Zofija Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Trzeba mu znaleźć dt -najlepiej by było Quote
Zofija Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Niestety coraz trudniej, a psich nieszczęść przybywa i przybywa Quote
feliksik Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 przepraszam za pytanie ale czy nie będzie szans na to, aby Klaudia jednak wzięła Kajtusia w tej sytuacji, która się podziała Quote
savahna Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przepraszam,że nie w temacie. Czy nie znacie kogoś z Bełchatowa? Zaginęła tam nasza Tosia( z mojegoi banerku), która kilka dni była w ds. szukamy pomocy.:roll: Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 O jasna cholera! Suni szkoda, popytam, jak coś dam Ci namiary na PW. Quote
savahna Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Marycha35 napisał(a):O jasna cholera! Suni szkoda, popytam, jak coś dam Ci namiary na PW. Dzięki.:loveu: Quote
Zofija Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 azalia napisał(a):Co u Kajtusia małego? Nic nowego, siedzi w kojcu i czeka na swoją szansę Quote
azalia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Biedaczysko kochane,czy on się tej szansy doczeka,nic dobrego w życiu nie zaznał.. Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Oj Kajtusiu niech w końcu Twoje życie wypełnione będzie szczęściem i radością :-) Quote
Zofija Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 feliksik napisał(a):przepraszam za pytanie ale czy nie będzie szans na to, aby Klaudia jednak wzięła Kajtusia w tej sytuacji, która się podziała ja nie wiem kto to jest Klaudia? Quote
ihabe Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asior napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/204482-Macius-mikropiesek-walczy-o-życie-nie-pozwólmy-mu-odejść ten maluch trafił do Klaudii... docelowo miała wziąć oba, Maćka i kajtka, ale Maciuś miał być zdrowym psiakiem, a okazało się, że nie wiadomo czy przeżyje.. wiec nie ma szansy na dt dla Kajtusia?:-( Quote
feliksik Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zofija napisał(a):ja nie wiem kto to jest Klaudia? Asior napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/204482-Macius-mikropiesek-walczy-o-życie-nie-pozwólmy-mu-odejść ten maluch trafił do Klaudii... docelowo miała wziąć oba, Maćka i kajtka, ale Maciuś miał być zdrowym psiakiem, a okazało się, że nie wiadomo czy przeżyje.. Klaudia chyba miała wziąć też Kajtusia, ale podziało się jak podziało niestety z Maćkiem Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Biedny ten Kajtuś maleńki,nikt go nie chce pokochać. Quote
Recommended Posts