Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tymuś napisał(a):
biedak; takiemu małemu pieskowi oczko wybić:angryy:ja bym mu pokazał:angryy::angryy::angryy:
a cieszyn bliziutko mnie:cool3:

Zawsze możesz zrobić mu ekshumację ;)

Posted

Rudzia napisał(a):
Podnoszę, co u biedaka?

troszkę przytył -podobno- wiem to od Dei. Miałm teraz mega pilny przypadek Lisia-bez pomocy już by go nie było. Wiem, ze mały troszkę przytył i nie jest najgorzej

Posted

paulinken napisał(a):
Jaka bida maleńka... zbieracie na DT?

na razie jest szansa - jeżeli do brze zrozumiałam na bezpłanty dt. Ale wtedy potrzebne będą pieniążki na transport i później ewentualnie wet

Posted

Lisio-szkielecik- miał dwie propozycje dt. Wybrałam argat-ale poprosiłam panią jolę, czy by nie wzieła innego piesia na tymczas i wstępnie się zgodziła-wstępnie. Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super.
Czekam na oględziny kajtusia przez weta

Posted

Zofija napisał(a):
Lisio-szkielecik- miał dwie propozycje dt. Wybrałam argat-ale poprosiłam panią jolę, czy by nie wzieła innego piesia na tymczas i wstępnie się zgodziła-wstępnie. Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super.

Tak, Państwo budzą naprawdę wielkie zaufanie i nie mam wątpliwości, że będą dbać wspaniale o pieska, ale trzeba pamiętać, że w mieszkaniu (2 pok.) jest 5 psów i 3 koty i tu mogą powstać problemy (a może nie powstaną ;-)). To jest moja jedyna obawa związana z tym domem.

Posted

[quote name='Zofija']Jak dt od asior nie wypali to będę prosić panią jolę. Osoba sprawdzona-opinia-super.

DT odemnie czyta wątek :) zgadza sie na przyjecie tej bidy, tylko są też dwie obawy.. Tam też są psiaki, w tej chwili dwa (jamniczka starsza i szczeniak pekinczyka), plus kilka kotów, i teraz adoptuje na stałe maliznę od giselle ( http://www.dogomania.pl/threads/204236-Iris-2-kilogramowa-kruszynka?p=16540057 ) i bierze na tymczas tego maluszka ( http://www.dogomania.pl/threads/204482-Maleńki-biedny-mikropiesek-pilnie-szuka-domku?p=16542253 )

tak więc też w sumie będzie 5 psiaków w tym dwa samce, dwa nowe samce. z sukami raczej się dogada, gorzej z psem i z kotami. Tak więc proszę o wieści jak on reaguje na inne psiaki.

Posted

No to teraz niech wet luknie co z nim i niech spadam maluch do DT. Asior a gdzie ten DT? Gdzieś tam w Krakowie ?
Może banerek trzeba by temu nieszczęśnikowi zrobic?
Jak nikt się tego nie podejmie to wieczorek postaram się coś sklecić

Posted

Atomowka napisał(a):
No to teraz niech wet luknie co z nim i niech spadam maluch do DT. Asior a gdzie ten DT? Gdzieś tam w Krakowie ?
Może banerek trzeba by temu nieszczęśnikowi zrobic?
Jak nikt się tego nie podejmie to wieczorek postaram się coś sklecić

będę wiedziec w srodę