszego Kajtulka . Quote
Onaa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dawno mnie nie było na wątku pieska ale pamietam biedczka i cieszę się że dostał szansę na wyjście ze schroniska :). Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [FONT=Times New Roman]29.08.11 P. Joanna z Sulejówka – 250,00zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]29.08.11 Jola17-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]29.08.11.Nikus-15 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]29.08.11 P. Urszula z Warszawy- 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]30.08.11 P. Małgorzata z Warszawy -50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]razem 375zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]+ 100zł spadek po Ciapusiu[/FONT] [FONT=Times New Roman]razem =475zł[/FONT] Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 to są wpływy Kajtusia za sierpień. Czy moze tak, być? Tak praktykuje: imię + miejscowość. Jeżeli mają być inicjały to zmienię Quote
Zofija Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 No i dziękuję wszystkim za pomoc! Quote
Jola17 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tak jest super ,myślę że każdy się rozezna czy są jego wpłaty. Kajtusiu ale masz psiulkowej kaski ,jaką Ty masz wielką i kochaną rodzinkę ,to przede wszystkim jest Twój skarb Kajtulku. Już nigdy nie będziesz sam ,nigdy nie będziesz głodny i nie będziesz spał na ulicy ,ani w zimnym schronie ,ale na świeżutkim pachnącym posłanku. Quote
Marycha35 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Huraaaaaa, Przyjacielu pakuj już się, będzie już tylko lepiej:) Quote
Zofija Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Do końca tygodnia powinna się już wszystko sfinalizować. Quote
asl Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zofija napisał(a):Do końca tygodnia powinna się już wszystko sfinalizować. Trzymam kciuki! Quote
Iljova Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witaj Kajtusiu oby wszystko się udało !!! :-) Quote
Jola17 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kajtuniu do końca tygodnia i wolnośc. Będzie to najdłuższy tydzień dla nas wszystkich.Ale i najpiękniejsza chwila ,moment przekroczenia bramy schroniskowej ,która ma wyjście dla ciebie tylko do wolności .Mam nadzieję że ta chwila będzie zarejestrowana przez Ciocie chocby telefonem komórkowym .Pokarzemy wszystkim Twoim Ciociom i Wujkom że warto było walczyc o Ciebie ,o twoje życie. I zamkniemy ten straszny rozdział niewiadomej małego ,okaleczonego,poniewieranego pieskowego Zycia.W tym tygodniu jeszcze ,kontrola weta i kastracja .A potem tylko dobro ,i przyjazny dotyk Ręki opiekuna. Quote
Iljova Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Tak to będzie wspaniała chwila i nich trwa już na zawsze . niech jest to dom na zawsze Quote
Jola17 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzień dobry Kajtusiu ,trzymaj się dzielnie chłopaku i czekaj ,ten ważny dla Ciebie dzień już tuż tuż .Moje myśli są przy Tobie każdego dnia ,bardzo chciała bym Cię przytulic .Niestety jesteś bardzo daleko.Tulę Cię w swoich myślach i jestem z Tobą . Quote
giselle4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 podczytuje watek i jestem dobrej mysli:) Quote
Jola17 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Znów mam nowego pieska w domu ,7 miesięczny Amstaf brązowy z białym krawatem .Sliczny piesek matka wyrzuciła dziewczynę z nim z domu i kazała odwieżc na Paluch do schronu.Ja mam szczęście ,sama mam amstafkę 6 miesięczną a chłopak za wszelką cenę ma na nią chęc. Komu oddac i miec pewnośc że dobrze trafi ,aż boję się szukac mu domu przez internet .Co robic ????? Quote
Zofija Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Wstępnie umówiłam się z wetką na środę. Schronisko poinformowane. Po zabiegu Kajtuś idzie na 2-3 dni do naszej wolontariuszki Anity i potem do Hoteliku. Quote
Zofija Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Jola17 napisał(a):Znów mam nowego pieska w domu ,7 miesięczny Amstaf brązowy z białym krawatem .Sliczny piesek matka wyrzuciła dziewczynę z nim z domu i kazała odwieżc na Paluch do schronu.Ja mam szczęście ,sama mam amstafkę 6 miesięczną a chłopak za wszelką cenę ma na nią chęc. Komu oddac i miec pewnośc że dobrze trafi ,aż boję się szukac mu domu przez internet .Co robic ????? wysłalam Pani wiadomość na pw Quote
Jola17 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nic nie jest tak ważne jak wydostanie Kajtusia ze schronu ,i zapewnienie mu Weta .Reszta to drobiazgi.Wszystko w rękach P. Zosi DZIĘKUJĘ .Czekamy na tą wyjątkową środę ,jeszcze troszkę kosmetyki i Kajtulek będzie szczęśliwy . Quote
Recommended Posts