Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadaje po raz któryś pytanie jaka suma pieniążków zapewni Kajtusiowi DTz ogródkiem w waszym rejonie .Oddajecie pieski to jesteście zorientowani .Nie mogę wam pisac wszystkiego co próbuję robic dla Kajtusia .Bo to jest uda się ,albo się nie uda .Więc nie mogę się deklarowac .Ale odpowiedz jest dla mnie ważna ILE KASY .jaka zadeklarowana suma pieniążków pozwoli na poszukiwanie DT w waszym rejonie????????

Posted

Kochani ,stał się Cud Anioł Kajtusia zszedł na ziemie i na początku września zaoferował wpłatę dla Kajtusia na sumę 250 zł.ja wpłaciłam już 50 zł i spodziewam się od przyjaciół jeszcze pieniążków . Ja wiedziałam że Kajtuś ma swojego Anioła,a wiara czyni cuda ,nie wolno nikomu nigdy wątpic że są jeszcze między nami ludzie którzy dla zwierząt zrobią wiele ,a nawet bardzo wiele .No to teraz Kajtuś liczy na Was ANiołki ,szukamy domku dla naszego Kajtuśka. P Zosiu może śię uda Pani go wykastrowac ,wtedy psiuleczek nasz kochany będzie żył z mniejszym stresem i sobie wreszcie odpocznie.

Posted

No to czekamy na szczęśliwe wieści.Osoba która zadeklarowała sumę 250 zł jest uczciwa i słowna.To ta sama osoba która wysłała Misiowi ze Szczebrzeszyna 400 zł na budę .Więc proszę spokojnie szukac domku dla Kajtusia do 300 zł .Kajtusiu spokojnie czekaj ,to już tylko kwestia czasu i wyjdziesz na wolnośc.

Posted

jola17 napisał(a):
no to czekamy na szczęśliwe wieści.osoba która zadeklarowała sumę 250 zł jest uczciwa i słowna.to ta sama osoba która wysłała misiowi ze szczebrzeszyna 400 zł na budę .więc proszę spokojnie szukac domku dla kajtusia do 300 zł .kajtusiu spokojnie czekaj ,to już tylko kwestia czasu i wyjdziesz na wolnośc.

szukam, szukam miejsca!!!! Dziękuję ci jolu za zaangażowanie

Posted

Jako deklaracja stała na 8 miesięcy po 20 zł na miesiąc ,cała suma czyli 160 zł wpłynie od kochanej Małgosi z FB .Przyjacielu zwierząt i ludzi bardzo CI dziękujemy .My wszyscy i nasz pupilek Kajtuś.

Posted

Jola17 napisał(a):
A ile ten na miejscu ,i czy jest miejsce ,może na miesiąc lub dwa a w tym czasie szukac coś tańszego ???

czekam na odpowiedz. Dam znać

Posted

[FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT]

[FONT=Times New Roman]z siedzibą w Cieszynie, 43-400, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]

[FONT=Times New Roman]KONTO: ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT]

To jest konto, na które zbieramy pieniążki dla Kajtusia. Wrzucam je też w 1 post.

Posted

Jola17 napisał(a):
Kochani ,stał się Cud Anioł Kajtusia zszedł na ziemie i na początku września zaoferował wpłatę dla Kajtusia na sumę 250 zł.ja wpłaciłam już 50 zł i spodziewam się od przyjaciół jeszcze pieniążków . Ja wiedziałam że Kajtuś ma swojego Anioła,a wiara czyni cuda ,nie wolno nikomu nigdy wątpic że są jeszcze między nami ludzie którzy dla zwierząt zrobią wiele ,a nawet bardzo wiele .No to teraz Kajtuś liczy na Was ANiołki ,szukamy domku dla naszego Kajtuśka. P Zosiu może śię uda Pani go wykastrowac ,wtedy psiuleczek nasz kochany będzie żył z mniejszym stresem i sobie wreszcie odpocznie.

Jolu- Twoja deklaracja stała to 50zł miesięcznie???? A te 250zł to jednorazowo? Od kogo? Co to za Anioł??? Chce wpisać deklaracje w 1 post

Posted

s u p e r :))))))

Ja dawałam 5,00 zł stałej na miesiąc. Skromnie wiem :oops: ale jednorazowo ciągle gdzieś wpłacam i nie wyrobiłabym.

Zosiu u mnie jest 100 zł Kajtka od Dea, które kiedyś przelała na niego. Przelać na Fundację? No i razem z tymi moimi 5,00 zł?

Posted

Każdy grosz na wagę złota ,od ziarnka do ziarnka zbiera się miarka. Super Kajtuś ma wielkie szanse na wydostanie się ze schroniska.Jeszcze tylko domek ,na pewno się znajdzie .Te 250 liczę jako jednorazowa wpłata. Pisałam Anioł ,tak to jest Anioł .Nazywa się w FB Joanna Serwatka ,jest to osoba która pomogła mi po raz drugi w momencie gdy wydawało się że są już marne szanse by zdobyc pieniążki na pomoc dla pieska. W przypadku Misia z Szczebrzeszyna gdy udało się uratowac mu życie i znależc hotel dla niego ,nie było ani budy ,ani pieniędzy na budę i wtedy ten anioł lekką ręką wpłacił 400 zł by nasz niewidomy Misio mógł miec dach nad głową.W przypadku Kajtusia gdy nie było żadnych deklaracji i straszna beznadzieja , ta osoba postanowiła ze przyśle 250 zł na domek dla Kajtusia .Pieniążki wpłaci na konto fundacji na początku września.Prosiłam by zaznaczyła na przelewie czy to jest deklaracja stała ,czy jednorazowa.Pozdrawiam wszystkich,i życzę dobrej nocki.

Posted

Jola17 napisał(a):
Każdy grosz na wagę złota ,od ziarnka do ziarnka zbiera się miarka. Super Kajtuś ma wielkie szanse na wydostanie się ze schroniska.Jeszcze tylko domek ,na pewno się znajdzie .Te 250 liczę jako jednorazowa wpłata. Pisałam Anioł ,tak to jest Anioł .Nazywa się w FB Joanna Serwatka ,jest to osoba która pomogła mi po raz drugi w momencie gdy wydawało się że są już marne szanse by zdobyc pieniążki na pomoc dla pieska. W przypadku Misia z Szczebrzeszyna gdy udało się uratowac mu życie i znależc hotel dla niego ,nie było ani budy ,ani pieniędzy na budę i wtedy ten anioł lekką ręką wpłacił 400 zł by nasz niewidomy Misio mógł miec dach nad głową.W przypadku Kajtusia gdy nie było żadnych deklaracji i straszna beznadzieja , ta osoba postanowiła ze przyśle 250 zł na domek dla Kajtusia .Pieniążki wpłaci na konto fundacji na początku września.Prosiłam by zaznaczyła na przelewie czy to jest deklaracja stała ,czy jednorazowa.Pozdrawiam wszystkich,i życzę dobrej nocki.

to napisze Anioł:)