Zofija Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Iljova napisał(a):Co u Kajtusia słychać ? cały czas w schronisku:( Quote
Marycha35 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A czy jest pod opieką weta? Co z tym oczkiem jego? Quote
Zofija Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Kajtuś jest w schronisku, więc opieka weta jest tyle o ile. Może ktoś moze się coś złożyć? Poszukałybyśmy mu miejsce w płątnym dt, albo hoteliku????? Quote
Zofija Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 W Nadirze było miejsce-koszt 200zł/mcznie. Musiałąbym sprawdzić, czy aktualne Quote
Atomowka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zofija sprawdź trzeba go wyciągnąć ze schronu, przecież on tam nie ma szans No chyba,że ktoś jest w stanie go regularnie odwiedzać, robić fotki, wyprowadzać na spacerki Quote
Marycha35 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ludziki trzeba coś zadziałać, bo on tam utknie!!!! Jakiś bazarek z jajkami, kurczakami, dobrym serduchem???? Quote
Atomowka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Marycha pytanie na co ten bazarek? Jakie działania mają być podejmowane? Czy osoby będące na miejscu, chcą go wyciągnąć, czy wystarczy działanie na miejscu takie jak opisałam post wyżej Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Atomowka napisał(a):Zofija sprawdź trzeba go wyciągnąć ze schronu, przecież on tam nie ma szans No chyba,że ktoś jest w stanie go regularnie odwiedzać, robić fotki, wyprowadzać na spacerki robić fotki i sprawdzać tak, spacery nie:( . Niestety w naszym schronisku nie ma spacerów Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Ludziki trzeba coś zadziałać, bo on tam utknie!!!! Jakiś bazarek z jajkami, kurczakami, dobrym serduchem???? bazarek też, ale najważniejsze stałe deklaracje Quote
Atomowka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Zofija ale to chcecie go wyciągnąć na DT, czy ze schronu go reklamujemy i ogłaszamy? Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 atomowka napisał(a):zofija ale to chcecie go wyciągnąć na dt, czy ze schronu go reklamujemy i ogłaszamy? zaczniemy od ogłaszania, a tymczas byłby idealny. Ale nasze wszystkie są zajęte. Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Czy moze ktoś zrobić banerek Kajtusiowi? Nie wiecie kto robi ogłoszenia??? Quote
Asior Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 feliksik napisał(a):Klaudia chyba miała wziąć też Kajtusia, ale podziało się jak podziało niestety z Maćkiem no niestety :( Klaudia była BDT... niestety teraz mimo iż Maciek nie żyje, nie udaje nam się uzbierać nawet na jedną fakturę :( boje sie wkopać Klaudię w kolejne problemy, niestety każdy może stracić wiarę w sens BDT...... Quote
Iljova Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Zofija napisał(a):Czy moze ktoś zrobić banerek Kajtusiowi? Nie wiecie kto robi ogłoszenia??? Mogę zrobić ale czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia oprócz tych na początku ??? Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Iljova napisał(a):Mogę zrobić ale czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia oprócz tych na początku ??? nie mam innych....... Quote
Zofija Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 moze za niedługo beda nowe-jak bedzie w schronie Quote
Iljova Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 zrobiłam taki jeśli macie jakieś sugestie co zmienić to piszcie ********* Ten z lewej jest podlinkowany a drugi nie. :lol: Quote
Atomowka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Banerki świetne :) To może poczekajmy na nowe fotki Kajtka a wtedy i ja ogłoszenia mu porobię Quote
Zofija Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Atomowka napisał(a):Banerki świetne :) To może poczekajmy na nowe fotki Kajtka a wtedy i ja ogłoszenia mu porobię bardzo Ci dziekuje!!!!! Quote
Iljova Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Marycha35 napisał(a):Banerki super, może się coś ruszy.... uczę się dalej robić banerki żeby były jeszcze fajniejsze, poznaje dopiero programy graficzne, które mam od niedawna :-) Quote
Recommended Posts