tymuś Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 biedak; takiemu małemu pieskowi oczko wybić:angryy:ja bym mu pokazał:angryy::angryy::angryy: a cieszyn bliziutko mnie:cool3: Quote
ata Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tymuś napisał(a):biedak; takiemu małemu pieskowi oczko wybić:angryy:ja bym mu pokazał:angryy::angryy::angryy: a cieszyn bliziutko mnie:cool3: Zawsze możesz zrobić mu ekshumację ;) Quote
tymuś Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ata napisał(a):Zawsze możesz zrobić mu ekshumację ;) hehe niech już lepiej zostanie tam gdzie jest;) Quote
Zofija Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Rudzia napisał(a):Podnoszę, co u biedaka? troszkę przytył -podobno- wiem to od Dei. Miałm teraz mega pilny przypadek Lisia-bez pomocy już by go nie było. Wiem, ze mały troszkę przytył i nie jest najgorzej Quote
Zofija Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 paulinken napisał(a):Jaka bida maleńka... zbieracie na DT? na razie jest szansa - jeżeli do brze zrozumiałam na bezpłanty dt. Ale wtedy potrzebne będą pieniążki na transport i później ewentualnie wet Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Lisio-szkielecik- miał dwie propozycje dt. Wybrałam argat-ale poprosiłam panią jolę, czy by nie wzieła innego piesia na tymczas i wstępnie się zgodziła-wstępnie. Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super. Czekam na oględziny kajtusia przez weta Quote
feliksik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 o jezu tow spaniałe wieści, że jest możliwość DT - trzeba szybciutko działać Quote
jola_li Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zofija napisał(a):Lisio-szkielecik- miał dwie propozycje dt. Wybrałam argat-ale poprosiłam panią jolę, czy by nie wzieła innego piesia na tymczas i wstępnie się zgodziła-wstępnie. Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super. Czekam na oględziny kajtusia przez weta Tak, Państwo budzą naprawdę wielkie zaufanie i nie mam wątpliwości, że będą dbać wspaniale o pieska, ale trzeba pamiętać, że w mieszkaniu (2 pok.) jest 5 psów i 3 koty i tu mogą powstać problemy (a może nie powstaną ;-)). To jest moja jedyna obawa związana z tym domem. Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Rozmawiałam z wetką, ma Kajtusia na dniach obejrzeć Quote
Marycha35 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zofija super, niechaj go wet oblooka, a z DT rewelacja:) brawo!!!! Dupka jego już prawie ocalona:):):) Quote
Asior Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Zofija']Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super. Czekam na oględziny kajtusia przez weta DT odemnie czyta wątek :) zgadza sie na przyjecie tej bidy, tylko są też dwie obawy.. Tam też są psiaki, w tej chwili dwa (jamniczka starsza i szczeniak pekinczyka), plus kilka kotów, i teraz adoptuje na stałe maliznę od giselle ( http://www.dogomania.pl/threads/204236-Iris-2-kilogramowa-kruszynka?p=16540057 ) i bierze na tymczas tego maluszka ( http://www.dogomania.pl/threads/204482-Maleńki-biedny-mikropiesek-pilnie-szuka-domku?p=16542253 ) tak więc też w sumie będzie 5 psiaków w tym dwa samce, dwa nowe samce. z sukami raczej się dogada, gorzej z psem i z kotami. Tak więc proszę o wieści jak on reaguje na inne psiaki. Quote
Atomowka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No to teraz niech wet luknie co z nim i niech spadam maluch do DT. Asior a gdzie ten DT? Gdzieś tam w Krakowie ? Może banerek trzeba by temu nieszczęśnikowi zrobic? Jak nikt się tego nie podejmie to wieczorek postaram się coś sklecić Quote
Zofija Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Atomowka napisał(a):No to teraz niech wet luknie co z nim i niech spadam maluch do DT. Asior a gdzie ten DT? Gdzieś tam w Krakowie ? Może banerek trzeba by temu nieszczęśnikowi zrobic? Jak nikt się tego nie podejmie to wieczorek postaram się coś sklecić będę wiedziec w srodę Quote
Zofija Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 mam jeszce jeden dt, który chce go wziąć Quote
Recommended Posts