Zofija Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dzisiaj wyślę zapytanie do gazety "Mój pies" ile by kosztowało ogłoszenie Quote
Marycha35 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Supero, trzeba mu ten domek cholera namierzyć!!! Quote
fernari Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Marycha35 napisał(a):Supero, trzeba mu ten domek cholera namierzyć!!! No trzeba ... :) Podrzucam :) Quote
asl Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Martwi mnie to słabe zainteresowanie Kajtusiem :shake: Quote
Kerian Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Pani z Facebooka nie odezwała się więcej, chociaż próbowałam zapytać jeszcze raz :( Quote
asl Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Zofija']Ogłoszenie w "Mój pies" 300zł netto[/QUOTE] Kurczę ... Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Zofija']Ogłoszenie w "Mój pies" 300zł netto[/QUOTE] O cholera!!!!!!!!!!! Quote
azalia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A może by ktoś zrobił plakaty Kajtusiowi,że taki biedny,bez oczka, pijackiej meliny,a teraz w schronie,może kogoś chwyci za serce. Quote
asl Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Dalej nic nie słychać u Kajtusia. Tak mi go szkoda... Quote
fernari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kajtusiu kochany ... Nawet nie wiesz jak dużo osób chce, żeby wreszcie znalazłeś się w ciepłym i kochającym domku ... :( Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Witam serdecznie .Bardzo mnie martwi los Kajtusia .Proszę o wstawienie wydarzenia Kajtusia na stronie FACEBOOK .To zwiększy jego szansę adopcji ,ewentualnie zdobycia dla niego pieniążków na DT czy Hotel .Jeśli nie mają Panie rejestracji na Facebook to proszę umieścic na dogo ,a ja się tym zajmę .Jego los obserwuję od samego początku ,nie mogę dac mu domu ,ale pomogę w ściągnięciu wielu znajomych . Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Myślę że obecnie Kajtuś się zmienił ,że można teraz udzielic więcej informacji na jego temat. Może już wiedzą Panie jak on się zachowuje w stosunku do kotów ,bo jeśli pozytywnie to zwiększa to jego szanse .Czy nadal boi sie kontaktu z ludzmi. Jak się zachowuje w stosunku do innych psów .Czy został zaszczepiony ,wykastrowany .Jak chodzi na smyczy ,czy był wyprowadzany czasami z boksu ,czy był dominantem ,czy psem uległym .Czy atakowany reaguje agresywnie.Jak z jego oczkiem które stracił.Czy jest zdrowe czy może ma jakiś stan zapalny .Ogólnie czy ma jakieś kłopoty zdrowotne . Jestem chętna zając się jego wydarzeniem i napisac nową treśc ,ale muszę miec wszystkie możliwe informacje o nim .Biorę pod uwagę zebranie deklaracji na DT ,i między innymi szukanie mu domu. Czy znajdzie się dla Kajtusia jakiś DT lub hotel jeśli tak to za jakie pieniążki .Z treści wynika że macie Panie jakieś możliwości ,tylko Kajtuś nie dał rady się załapac. Czy może ja mam się rozejżec w Warszawie i okolicach. Jak by było z transportem do Wawy .Nie pozwólmy by Kajtus spędził następną zimę w schronie . Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Widzę że jest jakaś wpłata z sierpnia dla Kajtusia , a to znaczy że jest konto które bedzie można podac w wydarzeniu .Proszę mi odpowiedziec czy mogę się tym zając i czy podacie mi Panie konto dla Kajtusia. Quote
feliksik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 jeśli to prywatne konto, to nie można podawać na FB, najlepiej rozsyłać - ale wypowiedzcie się Quote
asl Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Na Kajtusia zbieram pieniążki ja. Rozliczam to na swoim prywatnym koncie.Obecnie jest dla niego 100,00 zł Byłoby cudownie, gdyby coś w jego sprawie ruszyło. Na temat sytuacji Kajtusia prawdopodobnie będzie mogła się wypowiedzieć Zofija. Obecnie jest na urlopie ale wydaje mi się, że ok. 24 sierpnia wraca (tak mniej więcej). Pani Jolu zadzwonię jutro w jego sprawie do Dea i dowiem się czy wiadomo coś więcej jaki jest Kajtuś. Gdyby mogła się Pani jakoś przyczynić do jego "ogłoszenia" przez Facebook. Tzn. do zajęcia się jego wydarzeniem... Ja się niestety na Facebooku nie umiem kompletnie poruszać. Co do konta, to dowiem się również czy wchodzi w rachubę konto Fundacji Lepszy Świat. Ono jest publicznie dostępne i z tego co wiem często na koncie Fundacji zbierane są pieniążki na konkretne pieski z cieszyńskiego schroniska. Ale to postaram się dopiero dowiedzieć, bo nie chciałabym dezinformować. Quote
Jola17 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Proszę o Szybki opis co do Kajtusia ,bo na pewno czas swoje zrobił ,myślę że Zofia coś wie o Kajtusiu ,ale poza nią jest wolontariuszka która do niego czasami zaglądała i przekazywała wiadomosci. Co do konta to ja korzystam grzecznościowo z konta Fundacji Animal Re.mogę się do nich zwrócic.Czy macie jakiś dom tymczasowy dla Kajtka ,jakie są przewidziane koszta.Powiedzmy sobie szczerze Kajtuś musi najpierw tam trafic .Próby adopcji z czasem . Quote
Jola17 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ok .Zajmę się wydarzeniem ,konto jednak powinno byc dla Was dostępne ,więc Fundacja Leprzy Świat będzie rozwiązaniem . wiatwiat była by rozwiązaniem. Quote
Jola17 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=190411401026141 To jest link do wydarzenia Kajtusia na FB , będzie konto zmienimy treśc wydarzenia .Liczmy na cud . Quote
Recommended Posts